Vladimir Kvachkov: covid este o operațiune globală de reducere a populației

Analiza unui fost colonel rus de informații

Vladimir Kvachkov este un fost colonel în Serviciul de Informații Militare din Rusia (GRU) și doctor în științe militare. Un videoclip în care este intervievat de un jurnalist rus a devenit viral pe internet după ce a fost încărcat pentru prima dată pe YouTube pe 25 martie 2020. La scurt timp după aceea, însă, YouTube a șters atât interviul original cât și traducerile sale în alte limbi.

Declarațiile colonelului au fost cenzurate și de alte platforme sociale și videoclipul eliminat de pe internet, în mijlocul unui climat de cenzură nemaivăzut până acum, care sfârșește prin a confirma astfel multe aspecte susținute de Kvachkov în interviu. Puteți găsi informații despre colonel și rezumatul declarațiilor sale din interviu aici.

Printre alte declarații incendiare, fostul colonel a avertizat că pandemia de coronavirus va fi utilizată la nivel global cu două obiective principale: aplicarea mecanismelor de control și reducerea populației.

O opinie care coincide cu cea a unui alt analist rus de informații, Daniel Estulin, care de luni de zile afirmă în media alternativă că interesul puterilor globale de a conduce toate eforturile către așa-zisa „soluție magică” a unei vaccinări în masă, ar avea ca obiectiv inclusiv reducerea semnificativă a fertilității umane.

Principalele declarații ale lui Vladimir Kvachkov în interviul cenzurat:

Fenomenul coronavirusului (covid-19), care a fost descris în mod fals ca o pandemie, este necesar să fie examinat din perspectiva puterilor globale: religioase, politice, financiare, economice și naționale. Coronavirusul este considerat o strategie globală. Exact aceasta este necesar să ne gândim referitor la coronavirus. Sunt exerciții de comenzi militare asupra oamenilor de către puterile ascunse care controlează umanitatea. Acesta este adevăratul obiectiv al crizei de sănătate a coronavirusului.

Scopul puterilor oculte și sioniste este de a reduce populația lumii. Aceasta este ideea lor fixă: de a reduce populația lumii. Ei cred că există prea mulți oameni pe planetă. Pentru ei, ideal ar fi să existe aproximativ 100.000.000 de persoane care comandă și maximum 1.000.000.000 de ființe umane care îi servesc ca sclavi. În acest fel, vor putea trăi în bogăție pe Pământ, consideră ei. Pentru că noi, oamenii obișnuiți, suntem prea mulți.

Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară pe care a provocat-o covid sunt strâns legate între ele. Scopul pandemiei este să interzică mișcările oamenilor din întreaga lume și să abolească libertățile umane. Puterile oculte urmăresc să limiteze drepturile și libertățile și să înspăimânte ființele umane.”

„Primul obiectiv este reducerea populației mondiale. Este o țintă satanică. Al doilea obiectiv este de a prelua puterea, iar al treilea are legătură cu finanțele și controlul economiei.”

Știm deja obiectivul financiar, cel puțin aceia dintre noi care urmărim această situație cu coronavirusul. Acum, pentru orice produs care este pe piață – vă rog să-mi dați creionul pentru o clipă – … Să presupunem că acest creion valorează un dolar SUA sau o rublă rusească. Pentru fiecare creion, de 20 de ori această valoare a fost emisă în numerar, în bilete la ordin sau în acțiuni sau alte instrumente financiare derivate.

Ceea ce vreau să spun este că, dacă luați adevărata valoare a creionului, adică un dolar sau o rublă, veți vedea că s-au creat diferite hârtii care depășesc de 20 de ori valoarea inițială a unui dolar sau a unei ruble. Acesta este modul în care relația economică și financiară a trecut de la economia reală la o economie virtuală. Este o bulă financiară. Și aceasta se ridică la nivel planetar, din câte știu eu, la un pătrilion 200 de miliarde de dolari (1.000.200.000.000.000 USD – n.n.).

Este un balon care este necesar să fie dezumflat. Rezerva Federală SUA, cred că în februarie, a dictat o dobândă de 0% pentru depozite. Astăzi, în multe țări, acestea au chiar o rată a dobânzii negativă. Ceea ce înseamnă că, dacă faci un depozit de 100 de dolari, aceștia îți vor da în jur de 90 sau 95 de euro în schimb. Cel puțin o să-ți păstrezi banii. Chiar acum ne acordă dobânzi negative la depozitele de bani. Deci, acea bogăție este necesar să fie dezumflată. Dar cum? Din nou prin această artificială criză internațională. Vedem economia prăbușită.

Puterile ascunse au creat atacurile din 11 septembrie 2001 în Statele Unite și acum au nevoie de un alt pretext pentru a-și spori controlul asupra umanității. De aceea au creat coronavirusul. Deci, este evident că oamenii de știință chinezi au creat acest coronavirus (covid-19) și l-au răspândit intenționat, inițial în Wuhan, China. De acolo cele două tulpini diferite.

În China, când a început pandemia de coronavirus, autoritățile s-au împiedicat de covid. Așa că tovarășul Xi s-a dus la Wuhan, China și acolo, a pus fracțiunea pro-americană în locul ei. În China nu este totul calm. Există o fracțiune patriotică apropiată de noi, rușii, condusă de Xi Jinping și o altă fracțiune care este în favoarea statului profund chinez (statul paralel globalist), compus din foști membri ai Partidului Comunist Chinez, care sunt mai mult orientați către bani (burghezia comunistă globalistă chineză). Aceștia din urmă sunt cei care, desigur, au folosit coronavirusul din Wuhan pentru a obține puterea politică și puterea economică. Și, în consecință, coronavirusul s-a încheiat în China. De atunci covid a dispărut în China și s-a răspândit în Europa.

Ne injectează propagarea psiho-informativă. Este o operațiune a puterilor mondiale comandată de mass-media în serviciul puterii sioniste deghizate în liberali. Ei sunt cei care creează teroare acum. De aceea este important să ne ocupăm de acest fenomen al coronavirusului în același mod ca și cum ne-am confrunta cu o operațiune militară.

Pandemia de coronavirus are și un al patrulea obiectiv, cel economic:
1. Primul este distrugerea oamenilor; reducerea populației mondiale.
2. Al doilea este stabilirea controlului total asupra umanității.
3. Al treilea este dezumflarea bulei financiare.
4. Iar al patrulea este reducerea dimensiunii sale geoeconomice.

Vă spun aceasta din perspectiva unui ofițer al Centrului de Apărare pentru Studii Strategice al Statului Major Rus. Aceasta este perspectiva mea asupra situației actuale referitoare la covid.

Citiți și:
Colonel din trupele speciale ruse: «Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității»
Covid-19 pregătește Falimentul Mondial. Proprietatea dispare prin „executarea silită” a Planetei. Omul Nou va fi falit și supus unei mâini de globaliști care dețin creanțele lumii
„Acesta nu este un complot. Cum povestește mass-media covidul” – Documentar excepțional de Bernard Crutzen

yogaesoteric
15 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More