Varujan Vosganian denunță faptul că reîntoarcerea la normalitate nu se măsoară în reducerea numărului de cazuri, ci doar în creșterea numărului de vaccinați…

… pe fondul profiturilor de miliarde făcute de companiile farmaceutice

Scriitorul și omul politic Varujan Vosganian trage un semnal de alarmă asupra condiționării diminuărilor restricțiilor de creșterea numărului vaccinărilor și nu de scăderea numărului infectărilor. El acuză și profiturile uriașe ale industriei farmaceutice în pandemie, pe seama producerii de vaccinuri, arătând că nu poate fi vorba despre solidaritate atunci când toți pierd și numai Big Pharma câștigă.

„Este ciudat că reîntoarcerea la normalitate după molima de coronavirus nu se măsoară în reducerea numărului de cazuri, ci doar în creșterea numărului de vaccinați. Nu vom elimina constrângerile când vom avea doar X infectări, ci când vom avea peste Y vaccinați. Ideea că acțiunea virusului poate scădea datorită imunizării populației, așa cum s-a petrecut, în istoria lumii, cu toate epidemiile de până acum, este ignorată de decidenții noștri care nu au decât o singură țintă/obsesie: atingerea, cu orice preț, a unui anumit procent de vaccinați din rândurile populației, indiferent de evoluția epidemiei.

Reducerea cazurilor de infectare din ultimele săptămâni, de la 6516 cazuri noi (25 martie) la 620 (10 mai) – adică o scădere de peste zece ori – este cu mult mai mare decât ritmul vaccinării (din 25 martie s-a vaccinat cu a doua doză 10% din populația adultă), ceea ce arată că impactul epidemiei scade mai ales datorită cauzelor naturale”, consideră scriitorul și politicianul Varujan Vosganian.

Într-o altă postare, el acuză falimentarea tuturor în această criză sanitară și îmbogățirea Big Pharma.

Confruntarea cu un flagel presupune, din partea umanității, o anumită solidaritate. Când, însă, unii pierd mai mult ca oricând iar alții câștigă mai mult ca niciodată te întrebi despre ce solidaritate este vorba și dacă nu cumva pandemia începe să se preschimbe în marketing.

Exemplu: Veniturile firmei Moderna au fost în anul 2019 de 60 milioane dolari. În anul 2021 ele se estimează a fi de aproape 20 miliarde de dolari. Adică multiplicate de 300 de ori”, a scris Varujan Vosganian pe Facebook. El a citat și articolul „De la Pfizer la Moderna, cine face miliarde din vaccinurile covid?”, publicat de The Guardian.

Cu o săptămână în urmă, Vosganian a deplâns moartea unei colege, Miriam Bostangian, de la Editura Ararat a Comunității Armenești din România, care s-a produs la scurtă vreme după injectarea cu serurile experimentale covid. Într-o ieșire virulentă, el i-a acuzat de omor prin omisiune pe medici precum Beatrice Malher și Valeriu Gheorghiță, care n-au informat până la capăt despre riscurile și reacțiile adverse ale „vaccinurilor” covid. Apoi, Vosganian a acuzat faptul că discriminarea nevaccinaților devine politică de stat în România, iar campania de vaccinare, o formă de represiune și șantaj.

Citiţi şi:
Vacciniada
Medicul Gabriel Diaconu acuză autoritățile că falsifică cifrele pandemiei: Datele din teritoriu sunt corupte!
Dr. Oana Mihaela Secară spune: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că ea nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”

 

yogaesoteric
25 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More