Victoria unui Tată: Manualul Pedofililor a fost interzis în Olanda

 

În timp ce guvernul Ludovic Orban se opune majorării pedepselor pentru pedofili de teamă ca aceștia să nu fie discriminați, Olanda adoptă o poziție contrară.

Difuzarea, achiziționarea sau posesia unui „manual” care conține o serie de sfaturi și îndrumări pentru cei care doresc să agreseze sexual copii, vor fi în sfârșit pedepsite penal în Olanda.

Așa-numitul „Manual al Pedofililor” este un ghid de peste o mie de pagini care le explică detaliat perverșilor cum pot ademeni copiii, cum să-i pregătească pentru relații sexuale și cum îi pot abuza fără ca monstruozitatea să fie descoperită.

„The Pedophile Handbook” există de peste zece ani pe Dark Web (partea de internet cu domenii criptate), dar poate fi procurat relativ simplu și de utilizatorii internetului obișnuit.

Potrivit presei olandeze, cartea este distribuită frecvent pe forumurile pedofile, fiind completată regulat cu noi „ponturi”, experiențe și sfaturi.

Deși autoritățile au recunoscut de multă vreme că este o carte deosebit de periculoasă, deținerea sau distribuirea ei nu erau ilegale în Olanda.

Situaţia pare însă să se modifice. Parlamentul de la Haga a adoptat un proiect de lege, înaintat Parlamentului de ministrul olandez de Justiție, Ferdinand Grapperhaus, prin care oricine deține, cumpără sau distribuie „Manualul Pedofililor” este pasibil de pedepse cu închisoarea de patru ani.

Abuzul împotriva copiilor este una dintre crimele cele mai devastatoare pentru victime și pentru mediul lor, a explicat Grapperhaus:
„Copiii au dreptul la un mediu sigur în care să crească. Este oribil și inacceptabil ca oamenii să distribuie – mai ales prin intermediul Dark Web – sfaturi privind maniera în care să maltrateze copiii.”

Legea antipedofilie din Olanda este în cea mai mare măsură rezultatul luptelor eroice pe care tatăl unei fetițe, ea însăși victimă a agresiunii unui pedofil atunci când avea trei ani, o poartă de ani buni.

Numele său, cu rezonanțe românești (deși nu are nicio legătură cu România) este Marcel Jeninga, de 42 de ani. Împreună cu soția sa, Priscilla, de 40 de ani, au înființat și conduc Fundația „Strijd tegen Misbruik” (Lupta împotriva abuzului).

Evenimentul Zilei a realizat anul trecut, în exclusivitate în presa românească, un interviu cu Marcel, în care și-a povestit pe larg drama familială și războiul cu autoritățile olandeze pentru a le determina să acționeze împotriva pedofililor.

„Era pe 16 iunie 2009, într-o miercuri. Eu și soția mea tocmai venisem de la serviciu. Mama mea avusese grijă de casă, ca în fiecare miercuri și vineri. Fiica noastră, care avea doar trei ani, a cerut să meargă la baie. Am auzit-o strigând: «Au, au!» Am găsit-o așezată pe toaletă, cu sânge pe chiloței.”

Așa își începea relatarea Jeninga. Vinovatul, monstrul, era un vecin, aproape un prieten de familie. Acesta a și filmat atrocitatea comisă, iar înregistrarea a ajuns pe Dark Web.

Opt ani a durat ancheta, iar vecinul, Geert Boer, a fost condamnat la 15 ani de închisoare. În instanță, el a declarat că a primit sfaturi despre cum să procedeze de la Asociația pentru Pedofili Martijn.

Tot în urma luptelor în justiție ale lui Jeninga, și această asociație, care până în 2014 a funcționat nestingherită și fără fereală, a fost scoasă în afara legii.

În ceea ce privește Manualul Pedofililor, declarat și el acum ilegal, reproducem mai jos un fragment din articolul pe care EvZ l-a publicat anul trecut.

„The Pedophile Handbook este pur și simplu îngrozitor. Este greu să citezi din el, astfel încât cititorul să-și poată face o idee despre conținutul lui, dar, în același timp să te menții în niște limite, nu ale decenței, ci ale suportabilului. Iată spre palidă exemplificare, câteva pasaje din prefață:

«Bine ați venit în noul ghid al manualului și a doua noastră etapă în drumul spre paradis. Este o plăcere pentru noi să îi prezentăm pe frumoșii noștri copii ca pe un subiect științific ce e nevoie să fie explorat și în care să vă inițiați. Înainte chiar de a începe să vă gândiți la practica iubirii față de copii, mai ales la practicarea sexului cu copii, este foarte important tot ce se poate învăța despre copii, și care să fie relevant pentru adevărații pedofili. Sunt atâtea aspecte la care este necesar să fiți atenți, și tot atâtea aspecte pe care cineva le poate folosi pentru a se apropia de ei (de copii – n.r.) și de fructul lor interzis. Copiii sunt ceva foarte special. Ei provoacă sentimente de iubire și de duioșie în noi toți. Totuși, în forul interior al pedofililor veritabili, ei provoacă mai mult de atât: sunt simțăminte romantice și sexuale. Când toate acestea se combină, înțelegi imediat ce dar imens este orientarea noastră pedofilă și cât de prețioși sunt copiii pentru noi.

Datorită acestui amestec unic, pedofilii beneficiază de cele mai mari satisfacții în dragoste și sex, pentru că este ceva cu adevărat unic să fii intim cu cineva atât de drăgălaș și de nevinovat, dar și atât de atrăgător din punct de vedere erotic, în același timp. Aproape că este prea copleșitor ca să faci față!

Acest ghid vă va oferi o abordare de bază, dar eficientă, în domeniul sexualității copiilor, în diferitele etape ale vieții lor. Vom cerceta și dezvoltarea lor sexuală, psihologică și fiziologică. Apoi vom examina diferitele personalități ale copiilor, efectele lor asupra dragostei noastre practice pentru ei, și vom învăța cum să recunoaștem trăsăturile comune ale acestor personalități, atunci când suntem implicați în relații cu mai mulți copii diferiți. Și, în fine, mai este și chimia: veți învăța ce este aceasta și cât este de importantă pentru reușita și siguranța voastră, ca pedofili activi și iubitori de copii. Acest ghid va fi o importantă trusă de instrumente pe care să o aveți asupra voastră, atunci când sunteți pe punctul de a descoperi, a vă împrieteni și a interacționa cu copiii, mai ales în mod sexual, oriunde în lume.»”

După ce interzicerea „Manualului Pedofililor” a fost adoptată, Marcel Jeninga a declarat:
„În sfârșit, am reușit. Existența unui manual pentru pedofili, în care aceștia să-și dea unii altora tot felul de sfaturi despre cum să atace și cum să-și șteargă urmele, era în sine o nebunie. Este minunat că ministerul de Justiție a decis incriminarea lui.”


Citiţi şi:
Imagine șocantă! Muzeul LGBT România promovează pedofilia pe pagina sa de socializare
Fost ofițer CIA, interviu cutremurător despre pedofilie, copii dispăruți și uciși și ‘Deep State’

 

yogaesoteric
31 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More