Vindecarea miraculoasă a Anitei Moorjani – Am murit şi m-am descoperit pe mine însămi

În înregistrarea video de mai jos, Anita Moorjani povesteşte experienţa uluitoare pe care a trăit-o la graniţa dintre viaţă şi moarte, în urma căreia s-a vindecat complet de cancer aflat în stadiul terminal. 

După ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape că şi-au încetat activitatea, copleşite de celulele maligne care se răspândiseră în întregul ei trup. Odată intrată în comă, ea a trăit o experienţă în apropierea morţii cu totul extraordinară, în timpul căreia a înţeles măreţia spirituală a fiinţei sale… dar şi cauzele reale ale bolii pe care o avea. După ce şi-a revenit din comă, starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit atât de rapid încât a fost externată din spital după numai câteva săptămâni, fără să mai aibă vreo urmă de cancer. 

Făcând parte dintr-o familie hindusă ce trăia în mijlocul unei comunităţi chineze şi britanice, Anita a crescut într-un mediu cultural conflictual, în care obiceiurile culturale şi religioase se băteau cap în cap. După ani de încercări de a-şi găsi propria cale în timp ce încerca să facă faţă inclusiv aşteptărilor celor din jurul ei, ea a trăit marea revelaţie – în urma unei experienţe în apropierea morţii – că puterea de a se vindeca singură se află în interiorul ei… şi că în acest Univers există miracole pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată până atunci.

Anita Moorjani a relatat pe larg întreaga experienţă prin care a trecut în cartea Am murit şi m-am descoperit pe mine însămi, apărută şi în limba română.

Citiţi şi:

Dr. Joe Dispenza – Interviu despre vindecare

Vindecarea perfect naturală – Filosofia și practica bazate pe unitatea dintre boală și vindecare yogaesoteric

16 octombrie 2020

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More