Zăpada cu proprietăți ciudate sugerează că România a fost și în această iarnă scena unor experimente geoclimatice

 

de Mihai Vasilescu

La începutul lunii februarie 2014, am fost cu toții martorii unor ninsori abundente care au căzut în cea mai mare parte a țării. Cantitățile considerabile de zăpadă au surprins mulți români, fiind cele mai mari din această iarnă. Cu toate acestea, puțini se întreabă dacă manifestările ciudate ale vremii, la care asistăm de câțiva ani, reprezintă într-adevăr fenomene naturale, datorate unei încălziri globale a planetei, așa cum tot auzim la știri. Manipularea vremii este o stranie realitate a zilelor noastre, devenită posibilă prin derularea unor proiecte ultrasecrete, cum este programul american HAARP.  

Analizele de laborator efectuate asupra zăpezii au pus în evidență un alt aspect bizar: nămeții pufoși, de un alb imaculat, ce s-au așternut peste România în februarie, conțineau substanțe foarte toxice, constituind un pericol considerabil pentru sănătate. Creșterea peste medie și inexplicabilă a poluării zăpezii sugerează că suntem supuși, fără să știm, unui criminal proces de otrăvire lentă. Chiar dacă, din nefericire, multora nu le vină încă să creadă că există un genocid planetar progmat, dezlănțuit de elita malefică, unii oameni simpli au reușit să se convingă de această crudă realitate prin metode deloc sofisticate, ce sunt la îndemâna oricui.

Realitatea „dârelor morții” este pusă în evidență de analizele de laborator

Institutul de Cercetări Alimentare (ICA) a supus analizei chimice zăpada căzută peste București în luna februarie, descoperind că aceasta conținea cantități alarmante de metale grele și otrăvuri foarte puternice. Pe scurt, în compoziția zăpezii au fost detectate: plumb – de opt ori mai mult decât limita maximă admisă, cadmiu, nitrați – 11,35 mg/litru (în condițiile în care 50 mg/l poate omorî un copil în câteva ore), nitriți (cancerigeni), lindan (cancerigen), cantități semnificative de DDT (cancerigen), reziduuri petroliere (cancerigene). Directorul ICA, Gh. Mencinicopschi a afirmat că aceste substanțe extrem de nocive s-au aflat într-o concentrație îngrijorător de mare în zăpadă, atrăgând atenția că ele „vor intra în pânza freatică și vor continua să influențeze sănătatea oamenilor zeci de ani de aici înainte.”

Conform cercetătorilor din cadrul ICA, poluarea foarte ridicată a omătului ar fi rezultatul ciclului natural al apei în natură, iar substanțele otrăvitoare la care au fost expuși copiii care s-au jucat în zăpadă și-ar avea sursa în poluarea de la suprafața solului și a pânzei freatice.

Această explicație ce expediază oarecum convenabil problema, punând-o pe seama poluării „obișnuite” – consecința inevitabilă a tehnologiilor civilizației contemporane – este însă foarte șchioapă. Dat fiind că utilizarea DDT-ului – un pesticid extrem de nociv pentru oameni – a fost interzisă la noi în țară de peste 20 de ani (iar în Europa încă din anii ’70), este foarte puțin probabil ca el să provină de la nivelul solului. O explicație mult mai plauzibilă este că această substanță extrem de toxică, alături de altele ale căror concentrații foarte ridicate în atmosferă sunt surprinzătoare, reprezintă, de fapt, otrăvuri cu care suntem bombardați pe calea aerului de câțiva ani încoace, din ordinele criminale ale elitei satanice, prin intermediul așa-ziselor „dâre ale morții” (chemtrails).

La ora actuală există numeroase dovezi incontestabile referitoare la realitatea cutremurătoare a „dârelor morții” și a bolilor pe care acestea le produc, datorită substanțelor extrem de nocive și a virusurilor ucigașe create în laborator, ce sunt răspândite prin intermediul lor. Însă, în ciuda gravității pe care o prezintă, subiectul nu-și găsește niciodată loc în mass-media, controlată din umbră de cei care dețin puterea. Așa-zișii „iluminați” profită din plin de apatia, inconștiența și ignoranța oamenilor, continuându-și nestingheriți planul dement de reducere a populației globului la 1 miliard, masă pe care ei o consideră ideală, fiind mai ușor de controlat, și suficientă pentru a-i servi, asemeni unor sclavi.

Cartea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru Un genocid planetar – zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri) (ed. Shambala, 2010) prezintă pe larg unele mărturii, cercetări independente și multe alte dovezi concludente referitoare la dârele morții ce sunt împrăștiate în atmosferă cu ajutorul avioanelor. Vă inivităm să o lecturați cu atenție, pentru a deveni, cât mai mulți dintre noi, conștienți de această sinistră realitate, ce se desfășoară sub ochii noștrii.

Zăpadă „chimică”, cu propietăți ciudate

Poluarea extremă a zăpezii nu este un fenomen singular, înregistrat doar în țara noastră. Pe internet se găsesc numeroase clipuri postate de diferiți oameni din întreaga lume, ce arată că ceva ciudat și ieșit din comun se petrece cu zăpada, care pare a fi artificială.

Unii oameni numesc acest tip „nou” de zăpadă – „zăpadă chimică” sau „zăpadă falsă”, deși de multe ori aceasta nu este neapărat chimică, cât extrem de poluată, plină de metale grele (plumb, aluminiu, cadmiu, uraniu, zinc etc.) și polimeri sintetici (plastic), toate aceste substanțe toxice ajungând în aer prin pulverizare (chemtrails).

Vă invităm să urmăriți în continuare două astfel de filmulețe, ce prezintă experimente simple, dar concludente și edificatoare asupra stranietății zăpezii din zilele noastre. Aceasta, la contactul cu o flacără, se înnegrește sau capătă o culoare ciudată, degajă un miros de plastic, generează mult mai puțină apă în urma topirii decât în mod normal.

 
 
 

Există și unele persoane sceptice care spun că zăpada testată de oamenii curioși este murdară și de aceea miroase a plastic sau se înnegrește. Trebuie însă să facem diferența între murdărire și poluare. Zăpada se poate murdări cu praf, motorină etc., dar nu se poate murdări cu plumb, aluminiu sau uraniu, proces care se numește poluare și se realizează în stadiul de vapori, sau de apă al zăpezii.

Dincolo de caracterul oarecum neștiințific al acestor experimente, rezultatele analizelor de laborator efectuate asupra zăpezii din mai multe colțuri ale lumii (din ultimii câțiva ani) vin să confirme structura neobișnuită a omătului și prezența alarmantă în compoziția acestuia a unor substanțe extrem de nocive (contaminare ce nu poate fi nicidecum explicată prin murdărirea care are loc la nivelul solului sau prin poluarea obișnuită).

În articolul „Ce este zăpada chimică?” apărut în revista electronică de geoinginerie GeoEngineeringWatch.org se afirmă că sublimarea parțială ar putea fi un factor responsabil de topirea nenaturală a zăpezii poluate. Totuși, cercetătorii declară că încă nu se cunosc multe din caracteristicile componentelor „noii zăpezi” și că au fost înregistrate unele cazuri în care topirea se realiza diferit la mostrele de zăpadă păstrate o perioadă mai lungă. În articolul respectiv se subliniază faptul că pe baza rezultatelor analizelor de laborator, marea majoritate dacă nu chiar toată zăpada care a căzut din cer în ultimii ani este extrem de poluată și că se înregistrează tot mai des ninsori care au loc la temperaturi neobișnuit de mari pentru acest fenomen meteorologic. În același articol, se afirmă că furtunile de zăpadă artificială sunt o realitate a zilelor noastre.

Manipularea vremii – o armă râvnită de toți

Proiectul HAARP – High-Frequency Active Auroral Research Program (Program Activ Auroral de Cercetare cu Frecvenţe Foarte Înalte) – despre care oficial se spune că a fost dezvoltat pentru îmbunătățirea comunicațiilor și pentru a studia stratul de ozon, este de fapt o armă redutabilă ce permite, printre altele, manipularea vremii prin modificările pe care le induce la nivelul ionosferei. Nori ciudați, furtuni violente, căderi masive de zăpadă, ceață deasă, uragane, cicloane, secetă prelungită și chiar cutremure sau activări ale unor vulcani sunt tot atâtea manifestări ce pot fi induse prin intermediul instalațiilor HAARP, acolo unde se dorește.

Practic, un sistem special de antene trimite către ionosferă unde radio extrem de puternice care încălzesc unele regiuni ale acesteia, pentru a le împinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând absolut totul. (În acest fel pot fi obținute inclusiv modificări ale undelor cerebrale, generând schimbări în conștiința și comportamentul maselor de oameni.)

Pentru inducerea modificărilor în ionosferă, sunt utilizate, de asemnea, o serie de substanțe chimice ce sunt pulverizate în aer, așa cum se menționează în unul din cele 12 patente existente pentru tehnologia HAARP. Autorul, Bernard Eastlund menționează introducerea unor mici particule în atmosferă și apoi folosirea HAARP pentru a le muta împreună cu materia care le înconjoară, cu scopul de a modifica vremea. În cadrul aceluiași patent se afirmă că „s-a propus, de asemenea, degajarea unor nori mari de bariu la nivelul scoarței magnetice astfel încât fotoionizarea să mărească densitatea plasmei reci.”

În plus, particule de metal cum ar fi aluminiu, bariu și stronțiu sunt utilizate pentru a crește capacitatea de conductibilitate a atmosferei, intensificând legătura dintre ionosferă și troposferă (stratul inferior al atmosferei, în care se manifestă fenomenele meteorologice), în acest fel fiind eficientizate efectele de modificare a vremii induse de HAARP.

În lumina acestor date, apare o evidentă corelație între HAARP și chemtrails – bariul este al doilea cel mai comun element descoperit în compoziția dârelor morții, iar aluminiul și stronțiul sunt, la rândul lor, unele dintre componentele principale ale acestora. Așadar, în ambiția nebunească de a controla totul, cercetători fără conștiință folosesc substanțe extrem de toxice, cu efecte dezastruoase asupra sănătății oamenilor.

Americanii nu sunt singurii care desfășoară o agendă complexă de experimente pentru manipularea vremii. Proiectul european similar, denumit EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association), este amplasat în  Norvegia și Suedia, având ca țări participante Marea Britanie, Germania, Norvegia, Suedia, Finlanda, China și Japonia. Rusia a dezvoltat propria bază de cercetare a ionosferei, la fel și Iranul.

Având în vedere că în apropierea bazei militare Capul Midia a fost instalat acum patru ani un sistem de antene care seamănă izbitor de mult cu instalația HAARP din Gakona, Alaska, este foarte posibil ca experimentele de inginerie geofizică desfășurate pe ascuns pe teritoriul României să fie responsabile de căderile masive de zăpadă din luna februarie a acestui an.

Generalul Emil Străinu  a atras atenția cu mai multe ocazii că România „este un poligon al testelor secrete în domeniul psihotronic” și că așa numitele războaie geofizice realizate prin intremediul instalațiilor HAARP se petrec cu adevărat, deși deocamdată rămân ocultate și aproape de neimaginat pentru majoritatea populației.

Vă invităm să citiți un interviu revelator cu generalul Emil Străinu, singurul doctor în război geofizic de la noi din țară, în care acesta, printre multe alte dezvăluiri, afirmă că în iarna din 2011 peste România a căzut zăpadă modificată electronic.

În derularea experimentelor de manipulare a vremii există numeroase elemente extrem de riscante, deoarece se cunoaște prea puțin despre procesele specifice ionosferei. Prin aportul de energie la acest nivel, este posibil să se atingă un nivel critic, dincolo de care se pot declanșa reacții în lanț, având consecințe cu totul imprevizibile. Gratan Healy, expert în energie și consilier al OSCE, a dezvăluit că este foarte posibil ca tehnologia HAARP să reprezinte „arma finală” ce poate duce la sfârşitul civilizaţiei umane.


Citiți și:

Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte)
Japonia nu a fost victima unei catrastrofe naturale, ci a fost atacată cu HAARP

Armele electromagnetice pun în pericol existenţa civilizaţiei umane şi a planetei Pământ


yogaesoteric
24 martie 2014

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More