Interviu cu dr. Gabian Rahmanian – Covid-19 şi medicina criminală (II)

Doctorul craiovean Gabian Rahmanian, de origine armeană, a acordat publicaţiei Incorect Politic un interviu incendiar pe tema actualei crize Covid-19 şi a banditismului farmaceutic mondial, expunând interesele şi manipularea de proporţii dirijată din umbră de cercurile oculte criminale.

Citiţi prima parte a articolului 

Reporter:
Să revenim la Covid-19. Doctorul Fauci, consilierul lui Trump, crede că eficacitatea eventualului vaccin, contra acestui virus, nu va depăşi termenul de un an.

Gabian Rahmanian: Doctorul Fauci are faima unui bandit inteligent şi prudent, bine sprijinit de mafia Rockfeller-Soros-Gates, din care face parte. Secretul longevităţii sale în fruntea banditismului vaccinal american nu miră decât necunoscătorii şi naivii. Ca mulţi alţii din această mafie, Fauci vorbeşte astfel încât nu se ştie ce gândeşte cu adevărat. Ce spune acest fals profet jidov şi adevărat mafiot american? Nu-i nevoie să fi profet pentru a şti că un vaccin, ba chiar mai multe, vor fi lansate în curând. El nu spune că acestea vor fi ca toate celelalte vaccinuri, adică nu ne vor consolida imunitatea ci, dimpotrivă, ne-o vor slăbi sau distruge de tot, într-o perioadă de timp ce nu poate fi precizată. Fauci este o canalie nulă din punct de vedere ştiinţific, un om rău, trădător, criminal cu sângele multora pe mâini, inclusiv al unora dintre foştii lui subordonaţi, de acum zece sau douăzeci de ani.

Rep.:
După abolirea stării de urgenţă, popoarele refuză supuşenia în faţa exigenţelor absurdo-criminale ale guvernelor, înţelegând că totul a fost o farsă sinistră. Lumea începe să priceapă că pandemia nu a existat decât pe ecranele mincinoase, în scamatoriile maimuţoilor guvernanţi, incompetenţi, trădători. Ce ne puteţi spune despre asta?

G.R.: Aţi definit perfect situaţia. O adevărată pandemie apare şi dispare singură, fără ca virologii să fie unanimi în ce priveşte cauzele apariţiei şi dispariţiei ei. Cauza generală a epidemiilor trecute a fost proasta igienă şi alimentaţie a populaţiei. Îmbunătăţirea acestora, a vieţii din marile oraşe, a contribuit decisiv la dispariţia epidemiilor, fără niciun vaccin. Marea pandemie din 1918-1919 a fost provocată de vaccinul american, cu care fuseseră infectaţi cei peste un milion de soldaţi şi ofiţeri yankei, invadatori ai unei Europe deja muribunde, a cărei stare generală s-a agravat enorm, între timp.

Bazându-se pe cele ştiute de mult, Didier Raoult a spus încă din martie: naturală sau creată de om, actuala pandemie va dispărea rapid, ca oricare alta, fără mai multe victime decât cele ale gripelor sezoniere. Cu toate scamatoriile măscăricilor îmbotniţaţi, s-a petrecut exact aşa. Vom vedea ce se va petrece în continuare, în toamnă şi la iarnă, în condiţiile viitoarei gripe sezoniere, mai ales cu persoanele declarate „vindecate”. Cine le-a testat pe acestea, cine le-a declarat „vindecate”, cine a declarat că decedaţii din ultimele luni „au murit exclusiv din cauza virusului Covid-19?”. Din februarie sau martie încoace, toate cele spuse de guvernul măscăricilor bucureşteni au fost minciunile gogonate, ale mafiei farmaceutice Rockfeller-Soros-Bill Gates, vehiculate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, ce este necesar să fie desfiinţată. Funcţionarii OMS ar fi necesar să fie anchetaţi şi judecaţi, fără nicio excepţie. În cel mai bun caz, reprezentantul nostru OMS, doctorul Rafila, este vinovat de incompetenţă profesională, agravată de tăinuire interesată şi o probabilă complicitate. Anchetatorii au cuvântul. Ei vor descoperii aspecte mai grave, despre care încă nu putem vorbi.

Pe plan strict medical, răciţii, sănătoşii tun, ghinioniştii „testaţi” cu bastonaşe contaminate, trataţi milităreşte, cu Covidul-NATO, de mercenarii şcoliţi la genocidul afgan, vor păstra sechele datorate intubării absurde şi criminale, pe care OMS-ul a recomandat-o pentru sporirea astronomică a morţilor, după cum o cer interesele criminale, nemărturisite, ale mafiei oculte, ce plănuieşte să ucidă 90% din omenire! Nu se ştie câţi dintre „vindecaţii” de după terapia intensivă şi intubare, vor păstra sechele şi cât de grave vor fi acestea. Nu o vom şti niciodată, pentru că tot ce ni s-a spus până acum este pură minciună: testaţii au fost testaţi cu teste contaminate, morţii au murit de toate bolile posibile, certificatele de deces s-au întocmit conform instrucţiunilor OMS! Cine ar putea descurca această bulibăşeală? 

Trăim într-o lume cu două categorii de oameni:
1) Mincinoşii, puţin numeroşi dar bine plasaţi, în funcţii înalte şi
2) Milioanele, chiar miliardele de minţiţi, candidaţi la sclavia vaccinalo-nanometrică.

Artificială sau naturală, pandemia Covid-19 prezintă aspecte criminalo-mafiote ce fac imposibil orice pronostic despre cele ce vor interveni în următoarele şase până la douăsprezece luni. Din punct de vedere medical, va fi vorba de afecţiuni ale plămânilor. Adevărata problemă nu este însă medicală, ci social-politică, mafiotă, criminală, banditească, o problemă de înţelegere pentru cei ce vor să înţeleagă!

Rep.:
Ce simptome ar putea prezenta cei ce au fost declaraţi „vindecaţi”?

G.R.: Dacă într-adevăr au fost infectaţi cu virusul Covid-19 este una. Dacă nu, este alta. Am fost şi suntem în continuare minţiţi de toate autorităţile. Nimeni nu poate spune cine a fost cu adevărat contaminat de virusul Covid-19 şi cine nu. Cei care într-adevăr au fost contaminaţi cu acest virus se pot aştepta la complicaţii pulmonare: sufocare la cel mai mic efort, la urcarea câtorva trepte sau cu ocazia unei scurte plimbări. Cei ce vor păstra aceste simptome dincolo de două luni de la declararea ca „vindecaţi” vor rămâne cu ele tot restul vieţii. Chiar şi aceştia însă pot face un uşor tratament cu hidroxiclorochină, sub supravegherea unui medic versat în eventuale complicaţii cardiace.

Reacţiile medicilor, ale presei, guvernanţilor şi marelui public sunt diferite de la ţară la ţară, de la un specialist la altul. Elveţia a proclamat „ieşirea la pensie” a virusului Covid-19, considerând că închiderea şcolilor a fost excesivă, din punct de vedere epidemiologic. Şcolile ar fi fost închise cu scopul înfricoşării cetăţenilor, pentru ca aceştia să accepte vaccinarea, pentru ca populaţia să fie tâmpită până la o stare vecină cu nebunia, stare vizibilă în România. Speriaţii, înfricoşaţii, tâmpiţii cu prezervativ pe creier şi botniţă pe figură, ca animalele, sunt agresivi cu cei normali, ce refuză să se înjosească, să se lase manipulaţi, considerând că au tot dreptul la viaţa strămoşilor lor, în ţara lor! Sechelele în sfera conştiinţei şi cele social-economice ale pandemiei ar putea fi cele mai grave!

Nu sunt foarte sigur că elveţianul Koch are întru totul dreptate. Pe baza celor absolut sigure, nu ştiu ce decizie aş fi luat eu însumi, în privinţa închiderii şcolilor. Dificultatea constă în aceea că nimeni nu are încredere în nimeni! Dispariţia bunei credinţe, suspectarea vecinilor, a prietenilor, iată ceva peste care nu vom trece cu una cu două. Lumea are nevoie de o resetare, o repornire de la zero. Nimeni nu ştie ce înseamnă asta, cum s-ar putea traduce în practică, de la ţară la ţară, de la popor la popor. Manifestaţiile absurde din întregul Occident arată gravitatea falsei pandemii. Lumea începe să înţeleagă banditismul subtil, ce a condus la instalarea pandemiei, fără ca cineva să arate legătura dintre virusul Covid-19 şi spălarea publică a picioarelor negrilor de către albi, dărâmarea statuilor din Londra, incendierea şi jefuirea zecilor, în continuare probabil a sutelor de oraşe americane, franţuzeşti şi altele. Pe de altă parte, revenind la şcoli, copiii nu formează un grup omogen, din punct de vedere medical. Cei între 12 şi 17 ani sunt mult mai rezistenţi la orice virus şi la orice boală, faţă de copiii de creşă sau grădiniţă. Mersul la şcoală, diversele contacte, jocurile copilăriei sunt factori de risc. Viaţa însăşi implică riscul sigur al morţii. Înfricoşarea populaţiei, crearea psihozei, isteria demenţialo-pandemică a fost şi rămâne scopul unic al guvernului. Minciunile ultimelor zile şi săptămâni, ale politrucilor pandemici guvernamentali şi televizuali, ale falşilor medici, o arată cât se poate de limpede.

Rep.:
În diverse ţări, au fost declarate cazuri de bebeluşi infectaţi cu Covid-19 la naştere sau în primele luni de viaţă. Unii dintre aceştia au murit. Cum explicaţi aceste aspecte?

G.R.: Repet: Nimeni nu are încredere în nimeni! Guvernanţii, mass-media, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, corpul medical, poliţia, jandarmeria, armata de mercenari, scursorile şi ciurucurile „revoluţionare” de după 1990 participă activ la complotul mafiot contra omenirii. Nimeni nu poate spune ce s-a petrecut cu cei câţiva bebeluşi despre care se vorbeşte. Primul pas în viaţă este, deopotrivă, un prim pas întru moartea ce va veni într-o zi! Destui bebeluşi au murit şi înainte de actuala pandemie. Spitalele, medicii, manipulatorii pandemici au tot interesul să inventeze poveşti înduioşătoare, ce maschează neştiinţa, imprudenţa şi neglijenţa personalului medical, cunoscut pentru uşurinţa cu care sucombă în faţa unui bacşiş! Nu pot vorbi despre acest aspect înainte de a avea informaţii precise pentru fiecare bebeluş în parte. 

Atingem astfel un alt aspect al lipsei de încredere, ce s-a instaurat în societate. Lipsa generală de încredere împiedică înţelegerea şi depăşirea situaţiei. În faţa pandemiilor viitoare, care se vor înmulţi, vom fi şi mai nepregătiţi, nu numai pe plan medical! Unele aspecte cu caracter general se ştiu de mult. Ele sunt reamintite de o serie de medici din America, Europa, de la noi, dar televiziunea vorbeşte mai curând despre ţigani, bătăuşi, furturi, crime, onania prezidenţială a educatorului sexual de la Cotroceni, mârşăvia contestatului guvern, a celorlalţi rău-făcători organizaţi în Stat mafiot.

Se ştie că în fiecare ciclu sezonier circulă diverse coronavirusuri, mai ales în mediile familiale cu vaccinaţi contra uneia dintre gripele ultimilor ani, sau în familiile cu consum excesiv de carne. Nu se ştie, dar este cazul să o spunem. Coronavirusurile trăiesc numai în animale. În toate, fără excepţie, nu numai în şerpii sau liliecii din China. În general, aceste coronavirusuri nu provoacă îmbolnăvirea copiilor. Cel mult o uşoară curgere a nasului şi 38ºC temperatură, vreme de o zi. Copiii traversează aceste contaminări fără probleme. Când întâlnesc un virus precum Covid-19, ei sunt imunizaţi pe cale naturală. Aceasta este singura imunizare adevărată, nu numai contra unui virus sau microb extern, ci contra oricărui inconvenient fiziologic posibil.

Există o problemă de medicină generală şi de filosofie a Ştiinţei Vieţii. Medicina oficială a devenit o ştiinţă exclusiv cadaverică: Ştiinţa cadavrelor! În căutarea vieţii, pe care unii chiar o caută, chirurgii disecă hoituri şi cadavre, precum cei ce dezmembrează automobile, în cimitirele de maşini. Chirurgii mai îndrăzneţi, organizaţi în banditismele ultimelor decenii, pândesc bolnavii sau accidentaţii tineri, cărora „le dau la cap”, declarându-i morţi din punct de vedere clinic, procedură mafiotă ce le permite să ucidă pe cei care ar mai putea trăi, adesea mult şi bine… Din altă perspectivă, viziunea materialistă limitată a medicinii actuale, a tuturor ştiinţelor, împiedică înţelegerea fenomenelor vitale, a vieţii însăşi din organismele vegetale, animale sau omeneşti. În teorie şi din vârful buzelor, unii biologi admit că celulele organismelor vii pot evolua în două sensuri opuse:
1) Senul deplinei împliniri, al punerii organismului în formă maximă, din toate punctele de vedere şi
2) Sensul involutiv, în sensul degenerării treptate a tuturor celulelor organelor şi sistemelor.

Punctul aparent final al „involuţiei” este ceea ce numim moarte. Totuşi, celulele cadavrului continuă să trăiască. Ele trăiesc o altă viaţă, pe care este necesar să o înţelegem! Boala înseamnă un pas în acest al doilea sens. Vindecarea este un pas în primul sens. Ceea ce nu se ştie, este că celulele organismelor vii pot involua în sensul degenerării, al „morţii”, devenind rând pe rând bacili, bacterii, virusuri de un fel sau altul, respectiv pot evolua, se pot regenera, reintegra într-un organ sau altul, în fiziologia generală a organismului. Adevărata vindecare a unui cancer nu înseamnă extirparea părţii sau a organului bolnav, ci inversarea procesului degenerativ respectiv. În teorie, acestea se cunosc de aproximativ 150 de ani. Mafia medicală din fruntea medicinei oficiale a preferat însă uciderea medicinei ca ştiinţă, transformarea acesteia într-o anexă a pompelor funebre, într-o pompă de dolari şi privilegii pentru falsa elită din fruntea lumii. Falsă elită pe care unii o numesc mafie, alţii o numesc bandă descreierată de aşa-zişi „Iluminaţi” etc.

Rep.:
Cum se explică faptul că, doar cu excepţia Braziliei, ţările cele mai avansate au înregistrat cel mai mare număr de decese?

G.R.: Repet: dv. înşivă aveţi urechi! Rămâne să şi auziţi cu ele. Aveţi ochi, priviţi cu ei, dar continuaţi să vorbiţi numai de minciunile, de inepţiile televiziunii. În starea actuală, nu putem crede nimic din cele ce ne spun guvernele. Buna credinţă şi corectitudinea au dispărut. Poate nu cu totul, ci printre intelectuali în general, printre politicieni în special. Toţi cei ce votează sunt de fapt politicieni. Ei fac cea mai tâmpită politică posibilă, dar o fac, iar unii o repetă până la moarte, dovedind că sunt cam descreieraţi, tăiaţi împrejur la creier, cum începe să se spună. 

Este necesar să se plece de la ideea că tot ce au spus şi spun guvernele în materie de Covid-19 face parte dintr-un scenariu mondial bine pus la punct. De cine? De către o bandă de monstruoşi criminali şi mafioţi, de care actualul preşedinte american urmăreşte să îşi salveze propria ţară, fapt care, indiferent de reuşită, nu va rămâne fără consecinţe pentru restul lumii. Cele aflate pe alte căi este necesar să fie şi ele controlate, verificate, revizuite. Ţările de care vorbiţi nu au vrut să ţină cont de experienţa chinezească, în care, de altfel, nici nu credeau. Verificarea celor spuse sau ascunse de China, de OMS, de diverse organisme americane sau occidentale nu se putea face de azi pe mâine. 

Apoi, ca totdeauna, interesul poartă fesul: unii aveau de vândut ventilatoarele de care nu aveau nevoie, pentru că aveau prea multe, ori ştiau că nu au ce face cu ele! Alţii aveau de vândut miliardele de botniţe, cu care au împânzit continentele. Nu mai vorbim de fabricanţii şi negustorii de clorochină, hidroxiclorochină şi alte medicamente, de cei cei ce pregăteau şi pregătesc marea lovitură a vaccinului unic, universal, mondial, pentru toate cele şapte miliarde de viitori sclavi, cum este considerată cea mai mare parte a omenirii, de către gaşca bandiţilor miliardari Rockfeller, Soros, Bill Gates şi alţi satanico-oculto-mafioţi dintre faimoşii Înţelepţi ai Sionului!

Citiţi şi:

Farsa și agenda diabolică a unui «blocaj universal»

Declarația anului: Emil Constantinescu despre pandemie, globalism multipolar, manipulare

yogaesoteric

16 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More