Sărbătoreşte-te de Ziua Internaţională a Femeilor – LOY

 
Primeşti cadou un card LiveOnlineYoga GRATUIT pentru tine sau un membru din familia ta, când te înregistrezi şi participi la primul tău curs cu fondatoarea LiveOnlineYoga, având o experienţă de 29 de ani în yoga şi fiind totodată şi medic, Virginia.
Webinarul bilingv (engleză – română) din 8 Martie, oferit GRATUIT, este o dublă celebrare a feminităţii elevate şi a celei de a 16-a aniversări a comunităţii LiveOnlineYoga.
Înregistrează-te astăzi şi sărbătoreşte adevarata esenţă şi spirit al feminităţii.
Participă cu noi la cea de a 7-a ediţie online a Superlativului Feminităţii , pe 8 Martie 2021, la 18.30 – 21.30 (orele Romaniei), pentru
O introducere încântătoare în minunatul univers lăuntric al unei SHAKTI (4) – un webinar în care ne dedicăm spre a crea un spaţiu spiritual în care femeile se vor simţi confortabil, valorizate, frumoase, susţinute şi iubite.
Barbaţii care aspiră să-şi trezească starea edenică androginală prin comuniunea cu SHAKTI din fiinţa lor lăuntrică, sunt de asemenea bineveniţi la evenimentul nostru. 
Contactează-ne pentru a primi linkul de reluare, valabil 7 zile.
yogaesoteric
5 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More