«XO Tour Llif3» – Satanism pe față în cel mai urmărit videoclip al rapper-ului Lil Uzi Vert


El este văzut ca reprezentând „viitorul muzicii hip-hop”. Se pare că viitorul este extra-satanist


Spuneți repede de câteva ori: „Lil Uzi Vert”. Nu începe să sune ca „Lil Lucifer”? Ei bine, cam ăsta este rezumatul acestui articol.

Videoclipul „XO Tour Llif3” este satanist într-un mod izbitor și plin de simboluri ritualice. Dacă în trecut, și pe baza unor dovezi obscure, câțiva rapperi au fost acuzați ca fiind „adoratori ai diavolului”, Lil Uzi Vert pare mai degrabă să se declare singur așa. Din păcate, asta nu-l face pe tânărul artist să nu fie extrem de popular.

Lil Lucifer

Lil Uzi Vert are un public „turbat” de-a dreptul după el: are sute de milioane de vizualizări pe Youtube și se bucură de o mare admirație în rândurile industriei muzicale. De asemenea, „XO Tour Llif3” a fost desemnat „Cântecul verii” la gala MTV Video Music Awards 2017. Revista muzicală Noisey îl descrie pe Lil Uzi drept „având o charismă aparte, un artist înnăscut care, într-un fel sau altul, duce publicul în viitor”.

Lil Uzi reprezintă, într-adevăr, o nouă generație de artiști hip-hop care cântă despre sedarea cu xanax și cărora le place să poarte haine femeiești.Lil Uzi la Gala Premiilor Billboard 2017. Cu titlu de informație, a declarat că a plătit pentru acea bluză drăguță 2.400 dolari.

Dar și mai important, Lil Uzi obișnuiește să poarte anumite podoabe care reflectă foarte bine ceea ce este el cu adevărat.Lil Uzi poartă un lanț cu o cruce mare răsturnată în timpul unui interviu pentru Complex.„Portretul oficial” al lui Lil Uzi la Premiile Billboard. În jurul gâtului: o cruce răsturnată.

Așa cum mulți dintre noi cu siguranță știm, simbolul crucii răsturnate este emblematic pentru satanism. Este o expresie a practicilor de magie neagră de pervertire a simbolurilor creștine în scopuri ritualice.Un altar dintr-o biserică satanistă prezentând o cruce răsturnată.

Lui Lil Uzi îi mai place să poarte și acest lanț in valoare de 220.000 dolari.Lanțul lui Lil Uzi: Marilyn Manson purtând urechi de Mickey Mouse.

Lil Uzi îl numește pe Marylin Manson „marea lui inspirație”. În afară de faptul că probabil îi place muzica lui Marylin Manson, se pare că mai este ceva care îi leagă împreună: biserica lui satan.Marilyn Manson alături de Anton LaVey, fondatorul bisericii lui satan.

Manson este foarte apropiat de LaVey și biserica sa. Realmente, superstarul antihristic a fost implicat profund în cadrul organizației.

„În timpul turneului în San Francisco al trupei Nine Inch Nails (Unghii de Nouă Țoli), într-una din zilele libere, Manson a primit un telefon prin care i s-a comunicat că fondatorul bisericii lui satan, Anton LaVey, i-a solicitat prezența. «Aproape de sfârșitul vizitei, mi-a spus „Vreau să te fac reverend” și mi-a dat un carton purpuriu care mă certifica drept reprezentant al bisericii lui satan», scrie Manson în autobiografia sa. «A fost ca un titlu de onoare primit de la o universitate.»

Consecințe: Manson a semnat preambulul ultimei cărți a lui LaVey, Vorbește Satana!, apărută în 1997. «Anton LaVey ne-a împărtășit magia sa și cred că a făcut din planeta asta mizerabilă și blestemată un loc mai bun», scrie el.” – Extras din revista Rolling Stone, „Epoca de aur a grotescului: Cele mai șocante momente cu Marilyn Manson”.

Știind toate acestea, v-ar surprinde să aflați că videoclipul cel mai urmărit al lui Lil Uzi este satanism pur?

„XO Tour Llif3”

Cântecul ne este prezentat ca vorbind despre problemele din relația artistului Lil Uzi cu fosta sa prietenă, Brittany Byrd, folosindu-se de elemente foarte dragi artiștilor hip-hop din zilele noastre: bani, moarte, sinucidere, depresie și droguri.

Oricum, videoclipul duce cântecul în planuri mult mai adânci, adăugându-i o tușă de ocultism întunecat. Deși evidente, aluziile obișnuite la satanism din mass media sunt subtile.

De exemplu, o caracteristică ciudată a videoclipului o reprezintă subtitrarea în arabă.Subtitrarea în arabă pare că ar traduce versurile cântecului.

Potrivit co-regizorului videoclipului, Alvin Sonic, subtitrarea a fost adăugată pentru că i-a plăcut cât de „în neregulă” arăta. Și chiar așa, este ceva „în neregulă” cu subtitrarea: e scrisă invers! Iar conform religiei islamice, scrisul pe dos este asociat cu magia neagră. Într-adevăr, un Sihr (adică o incantație sau o vrajă) aproape întotdeauna are la bază versete inversate din Coran, câteodată scrise cu sânge. Uneori mai este denumit și „limba lui Sheitan” (satan). Neîntămplător, ceva mai încolo în videoclip îl vedem pe Lil Uzi scriind cu sânge.

Dacă unii ar putea crede că acest aspect este o simplă eroare a regizorului, restul videoclipului arată foarte clar că a fost făcut în mod intenționat satanist. Iată o altă scenă:Aici Lil Uzi stă într-o cadă cu apă, complet îmbrăcat. Are în jurul gâtului cam 6 cruci răsturnate (în această fotografie se vede doar una)

Scena este juxtapusă cu o fată posedată și însângerată, stând de asemenea într-o cadă cu apă. Sunt ele una și aceeași persoană? Există vreo legătură între ele?Apoi Lil Uzi este scos din cadă de către cel care filmează. Este un botez inversat, o dezbotezare.

Aceste scene prezintă aceleași precepte de magie neagră care se aplică și scrisului de-a-ndoaselea, crucilor răsturnate sau pentagramelor cu vârful în jos. Este vorba despre pervertirea simbolurilor sfinte în folosul magiei negre.

În scena de mai înainte, Lil Uzi inversează ritualul religios al botezului, care constă în scufundarea în apă. În timp ce botezul reprezintă purificare, regenerare și accederea în Biserica lui Hristos, inversarea ritualului reprezintă exact opusul. Pe scurt, e un proces întunecat și satanic.

Cultul morții

La apogeul simbolisticii oculte, videoclipul trece la un alt subiect: cultul morții. Într-adevăr, cultura pop adoră să prezinte moartea ca fiind ceva la limită, ispititoare și la modă. Tematica cheie a cântecului, repetată de cca 424 de ori, este despre sinucidere.

„Nu mi-e frică de moarte.
Toți prietenii mei sunt morți.
Împinge-mă la margine.”

Cele mai multe personaje din videoclip sunt moarte. Sau pe cale de a muri. Sau zombie. Sau posedate. Sau ceva asemănător.Lil Uzi sugrumându-se. Se spune că „ochii sunt fereastra sufletului”. Ochii albi semnifică lipsa sufletului.

Mai apar o mulțime de fete ne-moarte (strigoi) printr-un cimitir, făcând tot felul de gesturi legate de moarte.Lil Uzi scrie ceva cu sânge… până leșină.

În timp ce toată lumea sfârșește în iad, finalul este înfiorător. El ne spune că totul este controlat de elita ocultă – conducătorii lor.

În timpul codei, Lil Uzi cântă un vers enigmatic:
„Ești cel mai rău, ești cel mai rău.
Nu pot muri pentru că ăsta e universul meu.”

Aceasta se referă la un concept de bază în satanismul modern. Iată ce aflăm de pe website-ul bisericii lui satan:

„Satanistul consideră că toți dumnezeii sunt imaginari și că în loc să îngenuncheze pentru a adora – sau pentru a le câștiga prietenia sau a intra în comuniune cu ele – asemenea entități mitice, el se plasează pe sine în centrul universului său subiectiv, pe cea mai înaltă poziție.”

Lil Lucifer își încheie videoclipul cu un semn care însumează toate mesajele.Un mic semn de recunoștință făcut diavolului la finalul videoclipului

Concluzii

Lil Uzi Vert este considerat de mulți „viitorul muzicii hip-hop”. Cel puțin aparent, el întruchipează sunetul, stilul și atitudinea noii generații de artiști. Judecând după marea masă de oameni care îl consideră a fi „luminat”, cu siguranță poate să-i influențeze pe cei tineri.

El este totodată imaginea noului „stil de viață hip-hop” care presupune abuz de droguri pentru a crea amorțeală, idealizarea morții, probleme de sănătate mintală și fascinația față de ocultismul întunecat. Pe o scară mai largă, s-ar putea argumenta că societatea, în general, pare că se mișcă în această direcție. Oare cultura pop influențează societatea sau societatea influențează cultura pop? Răspunsul este că amândouă se influențează reciproc. Acest stil de viață este din ce în ce mai accesibil și promovat pe multiple canale.

„XO Tour Llif3” lasă cititorilor un gust neliniștitor, un nod în stomac motivat de faptul că au fost martori la ceva „în neregulă”. Și dacă acest videoclip reprezintă frământările interioare ale lui Lil Uzi Vert, ele reprezintă în același timp frământările de astăzi ale culturii pop.

Elitele urmăresc să creeze o nouă generație de oameni dezrădăcinați, depresivi și îmbuibați cu pastile. Amorțiți mental și fizic, ei devin apoi subiecții simbolisticii puternice a magiei negre, care se bazează pe o profundă corupere a spiritului. Artiștii care prezintă acest stil de viață ca fiind plăcut sunt bineveniți și primiți cu brațele larg deschise de industria muzicală… după care aceleași brațe îi sugrumă până la moarte.


Citiți și:

Promovarea făţişă a satanismului de către unele vedete

Industria de divertisment asaltează ființele umane cu influențe malefice prin toate mijloacele de care dispune

O faimoasă cântăreaţă americană a spus NU controlului mental din industria muzicală

 

yogaesoteric
23 iunie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More