Vremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (3)

De Lisa Renee

Citiți a doua parte a articolului

Semnalele de frecvență foarte joasă provoacă suferință

Pentru a impacta şi manipula conştiinţa umană, tot ceea ce este necesar este să se creeze un semnal complex prin intermediul unei frecvenţe consecutive răspunsului, atunci când creierul se închide pe un semnal provenit din mediul exterior şi începe să oglindească acel semnal. Semnalul poate fi o undă transportoare dintr-un spectru de frecvenţe destinate să creeze senzaţii de stres sau să atragă durere emoţională. Ca rezultat, chimia creierului se alterează şi se modifică, prăbușind conştiinţa persoanei în gama de emoţii nefaste joase şi a percepţiilor confuze. Frecvenţe specifice pot fi transmise unor grupuri populaţionale mari în anumite arii demografice, pentru a genera agitaţie, agresivitate şi anxietate. Apoi, prin mass-media principală se difuzează ştiri care să incite și să alimenteze stări de frică, vinovăţie şi să promoveze senzaţionalul, prin aceasta instigându-se la violenţă, viol, ostilitate şi comportament criminal. Este posibil ca astfel de semnale să fie modulate pe orice aparat care emite unde electromagnetice, pentru a se transmite un mesaj în creier în scopul de a-i altera chimia, a implanta forme-gând şi a instiga diferite comportamente, pentru a formata și pregăti persoana să facă acţiuni vătămătoare sau criminale.

Maşinărie artificială şi maşinărie extraterestră

Maşinăriile neorganice ce sunt plasate în multe straturi ale corpului de lumină de către extratereştrii malefici prin programe care implică inteligenţa artificială sunt de asemenea utilizate pentru a intra în posesia fiinţelor umane. Aceste mașinării pot fi de la simple dispozitive mecanice la sisteme complexe care au fost folosite pentru a infiltra şi a vătăma sistemul biologic organic uman. Aceste programe de inteligenţă artificială infiltrează procesele biologice neurologice ale organismului asemeni unui virus, cu scopul de a „infecta” și de a bloca frecvenţele naturale să funcţioneze adecvat. Dacă dispozitivul este complex, necesită o sursă de energie, caz în care s-a observat că anumite implanturi extraterestre funcţionează ca baterii ce colectează energii, pe care apoi le direcționează spre a alimenta un alt implant. 

Când o persoană ajunge să aibă o minte patologică, aceasta este instabilă din punct de vedere mental şi, ca rezultat, este mult mai vulnerabilă la metodele de manipulare ale forţelor întunecate, precum şi la posesie. Scripturi (software) pentru control mental şi comenzile corespondente sunt utilizate pentru scanare în vederea localizării oamenilor instabili, cum ar fi bărbaţi extrem de narcisişti, pentru a-i face să acţioneze cu violenţă şi pentru a răspândi semnalul programului de inteligenţă artificială, astfel încât să fie infectați mai mulţi oameni care au probleme traumatice similare sau care se potrivesc cu rana narcisistă. 

Arme eterice

Armele eterice pot fi văzute ca având forma unor cuţite, topoare, ace şi alte obiecte ascuţite, dar de natură energetică, care se găsesc în corpul de lumină, în anumite părţi ale trupului, la nivelul organelor genitale, a corpului calos, a sistemului nervos şi al creierului. În cele mai multe cazuri este vorba de un implant de frecvenţă de tip pulverizare care creează perturbări vătămătoare ale frecvenţelor electromagnetice, fiind de asemenea utilizat pentru a slăbi corpul auric cu scopul de a permite folosirea mai extinsă a hărţuirilor electromagnetice. Uneori armele eterice provin de la un eveniment sângeros petrecut într-o altă linie temporală în care s-au folosit arme pe timp de război. De multe ori fiinţa umană a decedat și trupul i-a fost distrus din cauza acelei arme care a fost folosită împotriva ei, când avea o altă identitate, în trecut. 

Armele eterice sunt în general conectate la impregnări reziduale din corpul auric care provin din înregistrările de la nivelul matricei sufletului ale trecutului războinic, sau din alte linii temporale şi identităţi. De multe ori, când persoana realizează un progres pe calea transformării spirituale și ajunge să conștientizeze un strat din corpul spiritual unde a avut loc o traumă, înregistrările din memoria celulară se revelează şi persoana poate să vadă prin viziune interioară armele eterice ca pe un eveniment sângeros din alte linii spațio-temporale. Armele eterice sunt de asemenea utilizate de spiritele impostoare şi de extratereştrii malefici ca metode de manipulare prin forţe întunecate pentru a crea durere, stres, boală sau pierderi de energie fiinţelor umane.

Sigiliul Zeta şi barierele de frecvenţă

Tehnologia militară extraterestră de la micii cenuşii a fost înscrisă artificial în multiple reţele de câmp inversat (rețelele inversate colectează forța vieții din câmpurile colective ale tuturor locuitorilor de pe pământ și creează energie malefică, trimițând curenți energetici în patternuri inversate (patternuri anti-viață), pe care le sintetizează prin mașinăriile de inteligență artificială în rețeaua câmpului planetar – n.n.) şi a generat vătămări independente de cele cauzate de armele lor militare, experimente genetice, programe de linii temporale, inteligenţă artificială, inserturi holografice şi miraje astrale, răpiri/urmăriri de fiinţe umane şi manipulări ale planului astral. O distorsiune semnificativă pe care o aducem în atenţie este sigiliul Zeta, deoarece implanturile de acest tip au fost mai active în populaţia generală din planul 3D în acest timp de tranziţie către următorul univers armonic, care aduce frecvenţe mult mai înalte pentru mase. Sigiliul Zeta este amplasat în straturile planului astral corespondente plexului cardiac pentru a preveni activarea celui de-al patrulea lanţ ADN, fapt care blochează accesul la inteligenţa mai înaltă a câmpului mentorului (sau mentalul superior – un corp de energie care este activat între conștiința arhetipală (5D) și conștiința celestă (6D) a Matricei superioare a sufletului), sau primul strat al Sinelui superior din straturile celei de-a 5-a dimensiuni. Este conceput să interfereze cu structura de nadi-uri care transmite informaţii sistemului nervos şi comunică cu circuitele inimii şi ale rinichilor. Impulsuri electrice sunt generate din corpul de lumină prin structura de nadi-uri, care este o parte din corpul spiritual. Structura de nadi-uri este alcătuită dintr-o rețea de receptori şi transmiţători energetici care sunt intrinseci funcţiilor interconectate de transmitere de mesaje în nivelurile conştiinţei umane specifice sufletului și spiritului.
 

Ştergerea conştiinţei

Blank slating (tabula rasa) sau ştergerea conştiinţei este un termen care se referă la tehnologia de ştergere a minţii folosită de personalul militar şi de extratereştrii malefici, de obicei în operaţiuni sub acoperire pentru a înlătura amintirile curente sau informaţii acumulate despre (în) proiecte de operaţiuni negre, când proiectele devin depășite sau persoana nefolositoare.

Utilizarea tehnologiei blank slating a fost investigată de la distanță pentru a observa dacă a fost aplicată reţelei şi liniilor de câmp planetare de către extratereștrii malefici, în dorinţa lor de a distruge amintirile din conştiinţa planetară şi înregistrările evenimentelor care au avut loc de-a lungul istoriei. Aplicarea acestei tehnologii asupra câmpului conştiinţei planetare, spre exemplu în reţelele orizontale, face ca multe fiinţe umane să fie amnezice şi incapabile să-şi amintească cine sunt şi care le sunt adevăratele origini. Această tehnologie este foarte eficientă asupra fiinţelor umane care trăiesc în frecvenţele joase ale celor trei straturi ale egoului (al minții inconștiente, al minții instinctuale și al minții conștiente – n.n.). Aceasta este mai puţin eficientă asupra ființelor din categoria Seminţe Stelare, a fiinţelor Indigo şi a ființelor umane care tind în mod natural să aibă inima deschisă, să fie empatice şi intuitive. Această tehnologie distructivă este aplicată destul de des asupra oamenilor, fără consimţământul lor informat.

Inserții holografice

Inserția holografică este o inserție de frecvenţă plasată în corpul de lumină pentru implantarea unei amintiri false sau reale, ce a fost programată în scopul controlului mental sau pentru manipulare genetică. Inserțiile holografice sunt utilizate pentru a curba timpul şi spaţiul şi, în consecință, pentru a manipula imaginile holografice şi liniile temporale. Inserțiile sunt implantate în straturile conştiinţei prin manipularea frecvenţei câmpurilor energetice ale corpurilor sau corpului de lumină. De multe ori aceste inserții pot rula fragmente de filme holografice în versiune auditivă sau vizuală, şi reprezintă unul dintre motivele pentru care trebuie să fim foarte atenţi în evaluarea mesajelor ce apar prin clarvedere sau clarauz. De multe ori o imagine holografică a unei persoane sau personalități spirituale care este foarte apreciată poate fi manipulată într-un anume fel pentru a trezi dezamăgire şi a modifica percepţiile celorlalți asupra acelei persoane. A ne baza doar pe indicii auditive sau vizuale pentru comunicarea senzorială elevată cu entităţi spirituale nu este recomandată, datorită gradului mare de manipulare a percepțiilor care poate să apară. 

Somnambulii

Când este exercitat un control neurologic asupra anumitor subiecţi, cum s-a petrecut spre exemplu cu cei care au fost incluşi în programul MK-Ultra, sau cu cei răpiţi de extratereştri, persoana respectivă poate fi activată neurologic pentru a manifesta anumite comportamente sau pentru a înfăptui acţiuni criminale. Acea persoană la care este declanșată realizarea involuntară a acestui gen de acţiuni prin anumite cuvinte sau fraze cheie, sau prin fazare energetică, este numită „somnambulˮ. A mai fost de asemenea numită și „Candidatul Manciurian”. După manipulări repetate bio-neurologice ale persoanei ţintă, sistemul de control se mută spre lobul parietal pentru a bloca răspunsurile senzoriale curente ale conştientizării sau cogniţia directă. Persoana este acum „închisă în interiorul unei ferestre 3Dˮ şi nu poate percepe nimic în exteriorul acestei ferestre de percepţie. În esenţă, conştiinţa este prinsă într-o mică celulă-bloc materială a realităţii. Lobul parietal poate fi prins în cuşcă sau funcţiile senzoriale mai înalte pot fi controlate de către entitatea manipulatoare sau de programator. Acesta este modul în care inserturile holografice ale imaginilor şi formelor gând proiectate pot fi controlate în vederea schimbării percepţiilor fiinţei umane. Acesta este modul în care masele sunt controlate prin perceperea diminuată / modificată a realităţii, sunt adormite sau li se fragmentează mintea. 

Fragmentarea mentală şi simptomele ei

Fragmentarea mentală constă în inserții holografice care declanșează în sistemul neurologic senzaţii anume proiectate să ţină oamenii în ignoranţă şi orbi faţă de ceea ce li se petrece. Mulţi indivizi răpiţi de extratereştri au mintea fragmentată pentru ca ei să nege ulterior această experienţă şi s-o îngroape adânc în spatele zidurilor inconştientului sau barierelor amneziei. Când individul care este controlat sau posedat de entitatea extraterestră vine în contact cu anumite subiecte neaprobate, aceasta va programa activarea inserției holografice (compartimentul mental), atunci când anumite cuvinte, fraze sau coduri sunt citite sau auzite.

Uneori, când persoana este lezată în zona din trup ce a fost traumatizată prin suprimarea amintirilor legate de răpirea de către extratereştri, ea va trece de bariera amnezică şi va retrăi experienţa traumatică. Compartimentele mentale sunt inserate în sistemul neurologic uman şi au rolul de a activa tehnologia de control mental pentru a impulsiona receptorul cerebral. Aceasta poate lua forma unui script de control mental, cum că răpirea nu a avut loc niciodată, că este imaginaţia persoanei respective, poate stimula frica de a nu înnebuni, ori chiar poate rula imagini sau filme în mintea acelei persoane. Unele dintre simptomele fragmentării mentale de acest tip apar când fiinţa respectivă vine în contact cu anumite cuvinte neaprobate, cum ar fi: „răpire de către extratereştriˮ, „agenda extratereştrilor maleficiˮ, „reptilianˮ, „abuz prin ritual satanicˮ, „OZNˮ, „implanturiˮ, „răpiri de către forțele militare pentru experimenteˮ.
Aceste simptome includ:
– persoana adoarme sau mintea îi devine înceţoşată (sistemul nervos anesteziat);
– persoana simte un şoc electric sau o lovitură în plexul solar;
– impulsul puternic de a părăsi camera şi de a se îndepărta de mesager/informaţie;
– persoana se simte iritată sau excesiv de agitată, resimte violenţă interioară sau exterioară care stimulează ieşiri necontrolate;
– impulsul puternic de a fuma sau de a lua medicamente;
– persoana manifestă rezistenţă sub forma negării, reacţiilor agresive, etichetării informaţiei ca fiind ridicolă;
– sentimente ostile generate pentru a ataca verbal mesagerul (prin programare);
– evocarea de imagini sau emoţii nefaste care resping informaţia;
– vise modificate – cu încărcătură nefastă extremă sau interferenţe în starea astrală prin vise lucide.

Avem de-a face cu un program de fragmentare mentală atunci când fiinţele umane ignoră complet subiecte sau cuvinte neaprobate, termeni sau probleme care le-ar clătina sistemul de credinţe în versiunea oficială a evenimentelor, sau ar expune starea lor de sclavie care a fost ascunsă în spatele barierei amnezice. De multe ori, chiar dacă vin faţă în faţă cu aceasta, ființele umane neagă sau invalidează ceea ce li s-a petrecut. Compartimentarea mentală este o formă de control mental care poate fi implementată prin unde radio care dau naștere la frecvenţe ce transmit în mintea subconştientă a persoanei, în câmpul bioenergetic. Aceasta se poate petrece atât în timpul somnului cât și în starea de veghe, iar oamenii sunt în mod special susceptibili la implanturi subconştiente dacă lasă pornit televizorul sau radioul atunci când dorm, sau când sunt treji dar se concentrează asupra altor activități.

Un compartiment mental de ştergere a conştiinţei este un program de inserții holografice plasat la nivelul minţii planetare care şterge sau modifică înţelesul unui cuvânt neaprobat, a unei fraze neaprobate sau a unei game de subiecte neaprobate, când acestea sunt expuse maselor care au fost implantate de maşinăria artificială a extratereştrilor malefici.
Un exemplu este atunci când oamenii care deschid dialoguri sau dezvăluie dovezi despre extratereştri, răpiri, abuz sexual asupra copiilor sau abuzuri ritualice satanice – ei sunt în mod obişnuit ridiculizaţi, persecutaţi, defăimaţi, făcuţi de ruşine şi prezentați ca nebuni față de alte persoane a căror minte a fost fragmentată.

Control mental sexual

Numele jocului pentru rețeaua Grila Inversă Nefilimică este propagarea și alimentarea adicțiilor extrem de distructive, incluzând atitudini și comportamente sexuale deviante, în populația globală umană. Aceasta este o parte a programării colective de control mental numită suferința sexuală, împreună cu programele arhetipale de tip victimă-victimizator. Prima prioritate a acestor programe este să coreleze orice activitate sexuală cu vina şi ruşinea în cele mai de jos forme posibile de perversiune umană şi durere. În funcţie de atitudinile cultural acceptate, se va folosi nivelul perceptiv de acces social pentru a servi paradigma societală curentă în moduri distorsionate dureros şi vătămător. Programele de suferință sexuală sunt concepute să distrugă uniunea interioară şi exterioară dintre principiile feminin şi masculin, şi să facă pe oricine pe planetă să se simtă mizerabil din punct de vedere sexual. Aceste tipuri de implanturi pot fi resimţite direct la nivelul organelor sexuale, şi pot fi transmise între iubiți în timpul interacțiunii erotice. Sexualitatea sacră, iubirea şi comportamentele sănătoase pentru vindecare sexuală sunt antidotul.

Abuzuri ritualice satanice, implanturi Moloch de subjugare

Moloch este o entitate malefică ce subjugă sufletul şi, în acelaşi timp, un recipient energetic folosit pentru a colecta energia în abuzurile ritualice satanice. Mulţi oameni nu sunt conştienţi că au fost implantaţi cu însemnul sau implanturile Moloch, fenomen care are loc când portalurile de la nivelul organelor genitale au fost sparte, mai ales în actele sexuale violente. De multe ori Moloch este utilizat în ritualul satanic pentru a colecta energiile vitale ale fiinţelor umane şi a le dispersa apoi către ierarhiile de spirite satanice, într-un schimb pentru obținerea de putere şi control pe Pământ. Când un anumit procent din forţele vitale şi energiile spirituale ale unei fiinţe umane este colectat de spiritele satanice, există un risc foarte mare ca acelei persoane să îi fie subjugat sufletul, să fie supusă fragmentării mentale, manipulării de către forțele întunecate şi posedată. Rezervorul Moloch este un tip de construct „canal de sifonare” care este folosit de entităţile Lanţului Lunii (Moon Chain) ca şi de entităţile satanice pentru a-i marca pe copiii de pe Pământ cu însemnul lui Moloch cât de repede posibil. S-a observat în ritualurile de mutilare genitală că implanturile Moloch sunt ataşate de trupul respectivei ființe umane (copil sau adult) prin intermediul durerii traumatizante pe care aceasta o experimentează.

Citiți a patra parte a articolului

Citiți și:

Zece metode subversive, secrete prin care fiinţele umane de pe această planetă sunt cel mai adesea manipulate fără să-şi dea seama… (I)

ŞOCANT, INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT. Oameni-cobai în experimente medicale (III)

Tantrismul – o altă abordare a sexualităţiiyogaesoteric

12 septembrie 2018 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More