«Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe diversitatea totală»


Membru al Grupului Bildelberg și prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans vorbește pe șleau de amestecul etnic programat


Într-un discurs susţinut în Parlamentul European, Frank Timmermans, membru al Grupului Bildelberg și prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, a avertizat statele naţionale că viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe diversitatea totală.

„Diversitatea este văzută în unele părţi ale Europei ca o ameninţare. Diversitatea vine cu provocări, dar diversitatea este destinul umanităţii.
Nu va fi, chiar şi în cele mai îndepărtate locuri ale acestei planete, o naţiune care să nu vadă diversitatea ca făcând parte din viitorul ei. Spre aceasta se îndreaptă umanitatea.

Şi toţi politicienii care încearcă să le vândă alegătorilor o societate compusă exclusiv din oameni aparţinând unei singure culturi, toţi cei care încearcă să prezinte un viitor construit pe un trecut care niciodată n-a existat… acel viitor nu va exista niciodată”, a menţionat Frank Timmermans.

Prin această declarație, plină de aberații istorice, apare cât se poate de clar că ţelul principal al Uniunii Europene este dispariţia statelor naţionale.

Doar poporul român prin vot poate decide asupra viitorului României. Prevederile Constituţiei României sunt clare: România este un stat naţional, suveran şi independent, iar suveranitatea nu poate fi încălcată de nicio supraentitate statală.

Orice străin, Bilderberg sau nu, comisar european sau nu este necesar să respecte Constituţia României când se referă la România sau la un grup de state care include România.

Decizia asupra organizării Statului Român aparţine doar cetățenilor României.
Mai mult, Constituţia în sine prevede la Art 1. alin 5 că „În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie”.

Obligativitatea „diversităţii totale” presupune implicit un amestec etnic programat și forțat prin care popoarele autohtone să ajungă minoritare la ele în țară.

Valul uriaș migraționist și cotele obligatorii de imigranți cerute de Uniunea Europeană, puse în legătură cu aceste declarații care propovăduiesc un amestec etnic programat pentru a se obține o „diversitate totală”, este necesar să ne pună serios pe gânduri.

Această politică de amestec etnic programat declarată de comisarii europeni este contrară cu prevederile Legii Fundamentale din România.

„Diversitatea” este un eufemism folosit de elitele globalizatoare după care se ascunde reducerea europenilor la statutul de minoritari în propriile ţări. Nimeni nu cheamă deocamdată la „diversitate totală” în Africa sau în India. Toate apelurile isterice se referă la Europa și secundar la Statele Unite.

Rezultă că finalitatea pentru bilderbergi este „o singură lume, o singură ţară, o singură cultură, o singură conducere” în care culturile milenare și specificitățile comunităților etnice să fie făcute tabula rasa (una cu pământul).

Adevărata diversitate înseamnă respectarea diferențelor dintre popoare, a tradițiilor, a credințelor și a istoriilor lor diferite, ale drepturilor fiecăruia de a-și alege sistemul în care trăiește și de a-și păstra și conserva moștenirea milenară primită de la strămoșii săi. Este necesar să luptăm pentru asta și să facem tot ce este posibil ca să nu dispărem ca stat și ca țară. Niciodată de la cucerirea Daciei de către romani, pericolul nu a fost mai mare.

Unde sunt mincinoșii neoliberali și activiștii internaționaliști progresişti neomarxiști, sorosiști și ONG-iști care ne spuneau că Bilderbergii sunt doar „un grup de reflecție”? Iată-i implicați masiv în politica mondială și deținând funcții cheie în Comisia Europeană.


Citiţi şi:

Timmermans, dragul de el, este mult nazi

George Soros: «Preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi pe refugiaţi să vină în Europa»

Bilderberg sau conducerea secretă a lumii de către aşa-zişi «ILUMINAŢI»

 

yogaesoteric
7 martie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More