Varujan Vosganian acuză: Discriminarea devine politică oficială în România, iar campania de vaccinare, o formă de represiune și șantaj

Mariam Bostangian, redactor al Editurii Ararat a comunității armenilor, a decedat în urma vaccinului experimental covid

După ce a reclamat un deces după vaccin din cadrul elitei comunității armenești, scriitorul și politicianul Varujan Vosganian denunță și discriminarea pe criteriul vaccinării, încurajată de „liberalii” Florin Cîțu și Emil Boc în privința accesului clienților la hoteluri, restaurante, concerte ș.a.

Discriminarea devine politică oficială în România, iar campania de vaccinare o formă de represiune și șantaj. Prim-ministrul a anunțat că după 1 iunie vor exista hoteluri și restaurante numai pentru vaccinați! Și dacă într-o căsnicie unul e vaccinat și altul nevaccinat, dorm în hoteluri separate? Iar dacă cineva vaccinat își serbează aniversarea într-un restaurant, va invita doar prieteni vaccinați? O să purtăm semne distinctive, să se știe care sunt unii și care alții? Unde ajungem? La un sistem de caste, precum în India brahmanilor?”, s-a întrebat Varuja Vosganian, pe Facebook.

El făcea trimitere la o declarație a premierului Florin Cîțu, conform căreia diminuarea restricțiilor în perioada estivală este condiționată de ajungerea la 5 milioane de vaccinați până la 1 iunie. Prim-ministrul a plusat, vorbind despre „restaurante sau hoteluri pentru persoanele vaccinate sau evenimente private cu capacitate de 100% pentru persoanele vaccinate”, ceea ce constituie o discriminare flagrantă și o scindare a societății în grupuri de cetățeni dezirabili și de „paria”.

Într-o postare anterioară, Varujan Vosganian l-a taxat și pe Emil Boc, fost premier al României și actual primar al Clujului, pentru o declarație similară, privind limitarea accesului la un concert de operă doar pentru persoanele vaccinate. Idee care se va concretiza cu acceptul (sau la sugestia?) aceluiași Florin Cîțu.

Am trăit-o și pe-asta: spectacole numai pentru vaccinați!!!
Miracolul barcelonez potrivit căruia 5000 de tineri sănătoși tun (adică testați) nu s-au contaminat unii pe alții, are, iată, o tulpină românească. Primăria Cluj-Napoca intenționează să organizeze, în schimb, un concert numai pentru vaccinați, să vadă dacă se îmbolnăvesc. Eu zic să se organizeze în paralel un concert numai pentru nevaccinați, să se vadă de ce belea scăpăm lăsând numai vaccinații la concerte”, a scris Varujan Vosganian pe Facebook.

Varujan Vosganian a acuzat în Vinerea Mare establishment-ul politico-medical de omor prin omisiune, după ce Mariam Bostangian, redactor al Editurii Ararat a comunității armenilor, a decedat în urma vaccinului experimental covid, împins în față de toți acești iresponsabili care grăbesc vaccinarea în România, călcând peste cadavre.

Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar fi necesar să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății”, atrăgea atenția Varujan Vosganian.

Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit.
Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi”, a scris Vosganian.

Citiţi şi:
Varujan Vosganian denunță faptul că reîntoarcerea la normalitate nu se măsoară în reducerea numărului de cazuri, ci doar în creșterea numărului de vaccinați…
Un medic spulberă campania de vaccinare. El spune: „Vaccinarea în masă nu se justifică! Şi vaccinaţii transmit boala la fel de uşor ca şi cei nevaccinaţi”

yogaesoteric
14 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More