Vaxxine macht frei…

Ca în orice regim totalitar, și în dictatura noastră sanitară toate discuțiile din spațiul public despre așa-zisul vaccin nu sunt decât propagandă agresivă și sunt purtate nu cu argumente și contra-argumente, ci doar cu îndemnuri exclusiv pro-vaccinare disimulate în așa-zise campanii de informare. Care informare, când toată campania este pro-vaccinare și îmbracă o singură formă, exclusiv de „convingere” – căreia îi putem spune liniștiți manipulare prin înfricoşare a populației?

Nu vedem prezenți în dezbaterea publică (de fapt nu există o dezbatere publică), în studiourile de televiziune, în media în general, specialiști – medici, biologi, epidemiologi, infecționiști etc. aflați de partea cealaltă a dezbaterii și care, cu argumente foarte avizate și pertinente, să fie lăsați să explice și ei ce nu este în regulă, din punctul lor de vedere, cu acest experiment medical la care este împinsă populația planetei.

Întrebarea pe care am mai pus-o și o să o tot repet, pentru că nu este deloc în regulă ce se petrece, este de ce vacciniștii au impresia că dispun de drepturi „superioare” și au un ascendent cel puțin moral asupra celor care nu acceptă vaccinarea? Ce zeu o fi murit și i-a lăsat pe ei „șefi” pe pământ? Și de ce toate deciziile care se iau la nivel oficial sau doar informal sunt exclusiv, dar exclusiv, pentru și din perspectiva vacciniştilor și împotriva voinței sau a drepturilor celor care refuză să fie subiecți ai unor experimente care l-ar face invidios până și pe doctorul Moreau de pe Insula… lui Wells.

De ce autoritățile din întreaga lume amenință mai direct sau mai voalat cu ridicarea drepturilor și libertăților celor care resping vaccinarea?

Cu ce drept companiile aeriene, de exemplu, au introdus sau vor să introducă așa-zise „pașapoarte” sanitare care să ateste „calitatea” de vaccinat – aceasta fiind condiție obligatorie, dar care încalcă dreptul la libera circulație, fără de care nu te poți îmbarca și călători? Și modelul acesta de tip apartheid sanitar de secol XXI tinde să fie replicat și transformat în normă oriunde și peste tot, pe toate meridianele lumii și nivelurile societății.

Iată-ne așadar în plină eră „Vaxxine Macht Frei” pentru că un scelerat multimiliardar cu închipuiri mesianice, Bill Gates, mogul sau doar instrument Big Pharma & Bigh Tech, sponsorul privat numărul unu al OMS, care într-o conferință TED din 2010 o spunea explicit că încălzirea globală poate fi redusă în principal prin scăderea populației globului cu 15% cu ajutorul vaccinurilor și a planificării familiale, a anunțat după zece ani – în 2020, anul pandemiei – că are ambiția să vaccineze șapte miliarde de oameni pe care să-i marcheze apoi cu așa-zise certificate digitale, altfel lumea nu se poate întoarce la viața ei normală…

Ori în acest context este nu doar firesc, dar și obligatoriu să ne punem unele întrebări… de ce nevaccinații sunt considerați a priori un pericol pentru societate, în general și pentru vaccinați, în mod particular și nu invers, când în realitate vaccinații este necesar să fie avuți în atenție și ținuți sub observație clinică, reprezentând un potențial pericol pentru restul populației, ei fiind, odată ce au acceptat să li se inoculeze în organism produsul unui experiment genetic, subiect al unor studii de laborator foarte îndelungate, al căror rezultat este total necunoscut. Sesizați suprarealismul situației și răsturnarea cu susul în jos a realității?

Eu, de exemplu, care am ales să nu mă supun acestui experiment de factură nazistă, mă pot simți într-o totală nesiguranță, dacă nu într-un pericol letal, la extrem, în preajma celor care au ales să devină cobai inoculându-și în organism un produs experimental obținut prin inginerie genetică, despre care, pe tot parcursul lui ca „soluție salvatoare” a omenirii – de la producător la personalul medical care îl administrează – nimeni nu garantează pentru siguranța folosirii lui și nici nu îşi asumă vreo responsabilitate pentru efectele adverse cu potențial vătămător pentru sănătate sau viață.

După câte materiale „clandestine” am văzut – și sunt multe care circulă în underground pe surse alternative de informare, cu mărturiile unor mari specialiști recunoscuți în aria lor de competență din domeniul medical, biologi, infecționiști, epidemiologi etc., se cristalizează din ce în ce mai clar o concluzie înspăimântătoare…

Anume că vaccinații, prin introducerea unui produs bio-tehnologic în organismul lor, au mari șanse să devină ei înşişi bombe biologice umblătoare, care pot răspândi în mediul din jurul lor o nouă formă, mutantă a virusului, rezultată din combinarea ADN-ul propriu cu materialului străin ajuns în trupul lor. Și după o perioadă relativ scurtă de incubare să dea naștere adevăratului monstru care va pârjoli planeta, ca abia de aici încolo să asistăm la un cataclism adevărat, demn de potențialul de distrugere al bio-tehnologiilor sec. XXI.

Pare că celor care au declanșat la finalul anului 2019 pandemia nu le-a convenit cursul „modest” pe care aceasta s-a dus, cu rezultate infime în raport cu așteptările lor și au trecut la secvența a doua a unui plan al cărui deznodământ nu a fost scris încă.

Pentru cine se informează ocolind inteligent propaganda oficială și dezinformarea, dar mai ales cine face efortul să înţeleagă într-o bună măsură explicațiile specialiștilor (pe care nu o să-i vedeți la televizor), este clar că mecanismul pe care această bio-tehnologie îl declanșează în organismul uman reprezintă un atentat nemaiîntâlnit până acum în istoria umanității asupra genomului uman, asupra ființei umane, asupra creației lui Dumnezeu în ultimă instanță, dacă vreți.

Particula ARNm despre care nu se prea vorbește este de fapt un vector de transmitere, un mesager cum îi spune și numele, un vehicul care transportă în interiorul celulelor trupului uman un program scris în laborator, cu o informație genetică, o secvență de ADN modificată, cu intenția declarată de a „păcăli” barierele de protecție ale anticorpilor nativi și ai limfocitelor T, al căror scop creat de natură, Dumnezeu sau de cine vreți voi este exact acela de a apăra organismul uman și de agresiunea factorilor patogeni externi invazivi.

După ce această nano-particulă reușește să treacă nedetectată dincolo de barierele naturale de protecție ale organismului uman, odată pătrunsă în sistemul celular este programată să stimuleze celula umană astfel încât să genereze propriii ei agenți patogeni, care la rândul lor să stimuleze un tip de răspuns specific al sistemului imunitar care – susțin creatorii acestei inginerii – să fie capabili să lupte cu coronavirusul care a băgat planeta în faliment.

Observă cineva joaca de-a Frankenstein cu omenirea?

De ce ar face cineva asta, în condițiile în care, deși cu o contagiune mare, cum ne spun oficialii, un procent infinitezimal din populație manifestă semnele contaminării și deci ale îmbolnăvirii, din care, un procent și mai mic dezvoltă forme relativ grave și foarte grave? De ce nu sunt țintite toate eforturile pe grupele de risc, în schimb sunt concentrate toate resursele, de toate felurile – medicale, științifice, logistice, financiare, politice, administrative, propagandă și mass-media etc. pentru a împinge populația, ale cărei resorturi de autoapărare au cedat prea ușor în fața presiunii la care este supusă, la a-și cere singură „glonțul izbăvitor”?

Poate că multă lume nu înţelege – și cu siguranță nici eu suficient, că acei „agenți patogeni” rezultați din combinarea moleculei străine introdusă în trup, cu ADN-ul uman, o dată că pot exploda în mii de alte celule care se răspândesc fără niciun control lipindu-se de celulele native ale fiinţei, putând genera un răspuns catastrofal al organismului prin apariția bolilor autoimune, cancer, demență ș.a.m.d… dar și prin furtună de citokine provocată la prima infecție virală, de propriul sistem imunitar pus pe „steroizi” și dereglat de intruziunea noului agresor creat în laborator.

Nu o spun eu, o spun doctori, specialiștii pe care, cum spuneam, nu îi vedem la televizor, iar pe platformele digitale, Big Tech nu mai contenește să-i vâneze ca să le elimine mărturiile și avertismentele.

În paranteză fie spus, în nordul Italiei, unde mureau în număr foarte mare vârstnicii din căminele de bătrâni, guvernul, prin programul național de vaccinare împotriva gripei sezoniere, îi vaccinase pe aceștia exact în toamna lui 2019, cu puțin înainte de debutul pandemiei. Medicii italieni care la început nu înţelegeau de ce mor oamenii într-un număr atât de mare din „simple” pneumonii interstițiale, au încălcat într-un final ucazul OMS de a nu se efectua autopsii și abia când au deschis cadavrele infectaților cu covid au descoperit trombii pulmonari – cauza deceselor prin hipoxie – dar și prăpădul pe care furtuna de citokine provocată de sistemul imunitar hiperexcitat de vaccin al bolnavilor o produsese unui organism care nu a mai făcut față, prăbușind toate organele vitale.

Dar revenind la mecanismul prin care dictatura sanitară vrea cu orice preț să ne salveze de la viață, după încrucişarea ADN-ului uman cu molecula străină de ARN și scrierea inversă a secvenței genetice, dinspre ARN spre ADN (ceea ce în mod normal nu se petrece, ADN-ul scriind secvența ARN) și incubarea în organismul gazdă a noilor patogeni grefați pe propriile retrovirusuri „domestice”, aceștia se pot reîntoarce cu mutațiile lor în mediul înconjurător, unde pot fi devastatori pentru cei care se infectează cu ei.

Dacă le iese, este ca un proces de zombificare, în care „zombi-vaccinații” infectează exponențial cu virusul mutant populația căreia propriul sistem imunitar nu o să-i mai poată asigura protecția. Și de la o mortalitate insignifiantă în raport cu contagiunea inițială a virusului, raporturile se pot răsturna dramatic făcând dintr-o viroză căreia peste 90% din populație nici nu-i simțea prezența, o adevărată catastrofă a speciei umane…

În mod normal, în celulele noastre, mesajul este trimis de la ADN la ARN, dar inversul este imposibil sau posibil doar în anumite circumstanțe, mai ales că celulele noastre conțin așa-numitele retrovirusuri «endogene» integrate în ADN-ul cromozomilor noștri. Aceste retrovirusuri «domesticite» sunt de obicei inofensive (spre deosebire de HIV, retrovirusul SIDA de exemplu), dar pot produce o enzimă capabilă să transcrie invers, de la ARN la ADN. (…)

Deci, (ATENȚIE! n.m.) un ARN străin trupului nostru și administrat prin injecție ar putea codifica ADN-ul, tot străin, care se poate integra apoi în cromozomii noștri. ARN-ul poate deveni ADN, iar ADN-ul poate să se integreze în genom.

Administrarea lui la persoanele sănătoase este crimă în masă… o nebunie!

Prin urmare, există un risc real de a ne modifica permanent genele. Există, de asemenea, posibilitatea, prin modificarea acizilor nucleici ai materialului seminal, de a transmite aceste modificări genetice copiilor noștri. Oamenii care promovează aceste terapii genetice, numite în mod fals «vaccinuri», iau cetățenii lumii drept cobai. Nu vrem să devenim, la fel ca roșiile transgenice sau porumbul, organisme modificate genetic (OMG-uri).” – Alexandra Henrion-Caude, genetician și specialist în ARN, unul din zecile de specialiști cu conștiință și curaj, care au tras nenumărate semnale de alarmă.

Fără a aduce vreun reproș cuiva anume și departe de mine gândul să judec pe cineva, dar din publicul larg hipnotizat pe de o parte, înspăimântat pe de alta, de propagandă, din cei care au coborât prea repede garda abandonând orice evaluare critică și s-au repezit să-și introducă în organism un corp străin de biologia umană, fără garanții de siguranță și fără a i se cunoaște evoluția finală, nu îşi pune nimeni măcar câteva întrebări esențiale care la un moment dat pot face diferența dintre viață și moarte?

Poate greșesc eu, nu știu… poate ce am scris aici este total eronat ca viziune și înţelegere a fenomenelor foarte complexe care țin de domenii extrem de specializate, dar nu cred că putem închide ochii și să ascultăm docili și în liniște promisiunea gardienilor dictaturii sanitare, că „vaccinul ne va elibera”, pentru că am mai auzit formula asta în istorie și știm bine cum s-a terminat pentru cei „eliberați”…

Autor: Petre Caluian

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More