Virusul maladiei SIDA a fost fabricat în laboratoarele americane

MEMORIUL DOCTORULUI HOROWITZ

Evoluţie naturală, accidentală sau premeditare? Cum poate fi interpretată apariţia simultană şi atât de subită a infectării cu virusul SIDA, în urma campaniilor de vaccinare a unor populaţii atât de bine identificate, în zone geografice şi culturale atât de diferite ca în SUA (vaccinarea împotriva hepatitei la homosexuali) sau Zair şi Haiti (campania împotriva variolei)?

În revista de circulaţie internaţională Medicines Nouvelle se consemnează: “O carte publicată în SUA de către un înalt demnitar în serviciile de sănătate publică face în ultimă vreme mare vâlvă în mediile ştiinţifice. Lucrarea lui Dr. Horowitz „Viruşi emergenţi” avansează o ipoteză monstruoasă: virusul maladiei SIDA a fost fabricat cu premeditare în laboratoarele americane, plecând de la experimentele asupra virusului cancerului, la sfârşitul anilor ‘60. Maimuţe africane au fost inoculate cu gene provenind de la alte specii animale, pentru a permite punerea la punct a fabricării vaccinurilor.

În aceeaşi perioadă, cercetători ai Institutului Naţional al Cancerului, în strânsă colaborare cu savanţi ai armatei americane, au cercetat şi produs viruşi capabili să provoace cancere. Era vorba de un program ultrasecret de cercetare în domeniul armelor biologice, dotat cu un buget foarte important (Special virus cancer programm). Analizând documentele „clasate” şi contractele semnate de NCI, Dr. Horowitz este convins că epidemia are la origine încercări de vaccinare împotriva poliomelitei şi hepatitei.

O scurtă prezentare a cărtii lui Dr. Horowitz „Viruşi emergenţi”

Această carte pune în culpă cele mai mari instituţii medicale americane şi cei mai mari cercetători care au pus la punct aceşti agenţi biologici capabili să distrugă sistemul imunitar, la cererea Ministerului Apărării şi a CNI, la sfârşitul anilor ‘60.

Două treimi din negrii americani cred că epidemia de SIDA poate fi un genocid. În mod evident, informaţia şi cercetarea în domeniul SIDA au fost împiedicate de frauda stiintifică, de certurile politice şi de prejudecăţi oarbe.

Originea viruşilor mortali cei mai periculoşi şi mai înspăimântători din lume a fost înconjurată de mister. Cartea Dr. Horowitz asupra apariţiei viruşilor este prima explorare profundă despre viruşii HIV şi EBOLA.

Ipotezele, conform cărora aceşti viruşi emergenţi ar fi evoluat în mod natural, trecând de la maimuţă la om, se conturează tot mai clar ca o manipulare grosolană, în lumina informaţiilor şocante reunite în această carte extraordinară. Este studiată aici ipoteza dupa care aceşti germeni stranii sunt creaţii ale laboratoarelor, transmise accidental sau intenţionat în SUA şi Africa prin intermediul vaccinurilor contaminate pretins destinate să combată hepatita sau variola, aşa cum au afirmat numeroase autorităţi.

Această carte trece în revistă numeroasele studii referitoare la vaccinurile de origine virală, studii efectuate simultan la New York şi în Africa Centrală şi de Est, în cadrul unei reţele de virusologi, care lucrează pentru principalii parteneri ai complexului militaro-medical aflat sub auspiciile Institutului Naţional al Cancerului şi al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Este dovedit clar că Dr. Robert Gallo, celebru pentru descoperirea virusului SIDA, face parte din această reţea. Acest text prezintă fapte stranii şi terifiante asupra cursei armelor biologice din anii ‘60 şi începutul anilor ‘70.

În această perioadă, cercetătorii au dezvoltat într-un mod nebunesc viruşi capabili să facă ravagii în sistemul imunitar şi au efectuat experienţe plecând de la o gamă de vaccinuri care erau pretinse remedii pentru prevenirea şi combaterea cancerului. Teoriile maladiilor induse chiar pe cale medicală şi cele ale genocidului prin SIDA sunt meticulos examinate în contextul social şi politic al acestei perioade tulburate de ştiinţa militară americană.

Această carte examinează activităţile CIA şi iniţiativele politicii externe americane în Africa Centrală, reacţii la pretinse ameninţări pe care le constituie populaţiile lumii a treia, naţionalismul negru şi comunismul.

Este luat în considerare şi rolul important jucat de anumiţi lideri politici: Dr. Henry Kissinger, consilier pentru securitatea naţională, Frank Carlucci junior şi Joseph Califano, secretari ai Departamentului Sănătăţii Publice, al Educaţiei şi al Protecţiei Sociale. Nu sunt trecuţi cu vederea nici preşedinţii Richard Nixon şi Gérald Ford şi personalităţile lumii economice: Nelson şi Laurence Rockefeller. Acest text disecă în mod sistematic intenţiile ascunse şi mecanismele administrative care susţin convingerea că viruşii HIV şi EBOLA puteau fi în mod deliberat răspândiţi şi că epidemia de SIDA este pe cale să realizeze pas cu pas un plan prestabilit.

Câteva personalităţi ale lumii medicale depun mărturie

„Trebuie să fim în mod deosebit recunoscători lui Dr. Horowitz pentru prezentarea unei cercetări riguroase asupra unor fapte puţin cunoscute şi extrem de şocante, care trebuiesc depuse ca piese esenţiale în dosarul istoriei, referitor la apariţia noilor viruşi” (Dr. John Martin, fost director al Departamentului Biologic din Food and Drug Administration)

„Fie că suntem simpli cetăţeni sau profesionişti în domeniul sănătăţii, nu putem să nu remarcăm caracterul exploziv al cărtii lui Dr. Horowitz şi al tezei sale majore: nu mai poate fi menţinut secret faptul că programele armelor biologice au fost dezvoltate şi testate în situaţii concrete, plecând de la agenţi virali care distrug sistemul imunitar” (Dr. Garth L. Nicolson, profesor şi conferenţiar la Universitatea din Texas şi la „Centrul Anderson pentru cercetarea cancerului”)

„Horowitz a reuşit miracolul de a rezuma un secol de istorie prezentată drept coerentă, în realitate construită însă din intrigi, fraude şi manipulări. Suntem conduşi în laboratoarele ticăloase în care se produc vaccinuri contaminate, la responsabilii care acţionează în numele traficanţilor de arme biologice … Această carte se citeşte cu sufletul la gură, fiind poate cea mai plină de suspans din ultimul mileniu”. (Dr. Eva Snead, autoarea cărtii „Unii o numesc SIDA, eu o numesc crimă”)

Cine este Dr. Horowitz?

Doctorul Leonard G. Horowitz este un cercetător licenţiat la Harvard şi o autoritate recunoscută pe plan internaţional în domeniul sănătăţii publice şi al informaţiei despre SIDA. El a condus un centru de sănătate pluridisciplinară timp de mai mult de 10 ani şi a dezvoltat programe educative pentru sute de organizaţii şi instituţii. Autor a 10 cărţi şi mai mult de 80 de articole ştiinţifice şi publicaţii pentru marele public, Dr. Horowitz a fost deseori invitatul emisiunilor radio şi televizate din America de Nord.

Cum a ajuns dr. Horowitz să se intereseze de originea SIDA? In 1990, 6 pacienţi ai unui dentist din Florida sunt atinşi de SIDA. La analiză, ei nu fac parte din populaţiile supuse riscului. În schimb, dentistul este cunoscut ca purtător al maladiei. Institutul Naţional pentru Sănătate (NIH) şi Centrul de Epidemiologie (Centre of Disease Control) din Atlanta concluzionează că este „un caz de transmitere misterioasă”.

Dr. Horowitz, care este un specialist al sănătăţii publice şi care reprezintă o autoritate în materie de igiena şi asepsie a personalului medical tocmai pentru măsurile de prevedere anti-SIDA, refuză să admită concluziile autorităţilor oficiale. El reconstituie cu meticulozitate elementele unei anchete, în vederea înţelegerii faptelor legate de această aşa-zisa „contaminare misterioasă”. El descoperă cu această ocazie că Dr. Acer şi-a infectat în deplină cunoştinţă de cauză pacienţii. De ce?

În contradicţie cu tezele NIH şi CDC, Dr. Horowitz demonstrează că Dr. Acer a acţionat pentru a se răzbuna că este o victimă a maladiei SIDA. Printre documentele care au aparţinut acestui dentist, el descoperă o copie a dării de seamă a unei reuniuni ţinute în Senatul american în 1969. La această reuniune, participanţii identificaţi au evaluat preţul punerii la punct a unei arme biologice destinate să mineze sistemul imunitar al indivizilor. Acest document a fost difuzat în mediile homosexuale, pentru ca aceştia să-şi explice originea SIDA, ţinând seama că au fost folosiţi ca o comunitate de „ţapi ispăşitori”.

După ce a regăsit originalul acestui document, având acoperirea dată de „Freedom Information Act”, lege fundamentală a SUA, Dr. Horowitz a cercetat care au fost bugetele militare şi civile ce au servit la finanţarea cercetărilor medicale ale anilor ‘70 şi modul în care aceste bugete, sub pretextul programului naţional de luptă împotriva cancerului, au fost utilizate de laboratoarele farmaceutice pentru cercetările legate de noii viruşi.

Extras din cartea
SIDA şi Francmasoneria,
Cum a fost cerut, creat şi răspândit virusul HIV de către anumiţi lideri masoni internaţionali (planetari) pentru instaurarea în viitorul apropiat a  Noii Ordini Mondiale
autori Viorel Roşu, Camelia Roşu, Editura Ananda

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More