Zodiile şi moartea clinică

Berbec

„Cine-i şeful aici? Aş putea să-l văd pe Dumnezeu acum? Sunt mort? Zău, nu am crezut că mi se poate petrece chiar mie! De unde pot să fac rost de un palat de cristal luminat ca ăla?”

Taur

Părăsindu-şi corpul, Taurul realizează că nu mai are stomac şi se întoarce instantaneu în corp, fără să vadă tunele, lumini sau entităţi cereşti, ceea ce îl face sceptic pentru tot restul vieţii.

Gemeni

Ideea de bază în cazul Gemenilor nu este experienţa în sine, ci felul în care o pot înfrumuseţa atunci când o povestesc sau o scriu. De vreme ce Gemenii se simt bine în orice lume, mai puţin într-una fără telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se întorc în corp destul de repede – iar gura are tendinţa de a funcţiona înaintea restului corpului.

Rac

Racii trăiesc cam 125 ani şi, în general, nu au de-a face cu moartea aparentă. În schimb, din când în când, se pot apropia de ceea ce restul numesc „viaţă”, atunci când îşi fac curaj să iasă din casă pentru cumpărături.

Leu

„Nuuuuuuuuuuuu… NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s ăia în alb? Ce cântă acolo? Sună complet aiurea. Eu pot să cânt mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Şi nu mă deranjaţi, decât dacă e vorbă de un impresar important!”

Fecioara

După 60 ore de muncă în continuu, Fecioara pică frântă şi părăseşte corpul, ajungând într-un tunel de lumină ce străluceşte de curăţenie. Însă, în curând, începe să se îngrijoreze la gândul că cei dragi au rămas singuri şi fără ajutorul ei, aşa că revine în corp instantaneu, se ridică, spune că e ok şi se uită la ceas pentru a vedea dacă nu cumva e în întârziere.

Balanţa

În corp, în afara corpului, în corp… în cele din urmă spiritul se hotărăşte să iasă… Balanţa vede un tunel la capătul căruia se află o fiinţă luminoasă. „Să fie Iisus? Stai aşa… poate e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei”. Nereuşind să se hotărască dacă să traverseze tunelul (ce ar fi moartea dacă nu ai cu cine să o împarţi?), Balanţa se trezeşte înapoi în corp din greşeală, iar primul gând este să deschidă o agenţie matrimonială pentru suflete.

Scorpion

De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieţi, aceştia sunt tentaţi să experimenteze multe feluri de moarte aparentă (uneori provocată de ei înşişi). Când se despart de corp, o foarte mică parte din ei traversează tunelul de lumină fără a întâlni o fiinţă astrală cu care să facă amor.

Săgetător

Părăsindu-şi corpul, Săgetătorul nu se poate abţine să nu râdă de felul stupid în care a făcut-o. După ce reuşeşte într-un fel complet aiuristic să străpungă tunelul de lumină, refuză să se întoarcă în corpul pe care a încercat să îl abandoneze atâta timp, printr-o serie de accidente datorate neîndemânării proverbiale. Deoarece este foarte curios dacă religiile „organizate” sunt valide, profită de ocazie pentru a învăţa câteva lucruri esenţiale… până când, sătule, entităţile astrale, îl trimit înapoi în corp, pentru cât mai mult timp posibil.

Capricorn

Capricornului îi ia ceva timp să realizeze că a murit, mai ales că pe lumea cealaltă sunt locuri speciale, amenajate ca nişte birouri, în care sunt instalaţi Capricornii. Un domn bătrân şi distins le înmânează un manual numit „Cum să reuşeşti în afacerile astrale”, un exemplar de „evaluarea muncii” (pentru profani – evaluarea faptelor bune şi rele din timpul vieţii) şi o notă roz (reînviere). Capricornii se întorc destul de repede în corp, nefiind capabili să îndure existenţa non-fizică.

Vărsător

Vărsătorul ajunge în Rai, vede că nu este condus prin consens şi începe să  le explice tuturor că e nevoie de ceva nou  şi că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Îi enervează la culme pe toţi cu ideile lui de reforme, aşa că este trimis de urgenţă înapoi în corp.

Peşti

Dintr-un motiv sau altul, Peştii nu prea observă moartea aparentă. În schimb, într-o zi de muncă normală, mulţi Peşti spun că văd fiinţe cu figuri suferinde, care le spun într-un mod calm să se întoarcă în corp.

Citiţi şi:
Anunţurile matrimoniale şi zodiile
Şefii Zodiacului 

yogaesoteric
22 iulie 2009

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More