1 din 73 de persoane vaccinate anti-covid au murit până în mai 2022 în Anglia, potrivit guvernului britanic

Datele oficiale publicate de guvernul britanic confirmă faptul că 1 din 73 de persoane care au primit cel puțin o doză de vaccin anti-covid în Anglia a decedat din păcate până la sfârșitul lunii mai 2022.

În timp ce unele dintre decese ar fi fost de așteptat, alte date șocante publicate de guvernul britanic confirmă că majoritatea au fost surprinzătoare, deoarece ratele de mortalitate la 100.000 de persoane sunt cele mai scăzute în rândul populației nevaccinate în fiecare grupă de vârstă.

Timp de luni de zile, instituțiile guvernamentale britanice au insistat că nu dețin date privind decesele în funcție de statutul vaccinal. De fiecare dată când a fost depusă o cerere în virtutea libertății de informare, răspunsul primit a fost următorul:

Ați întrebat

Solicit o copie a tuturor datelor care arată decesele în termen de 28 de zile de la vaccinarea anti-covid în Marea Britanie, din noiembrie 2019 până în prezent.

V-am răspuns

Vă mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră.

Suntem responsabili pentru furnizarea de statistici privind mortalitatea în Anglia și Țara Galilor. National Records Scotland (NRS) și Agenția de Statistică și Cercetare din Irlanda de Nord (NISRA) sunt responsabile pentru statisticile referitoare la Scoția și Irlanda de Nord. Acestea pot fi contactate la foi@nrscotland.gov.uk și, respectiv, info@nisra.gov.uk.

Statisticile noastre privind mortalitatea sunt preluate din informațiile furnizate pe certificatele de deces. Nu deținem date referitoare la numărul de persoane care au decedat în urma administrării vaccinului anti-covid într-un anumit număr de zile, deoarece data la care a fost administrat un vaccin nu este o informație care să fie furnizată pe certificatul de deces.”

Dar fiecare instituție guvernamentală britanică a mințit.

Oficiul Național de Statistică (ONS) este cel mai mare realizator independent de statistici oficiale din Marea Britanie, și totodată este institutul național de statistică recunoscut al Regatului Unit, iar pe 6 iulie a publicat un set de date care conținea o serie întreagă de informații îngrozitoare privind decesele în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 1 ianuarie 2021 și 31 mai 2022.

Tabelul 9 din setul de date conține cifre privind „Numărătoarea pe întreaga perioadă a tuturor deceselor înregistrate, grupate în funcție de numărul de săptămâni de la vaccinare în care au survenit decesele; pentru decesele care implică covid și decesele care nu implică covid, decese survenite între 1 ianuarie 2021 și 31 mai 2022, Anglia”.

Iată o imagine a datelor prezentate de ONS:

Datele prezentate ne permit să aflăm câte persoane au murit în urma vaccinării anti-covid în Anglia. Dar, înainte de a dezvălui acest număr, este necesar să demascăm o altă minciună care a fost perpetuată de guvernul britanic și de mass-media, cel puțin din septembrie 2021.

Dacă derulați înapoi până în decembrie 2021, poate vă amintiți un titlu infam publicat de Andrew Neil în Daily Mail, care suna astfel: „Este timpul să pedepsim cele cinci milioane de oameni care refuză vaccinurile în Marea Britanie: Ei ne pun pe toți în pericol să suportăm mai multe restricții. Prin urmare, de ce să nu le anulăm din libertăți?”.

Acest titlu este un bun exemplu despre cum ați fost mințiți încă de la începutul presupusei pandemii covid, deoarece datele oficiale ale guvernului britanic dovedesc că în Anglia există mult mai mult de cinci milioane de „oameni care refuză vaccinurile”.

Agenția britanică de securitate sanitară a publicat un raport săptămânal intitulat Weekly national Influenza and covid-19 surveillance report (Raport săptămânal de supraveghere națională a gripei și covid-19), nebăgat în seamă, și care conține munți de date monotone. Cu toate acestea, ascunse adânc în acel raport se află cifrele privind acceptarea vaccinării anti-covid în Anglia, în funcție de doză.

Următorul tabel este preluat de la pagina 65 din raportul săptămânii 27 și arată acceptarea vaccinului în Anglia în funcție de vârstă:

Următorul grafic a fost realizat pe baza cifrelor furnizate de UKHSA, de mai sus, arătând numărul total de vaccinări în comparație cu numărul total de refuzuri de vaccinare în Anglia per doză.

UKHSA afirmă în documentul prezentat că 63,4 milioane de persoane se aflau în cohorta Serviciului Național de Management al Imunizării din Anglia, dar numai 44,5 milioane de persoane au primit cel puțin o doză de vaccin anti-covid. Prin urmare, potrivit guvernului britanic, există de fapt 18,9 milioane de „oameni care au refuzat vaccinurile” numai în Anglia.

Acum, odată ce a fost lămurit adevărul din spatele acestei crase minciuni, putem reveni la tabelul 9 din setul de date ONS privind decesele în funcție de statutul vaccinal în Anglia.

Următorul grafic arată numărul total de decese în urma vaccinării anti-covid în Anglia între 1 ianuarie 2021 și 31 mai 2022, pe baza cifrelor furnizate de ONS:

Potrivit Oficiului Național de Statistică, între 1 ianuarie 2021 și 31 mai 2022, un total de 41.117 persoane au murit cu covid după vaccinare și un total de 565.420 de persoane au murit din orice altă cauză după ce au acceptat injecția. Acest fapt înseamnă că, în total, 606.537 de persoane au murit din păcate până la 31 mai 2022 în urma vaccinării anti-covid.

Prin urmare, pe baza faptului că 44,48 milioane de persoane au primit cel puțin o doză de vaccin anti-covid în Anglia, acest fapt echivalează cu 1 din 73 de persoane vaccinate anti-covid au murit până la sfârșitul lunii mai 2022.

Mulți oameni vor ignora această cifră, susținând că este de așteptat, având în vedere numărul atât de mare de persoane vaccinate. Dar aceiași oameni nu vor oferi nici măcar o fărâmă de dovadă pentru a-și susține afirmațiile. Dar chiar dacă s-ar deranja să încerce să furnizeze dovezi, ceea ce este foarte puțin probabil, nu ar fi în stare să găsească niciuna. Pentru că dovezile oficiale arată că ratele de mortalitate la 100.000 de persoane sunt cele mai scăzute în rândul celor nevaccinați, la toate grupele de vârstă.

Tabelul 2 din același set de date ONS privind decesele în funcție de statutul de vaccinare conține ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare și de grupa de vârstă.

Graficele următoare prezintă ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare în rândul fiecărei grupe de vârstă pentru decesele non-covid în Anglia între ianuarie și mai 2022, folosind cifrele conținute în tabelul 2 din setul de date recent publicat și compilat de agenția guvernamentală britanică, Office for National Statistics (Oficiului Național de Statistică):

În fiecare lună, de la începutul anului 2022, tinerii de 18-39 de ani parțial vaccinați și dublu vaccinați au avut un risc mult mai mare de a muri decât tinerii de 18-39 de ani nevaccinați. Cu toate acestea, persoanele de 18 până la 39 de ani vaccinate triplu au avut o rată de mortalitate care a crescut în fiecare lună după campania de rapel în masă care a avut loc în Marea Britanie în decembrie 2021.

De asemenea, observăm un model similar în rândul tuturor celorlalte grupe de vârstă.

Acestea sunt cifre standardizate în funcție de vârstă. Nu există nicio altă concluzie pentru faptul că ratele de mortalitate la 100.000 de persoane sunt cele mai scăzute în rândul celor nevaccinați, în afară de faptul că injecțiile anti-covid ucid oameni. Ceea ce face ca faptul că 1 din 73 de persoane vaccinate anti-covid au murit până în mai 2022 în Anglia să fie cu atât mai îngrozitor.

Citiți și:
Moartea, forma ușoară a îmbolnăvirii. 488 români vaccinați împotriva covid-19 au decedat până pe 9 mai
Coșciug gratis! Guvernul australian anunță că va plăti funeraliile celor care mor din cauza vaccinurilor covid și va oferi despăgubiri de până la 600.000 de dolari în cazul efectelor adverse apărute după inoculare
Dr. John Lee (Marea Britanie): «Este o mare diferență între Covid-19 pricinuind moartea și Covid-19 găsit în cineva care a murit din alte motive»

 

yogaesoteric
18 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More