Virusolog italian: „Mă voi vaccina pentru că sunt bătrîn. Dar nu recomand vaccinul celor care sunt fertili. Riscul de efecte necunoscute există”

Virusologul italian Giulio Tarro a declarat într-un interviu pentru site-ul AffariItaliani că se va vaccina pentru că nu mai are vârsta la care poate concepe un copil.

Profesorul italian spune că se va vaccina pentru că este o persoană în vârstă (82 de ani), dar „nu recomand vaccinarea persoanelor fertile”. Tinerii au un răspuns imunocelular mai valid și funcțional decât populația vârstnică și acest tip de imunitate este mai stabil în timp decât cel umoral, spune profesorul italian.

Profesorul Giulio Tarro a fost discipol a lui Albert Bruce Sabin, inventatorul vaccinului împotriva poliomielitei. Tarro este autorul cărților 10 aspecte de știut despre vaccinuri și Covid. Virusul fricii.

El spune de ce nu recomandă vaccinul celor care pot avea copii.
Chiar și în prospect, dar este indicat și în alte vaccinuri, există un pasaj final care spune că este important să știți dacă primiți vaccinul că procesul de concepție este posibil cel puțin două luni mai târziu. Atenţionarea este valabilă și pentru bărbați și pentru femei în cele 9 luni de sarcină ale lor.

Despre bolile autoimune pe care le poate provoca vaccinul, profesorul explică:
Problema este reală, deoarece se găsește și în prospectul unuia dintre vaccinuri. Și acolo scrie … boli autoimune. Vaccinul poate avea efecte pe care nu le știm. Chiar și în viitor; acest vaccin nu avut tot timpul necesar pentru testare. Pfizer, de exemplu, a fost testat pe 40.000 de subiecți cu succes. Dar pot exista contraindicații.

Întrebat dacă vaccinul ar trebui să fie obligatoriu, profesorul spune:
Oamenii nu pot fi constrânși. S-ar putea să nu se ajungă aici, pentru că după Nürnberg, există acel principiu care spune că nu poți fi obligat. Dar oamenii ar putea fi constrânși, iar apoi autorii pot ajunge în fața unei Curți internaționale. Vă mărturisesc că eu niciodată nu am făcut vaccinul antigripal. În Statele Unite a existat această măsură a folosirii vaccinului, dar acolo au existat, de asemenea, multe reacții adverse, precum sindromul Guillain-Barrè.

Profesorul italian este unul dintre cei care consideră că obligația purtării măștilor de către toată lumea, inclusiv de copiii în vârstă de șase ani și peste, nu găsește niciun sprijin în dovezile științifice. „Studiile sunt nenumărate. Dintre acestea îmi place să-l menționez pe cel făcut de echipa nefrologică a Institutului Gaslini din Genova, care arată că riscul de covid este irelevant, chiar și la copiii imunosupresați după un transplant”, spune profesorul.

Citește și:
Profesorul Sucharit Bhakdi despre cele patru mari pericole ale vaccinului anti-covid
Dr. Virgil Păunescu, despre vaccinurile anti-covid: prin ARNm poate fi introdusă în organism orice informație de natură să-l modifice la nivel celular
‘Astra Zeneca nu a produs niciodată vaccinuri, iar Moderna e un start-up care a prins această oportunitate și s-a lansat în producerea de vaccinuri

yogaesoteric
30 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More