Medicii descoperă că grafenul se transmite de la cei vaccinați anti-covid la cei nevaccinați, distrugând celulele sanguine și provocând cheaguri de sânge

Într-un set recent de lamele cu probe de sânge prelevate atât de la persoane „vaccinate”, cât și de la persoane nevaccinate, dr. Philippe van Welbergen a demonstrat că grafenul injectat în oameni se organizează și crește în fibre și structuri mai mari, căpătând proprietăți magnetice sau o sarcină electrică, iar fibrele prezintă indicii ale unor structuri mai complexe, cu striații.

El a demonstrat, de asemenea, că „cioburi” de grafen se transmit de la persoanele „vaccinate” la cele nevaccinate, distrugându-le globulele roșii și provocând apariția de cheaguri de sânge la cei nevaccinați.

Dr. Philippe van Welbergen („Dr. Philippe”), directorul medical al Biomedical Clinics, a fost unul dintre primii care a avertizat publicul cu privire la daunele provocate în sângele oamenilor de injecțiile anti-covid, făcând publice, anul trecut, imagini cu mostre de sânge la microscop.

La începutul lunii iulie 2021, dr. Philippe a fost intervievat pe un canal comunitar din Africa de Sud, Loving Life TV. El a explicat că, atunci când pacienții săi au început să se plângă de oboseală cronică, amețeli, probleme de memorie, uneori chiar paralizie și apariție târzie a unei menstruații abundente (femei de la 60 de ani în sus), a luat probe de sânge. Sângele lor avea structuri neobișnuite asemănătoare unor tuburi, unele particule care luminau și multe celule deteriorate. Puține celule sănătoase erau vizibile. Până în urmă cu trei luni, nu mai văzuse niciodată aceste formațiuni în sânge. Știm acum că aceste structuri în formă de tub sunt grafen.

De atunci, dr. Philippe a fost invitat frecvent la Loving Life TV: a tras un semnal de alarmă cu privire la injecțiile experimentale anti-covid; a oferit actualizări cu privire la daunele tot mai mari aduse sângelui de aceste injecții experimentale odată cu trecerea timpului; și a oferit actualizări cu privire la situația covid din Marea Britanie și Africa de Sud.

Pe 12 februarie 2022, dr. Philippe a revenit din nou la Loving Life TV pentru a face publice imagini cu ultimele sale lamele cu probe de sânge. Transmisia în direct a fost lungă, așa că ulterior Loving Life TV a separat emisiunea în două părți.

Prima parte este o discuție care include răspunsuri la întrebările publicului.

În partea a doua, dr. Philippe prezintă imaginile celor mai recente lamele cu probe de sânge și explică ce arată imaginile. El discută despre aproape 100 de probe de sânge atât de la pacienți „vaccinați”, cât și de la pacienți nevaccinați. Diapozitivele sale arată că pacienții nevaccinați au fost „infectați cu toxine vaccinale prin eliminare de la cei vaccinați”.

Mai jos este un scurt clip din partea a doua a emisiunii:

Mai jos este o imagine a unor globule roșii sănătoase tipice văzute la microscop, așa cum ar fi normal să arate sângele. Nu există coagulare sau obiecte străine în el.

Următoarea imagine este a unei persoane care a fost injectată cu serul experimental anti-covid. Sângele este coagulat, globulele roșii deformate sunt aglomerate. Celula încercuită în imagine este o globulă roșie sănătoasă, una dintre puținele din imagine, așezată alături de fibrele de grafen. Se poate observa dimensiunea fibrelor de grafen în raport cu dimensiunea unei globule roșii. Fibrele de această dimensiune vor bloca capilarele. De asemenea, puteți vedea că fibrele de grafen sunt goale și conțin globule roșii.

Cu câteva săptămâni înainte de realizarea prezentării, dr. Philippe a început să observe un efect de polaritate magnetică sau electrică pe diferite părți ale fibrelor de grafen. În imaginea de mai jos, în partea dreaptă a fibrei, celulele sunt coagulate, iar în partea stângă se observă ceea ce pare a fi un gol sau o spațiere în formă de de „C” aproximativ, inversat. Dr. Philippe spune că acest „comportament” nu a fost observat înainte, dar acum, dintr-o dată, este observat în aproape toate probele. Este un indiciu că „ceva s-a schimbat, reacția lor cu celulele sanguine din jur s-a schimbat… și nu știu ce a declanșat acest fenomen”, a spus el.

Imaginea de mai jos reprezintă o mostră de sânge de la un copil de trei ani nevaccinat. Aceasta arată bucăți sau „cioburi” de grafen care „sunt rezultatul eliminării”, cu alte cuvinte, grafenul a fost transmis de la părinții „vaccinați” la copilul lor nevaccinat.

Mai jos este imaginea unei probe de sânge de la un copil de opt ani nevaccinat, al cărui sânge a fost contaminat și distrus prin transmiterea grafenului de la cei din jurul său care au primit o injecție anti-covid. Brațul drept și partea superioară a piciorului drept ale copilului sunt practic paralizate, copilul este incapabil să ridice brațul drept, iar coapsa nu funcționează corespunzător.

Prezentarea doctorului Philippe este cu adevărat revelatoare și înfiorătoare – este indicat să fie vizionată, în special pentru cei care proclamă că injecțiile anti-covid sunt „sigure” și insistă ca oamenii să fie injectați. Injecțiile anti-covid sunt arme de genocid și este uimitor că oamenii care le-au conceput încă mai umblă liberi.

Prezentarea poate fi urmărită integral aici.

Citiți și:
Rata cancerului explodează în rândul tinerilor: Injecția anti-covid acționează ca un „turbocompresor”
Efectele vaccinurilor anti-covid asupra fertilității: tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație”
Medici și oameni de știință din întreaga lume au publicat Declarația de Criză Medicală Internațională din cauza bolilor și deceselor asociate cu vaccinurile covid

 

yogaesoteric
18 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More