10 semne ce arată că societatea occidentală este un cult satanic


Mulți evrei, francmasoni, liberali, socialiști și feminiști au fost introduși în necunoștință de cauză într-un cult satanic. Societatea se aseamănă din ce în ce mai mult cu acest cult de guvernământ al aşa-zişilor „Iluminaţi”.

Acest cult satanic inversează sănătatea cu boala, naturalul cu nenaturalul, frumosul cu urâtul, adevărul cu minciuna, dreptatea cu nedreptatea, făcând răul să pară bine. El îşi controlează membrii prin corupție și făcându-i să fie slabi şi bolnavi (corporațiile farmaceutice – Big Pharma – au singure o cifră anuală de afaceri de 1,7 trilioane $, mai mare chiar și decât industria de armament). În plus, membrii săi sunt incapabili să identifice starea în care au fost aduşi și cine sunt ei cu adevărat. Adevăratul sens al „revoluției” oculte este înlocuirea lui Dumnezeu cu Lucifer, răsucind realitatea cu susul în jos.

Cele zece semne ce arată că societatea occidentală este un cult satanic

1. Există o distincție între „inițiați” și populația generală care este ținută în întuneric. Maselor nu li se spun obiectivele reale ale cultului (pentru a le exploata și a le înrobi), ci sunt induse în eroare și li se ocupă sfera conştiinţei cu banalități (lumea mondenă, celebrități, muzică, sport, politică, conflicte de tot felul, de la cele familiale până la cele interetnice etc.). Liderii (o parte a „inițiaților”) mint în mod obișnuit oamenii, atât în chestiuni mărunte cât şi în cazul celor de amploare cum sunt operaţiunile de tip steag fals, asasinate și războaie. Steagurile false sunt o formă de spălare a creierului, stârnind simpatie în masă pentru presupusa victimă (a unui atac înscenat) și ură împotriva presupusului făptaș, profitând de bunătatea și compasiunea oamenilor.

2. Simbolurile cultului sunt prezente peste tot iar monumentele sale (obeliscuri) predomină în orașele noastre. Simbolurile aşa-zişilor „Iluminaţi” sunt, de asemenea, proeminente în logo-urile și siglele corporative. Bancherii Illuminati controlează cele mai multe corporații.

3. Ei neagă faptul că oamenii au un spirit dumnezeiesc şi neagă de asemenea existenţa unei ordini spirituale și morale. Menționarea lui Dumnezeu, a legilor universale și inteligenței supreme sunt suprimate. „Dumnezeu” este un cuvânt murdar. În locul lui Dumnezeu (prezent în fiinţa noastră sub forma conștiinței), suntem obligați să ne supunem liderilor politici sau ai unui cult, de facto. Cei care cred în Dumnezeu sunt persecutați. Prin negarea spiritului nostru dumnezeiesc, ei ne definesc ca fiind pur și simplu nişte animale care pot fi domesticite sau sacrificate. Ei ne încurajează să ne degradăm prin urmarea şi exacerbarea pornirilor noastre inferioare.

4. Ei încearcă să treacă peste natura noastră veritabilă și să încurajeze un comportament nefiresc și pervers. Un prim exemplu este bizara ură ocultă față de gen (masculin și feminin), precum și încurajarea confuziei genului, homosexualitatea, transsexualitatea etc. Ei încurajează copiii în școli să experimenteze homosexualitatea cu jucării sexuale. Acest fapt este un abuz sexual infantil și ar fi necesar să fie sancționat de stat. Homosexualitatea este o tulburare de dezvoltare și o deviație. De la toleranță la încurajare și la impunerea asupra majorității a unor legi dictate de aceste minorități este cale lungă, dar toate acestea se petrec. Promovarea oficială a tuturor acestor deviaţii este dovada că societatea a trecut de partea întunecată.

5. Societatea occidentală este un cult sexual deoarece este intoxicată cu sex și femei „fierbinți”. Aşa-zişii „Iluminaţi” promovează sexul promiscuu și anonim, cu scopul de a degrada oamenii. Miley Cyrus este un exemplu concludent de degradare sexuală. Ei normalizează devierea sexuală pentru a-l sfida pe Dumnezeu și a servi dumnezeului lor, Lucifer.

Obsesia sexuală din cultul sexului este depășită doar de iubirea față de bani. Milioane sunt angajați în jocuri de noroc pe piața de valori. Cultul (societatea) încurajează ambele dependențe și comportamentele dependente, în general.

Cultul ne controlează făcându-ne bolnavi, fizic și/sau psihologic. Cultul face ca apoi membrii săi bolnavi să fie aruncați în brațele Big Pharma care să le vândă medicamente chimice. Unul din 10 americani acum ia un medicament antidepresiv; în rândul femeilor între 40 și 50 de ani, cifra este una din patru.

6. Ei încearcă să distrugă instituțiile căsătoriei și nucleul familiei, astfel încât cultul (societatea) să reprezinte prima noastră prioritate, și în cele din urmă va prelua procreerea și creșterea copilului (ceea ce deja se petrece în țările nordice). În țările nordice copiii la școală nu au voie să spună că sunt băieți sau fete, ci copii, iar părinții nu mamă sau tată ci Părintele 1 și Părintele 2, pentru că pot fi și doi homosexuali…

7. Ei creează un climat de frică și teroare pe care îl folosesc apoi ca scuză pentru a elimina drepturile civile și a crea un stat polițienesc (cum este deja SUA în prezent) capabil să asigure un control total asupra oamenilor.

8. Există o supraveghere extensivă pentru a controla fiecare individ prin șantaj. Directorul de la Mozilla a fost forțat să demisioneze după ce a dat o donație pentru un grup care se opune căsătoriilor între homosexuali. Acest aspect al conformării forțate, obligatorii care devine un fapt obișnuit, este caracteristic comunismului, care la origine a fost o creaţie a aşa-zişilor „Iluminați”. Termenul „politic corect” (politically correct) își are originea în Partidul Comunist.

9. Ei suprimă adevărul. Adevărata istorie, artă, muzică și literatură sunt suprimate. Ei chiar neagă faptul că adevărul obiectiv există și este cognoscibil. Ei folosesc divertismentul ca ritual ocult, satanic. Ei ne degradează și ne distrag atenția de la realitate, prin crearea unei lumi fanteziste alternative. Animatorii sunt adesea agenți supuși în prealabil programelor de control al conştiinţei ale cultului. Noul curriculum al școlii Common Core transformă oamenii în widget-uri (aspecte mărunte fără importanță).

10. Se pune, de asemenea, un neobosit accent asupra oamenilor disfuncționali, minorități de tot felul și dezaxați, mai degrabă decât pentru cei puternici, eficienți, fericiți, armonioși și cu adevărat sănătoși. Se sprijină dezbinarea familiilor şi a oamenilor ce nu pot face față provocărilor vieții și seamănă cu niște zombi despletiți cu ochii fixați în smartphone-uri, cu căști în urechi, inele în nas și în alte părți, tatuaje.

Toți aceștia sunt victime ale drogurilor tari (heroină, cocaină, extasy), care le sunt vândute prin ramuri extinse de dealeri ce le primesc de la CIA, familiile regale europene, în special cea britanică, OMS etc.

În cele din urmă, un cult are de obicei un carismatic lider a cărui judecată nu este niciodată pusă sub semnul întrebării. Gândiți-vă la Hitler sau Stalin. În Occident, suntem încă în așteptare pentru ca această persoană să apară. Când el (sau ea) va apărea, cultul va fi complet. Să sperăm însă că aceasta nu se va petrece.

Ca toate acestea să nu ne influențeze este urgent necesar să ne trezim, să ne întărim prin credința că am fost creați de Dumnezeu ca ființe atotputernice și suverane. Să ne luăm viața în propriile mâini, să anihilăm total credințele de orice fel în acest sistem pervers, care ne-au fost inoculate încet, încet de la naștere, prin familie, educație etc.

Renunțarea la vechile credințe este prima fază spre transformarea noastră în ființe cu adevărat libere. Apoi noi vom transforma realitatea, după ce în prealabil ne-am transformat interior și trăim în armonie cu legile creației și manifestând compasiune faţă de toate ființele create de Dumnezeu.

Citiți și:
Trei dovezi de netăgăduit că francmasoneria este o sectă satanică
Persoane de rang înalt din Europa se distrează vânând – în mod sadic – şi omorând copii dezbrăcaţi???
«XO Tour Llif3» – Satanism pe față în cel mai urmărit videoclip al rapper-ului Lil Uzi Vert

yogaesoteric
19 decembrie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More