Viktor Orban – Bruxelles-ul aplică planul lui Soros privind migrația și vrea să aducă 1 milion de migranți în Europa în fiecare an

Soros lucrează mână-n mână cu Uniunea Europeană ca să umple Europa de imigranți ilegali

Prim-ministrul maghiar Viktor Orban a dat un interviu în emisiunea „180 de minute” în studioul Radio Kossuth din Budapesta.

„Planul lui Soros pe care Uniunea Europeană vrea să-l pună în aplicare are două puncte” – a declarat Viktor Orban.
„Primul punct din planul lui George Soros este de a aduce 1 milion de migranți pe an în Europa. Al doilea element din planul miliardarului George Soros este ca Uniunea Europeană să creeze o autoritate europeană planificată pentru acordarea de azil, care după cum se menționează în planul lui Soros ce va fi aplicat de UE – ia competențele autorităților naționale cu privirile la acordarea dreptului de azil” – a explicat Viktor Orban.

„Noi decidem pe cine acceptați, noi decidem distribuția migranților, asta spune Bruxelles-ul” – a declarat prim-ministrul maghiar.

„Toată lumea știe cine e în spatele migrației forțate din Europa și toată lumea știe că Ungaria are dreptate. Acest fapt este acum banal în Europa.” – a mai spus Orban.

„Lucrul acesta îl recunoaște în particular aproape fiecare premier din Europa. Dar Europa nu este poporul, ci formatorii de opinie publică guvernează ideologic, care aplică interesele lor financiare și pe cele legate de liberalism, și care, în același timp, vor să decidă împotriva propriilor țări.” – a adăugat Viktor Orban.

El a spus că este nevoie ca politica europeană de migrație forțată să fie oprită și că este încrezător că Ungaria se poate opune politicii de aducere de migranți ilegali în Europa.

Poarta prin care vin acum migranții ilegali în Europa, ajutați de organizațiile lui Soros și încurajați de politica UE, este Italia – a mai spus Viktor Orban – conform site-ul maghiar Origo.hu care a preluat părți din interviul lui Orban.

Citiți și:
ONG-uri care aduc migranți ȋn UE sunt finanțate de George Soros și de donatori ai lui Hillary Clinton
George Soros: «Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum»
Soros acuzat de incitare la ură și violență rasială și de destabilizare statală

yogaesoteric
19 noiembrie 2017

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More