2013. NOI PERSPECTIVE (IV)

de profesor yoga Dan Bozaru

2013. NOI PERSPECTIVE (I)


2013. NOI PERSPECTIVE (II)

2013. NOI PERSPECTIVE (III)

 

Semnele pe care le identificăm în evenimentele din jur şi în tumultul transformărilor ce au loc în fiecare domeniu al vieţii ne determină să afirmăm că perioada actuală reprezintă actul final al tranziţiei de la dimensiunea fizică la aceea a unei realităţi energetice superioare, care în termeni generici este numită dimensiunea 4D. Un nou sistem financiar este gata să se nască, precum şi noi guverne şi chiar noi forme de guvernământ. Dezvăluirile complete asupra tuturor aspectelor tăinuite de către „Iluminaţi” şi acoliţii lor vor fi făcute imediat după primele anunţuri în ceea ce priveşte noile administraţii guvernamentale.
 

Ceea ce se ştie sigur este că, până la facerea anunţului oficial – care cel mai probabil va veni din partea preşedintelui american, Barack Obama – nu se va produce niciunul dintre evenimentele anunţate, nici chiar reevaluarea dinarului (RV). Sursele de informare din mediile militare americane informează că durata anunţului oficial la nivel mondial va fi de aproximativ trei ore. Acest anunţ va fi mai apoi repetat prin intermediul mass-media timp de mai multe zile, pentru a da astfel posibilitatea fiecărui om de pe planetă să afle despre ceea ce urmează să se petreacă în lume, la nivel financiar, economic şi guvernamental.
 

Prima măsură după facerea anunţului oficial va fi trecerea la un nou sistem financiar, care se va baza pe resurse directe, reale, adică pe metale preţioase: aur, argint, platină şi nu pe resurse fictive, adică nu pe nişte cifre scrise pe o hârtie sau pe nişte biţi în memoria calculatorului, aşa cum se procedează în prezent. Aceasta va elimina imediat noţiunea de „bancher”, după cum este ea cunoscută în prezent, deoarece nu vor mai fi credite, ci toate tranzacţiile se vor face în monedă reală. În cadrul anunţului sau imediat după aceea se va face cunoscut, de asemenea, care bănci nu mai sunt valide şi care vor continua să funcţioneze, dar aplicând noul sistem financiar şi având o nouă conducere. Începând din acel moment, toate valutele vor fi echivalate în aur. 
 

Datorită lipsei de viziune reală asupra evoluţiei economice şi a tehnologiei la nivel mondial, precum şi datorită încastrării în egoism şi lăcomie, mulţi aşa-zişi „guru” actuali ai investiţiilor sau finanţelor vor claca în mod lamentabil. Ei nu au o perspectivă corectă a vremurilor pe care le trăim şi nu se raportează aşa cum trebuie la ele. Orbiţi de vălul iluziei şi al ignoranţei,  aceşti oameni de afaceri aroganţi, extrem de orgolioşi şi avizi de putere fac greşeala de a investi enorm în afaceri cu petrol sau cărbune, când în realitate acestea se vor prăbuşi în mod dramatic, deoarece noile tehnologii „curate” vor înflori foarte repede şi se vor dezvolta într-un ritm extraordinar. Dispozitivele bazate pe energie liberă şi pe alte surse alternative de alimentare vor înlocui destul de repede maşinile şi mecanismele oarecum primitive pe care le folosim în prezent.
 
Corporaţiile şi trusturile vor dispare în totalitate; întreaga omenire a putut să simtă apăsarea jugului pe care acești „monștri” economici l-au format şi l-au strâns în mod sistematic, asuprind omul de rând şi transformându-l într-o marionetă a intereselor lor. Ca un veritabil germene al răului global, reţeaua de trusturi şi de corporaţii s-a răspândit precum cancerul în lume, cu concursul generos şi sprijinul financiar al bancherilor şi mai ales al marilor Bănci Centrale ale majorităţii statelor de pe glob. Veninul corupţiei pe care îl foloseşte elita malefică atunci când îşi pregăteşte terenul pentru împlinirea planurilor ei odioase s-a infiltrat aproape pretutindeni în lume, la nivelurile cele mai înalte de conducere ale majorităţii ţărilor. Ca o confirmare a acestor aspecte, toate statele cu care Occidentul (şi în special SUA) este în condiţii foarte tensionate, atât diplomatice , cât şi economice şi mai ales militare, nu deţin Bănci Centrale. 
 

SUA şi Israelul în special se străduie de ani de zile să pornească un război devastator cu Iranul, însă până acum nu au reuşit aceasta. De doi ani de zile implicarea Occidentului în războiul civil din Siria este directă, urmărindu-se prin fel şi fel de tertipuri, minciuni şi manipulări în mass-media ca războiul să înceapă şi apoi să se extindă rapid la nivel mondial. Elita malefică nu a avut succes nici aici. De curând, noua „pasiune” a SUA în privinţa declanşării războiului pare să fi devenit Coreea de Nord, care este provocată aproape făţiş; de data aceasta se pare că situaţia este mai tensionată decât în celelalte cazuri, deoarece Coreea deţine deja armament nuclear şi a anunţat fără menajamente că nu va ezita să-l folosească dacă va continua să fie provocată. Totuși, acest lucru nu se va petrece, indiferent de intențiile uneia sau alteia dintre părțile beligerante.
 
Este improbabil să înceapă un război atomic la nivel mondial, deoarece acesta a fost deja în mod repetat blocat în ultimii trei ani de către anumite civilizaţii extraterestre benefice, care monitorizează foarte atent situaţia internaţională din acest punct de vedere, dar este totuşi posibil să se declanşeze un război convenţional care ar putea cuprinde destul de repede o mare parte a globului. Totuşi, aproape sigur el nu va dura mult timp, deoarece o serie întreagă de evenimente extraordinare vor marca o transformare de proporţii în existenţa omenirii. Ne referim aici în special la schimbarea sistemului financiar mondial actual, la Dezvăluirile asupra vieţii extraterestre şi a legăturilor guvernelor noastre cu mai multe civilizaţii ET, precum şi la introducerea noilor tehnologii revoluţionare, bazate în special pe folosirea energiei libere, care vor transforma din temelii atât viaţa omenirii, cât şi a planetei însăşi. Toate acestea vor urma anunţului oficial la nivel mondial, care va marca începutul tuturor acestor transformări de anvergură. Există chiar posibilitatea ca tensiunile accentuate cu Coreea de Nord, apărute în ultimele zile, să fie de fapt o diversiune menită să împiedice prin orice mijloace acest eveniment epocal. 
 

Într-un fel, putem considera acest anunţ oficial ca fiind semnalul pentru o resetare generală în aproape toate domeniile de activitate ale omului. După anunţ, nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Oficialul guvernamental care va face anunţul va prezenta punctele principale din cadrul său: introducerea unui nou sistem financiar mondial, suprimarea datoriilor (chiar şi cei care au plătit deja aceste datorii vor primi anumite compensaţii în forma aşa-numitelor „pachete de prosperitate”) şi trecerea la un program de revigorare reală a economiei mondiale şi de progres a omenirii. O parte importantă a anunţului se va referi la reindexări; multe dintre bunurile care aveau până acum un preţ supraevaluat, cum ar fi de pildă imobilele, vor fi reindexate la un preţ mult mai mic, corespunzător valorii lor reale şi nu speculative. Cu această ocazie, stocurile de mărfuri vor fi dizolvate; bursele de valori, aşa cum le cunoaştem în prezent, vor fi desfiinţate, întrucât sistemul lor de funcţionare va fi abolit. Totuşi, cei care deţin astfel de stocuri nu vor avea de suferit de pe urma pierderii, ci vor fi recompensaţi în mod corespunzător. Multe dintre instituţiile şi corporaţiile actuale vor fi desfiinţate, deoarece ele nu sunt legale şi, în plus, îşi bazează existența pe exploatarea fiinţei umane în baza unor principii şi scheme concepute cu perversitate. Între acestea, primele care vor fi desfiinţate vor fi Companiile de Asigurări, apoi Fiscul etc. 
 

Probabil că unii oameni nu vor dori să înţeleagă toate acestea, nu vor înţelege că există o responsabilitate pe care ei trebuie să şi-o asume în vederea transformării generale a planetei şi a omenirii. Aceste fiinţe umane vor trebui să realizeze faptul că planeta trece într-o altă condiţie vibratorie şi că cei care trăiesc la suprafaţa ei vor trebui să aleagă direcţia pe care vor să meargă. Indiferent că unii se vor bucura, iar alţii nu, acest eveniment trebuie să se petreacă. El reprezintă punctul fundamental, punctul de plecare de la care vor demara toate celelalte programe şi dezvăluiri, ce vor transforma pentru totdeauna şi în mod ireversibil faţa planetei noastre şi a întregii omeniri. 
 

Fiecare dintre noi va trebui să alegem, fără dar şi poate, dacă dorim să rămânem în lumea în care am fost până acum (3D) sau dacă dorim să evoluăm într-o lume superioară, nobilă, nouă, minunată (4D, 5D etc). Nu putem fi cu piciorul în două luntre deodată; prin urmare, este necesar să alegem, dar odată făcută, această alegere implică asumare şi responsabilitate. Totuşi, nu trebuie să ne simţim resposabili pentru cei care se încăpăţânează să păstreze vechile obiceiuri şi tendinţe, ori pentru alegerea pe care ei au făcut-o. Este însă necesar să arătăm şi să explicăm cât de bine putem realitatea lucrurilor şi felul în care se presupune că ele vor evolua. Dincolo de aceasta este alegerea şi responsabilitatea fiecăruia pentru decizia pe care o va lua. Evident, karma personală are o pondere importantă, însă dorim să facem observaţia că ea nu înseamnă niciodată o acţiune de „pedepsire”, aşa cum poate mulţi îşi imaginează în mod eronat; karma este în primul rând un mijloc sau un mod de a ne prezenta lecţiile cu care trebuie să ne confruntăm în viaţă, pentru a evolua din punct de vedere spiritual. Totuşi, nu este necesar să experimentăm orice situație pentru a dobândi o anumită cunoaștere. Calea Luminii, care este calea Spiritualităţii, conferă totdeauna cunoaşterea şi experienţa necesare pentru a trece cu bine orice situaţie dificilă cu care ne confruntăm. Prin urmare, putem afirma că perioada actuală reprezintă ceva unic în existenţa individuală şi chiar în existenţa cosmică, prin complexitatea situaţiei pe care o implică, dar şi prin oportunităţile extraordinare pe care ea le pune la dispoziţie. Astfel, putem face un salt extraordinar în evoluţia noastră ca fiinţe întrupate, dacă vom alege calea Luminii, a ascensiunii spirituale şi a binelui.
 

În perioada imediat următoare vom observa din ce în ce mai clar această departajare în categorii a fiinţelor umane şi vom recunoaşte fără greş ce orientare are fiecare dintre acestea. Din nefericire, mulţi vor avea conştiinţa adumbrită de puterea iluziei, fiind determinaţi nu doar să rămână în continuare în dimensiunea fizică (3D), dar şi să lupte cu înverşunare împotriva celor care doresc să arate lumii cealaltă posibilitate, a ascensiunii spirituale. Ei folosesc pentru aceasta cunoscutele „metode” şi „atitudini” utilizate până în prezent: aroganța, manipularea, batjocura şi discreditarea în ochii opiniei publice. Deja toate acestea nu mai au niciun efect acum, deoarece indiferent cât de mult se vor zbate aceste biete fiinţe umane să demonstreze că lucrurile nu vor decurge în direcţia evoluţiei, totuşi evenimentele respective se vor petrece întocmai, la momentul potrivit. Nimeni nu trebuie convins în mod special şi nu este de făcut nicio demonstraţie în faţa nimănui pentru a arăta ca toate acestea vor avea loc după cum s-a afirmat. 
 

Elita malefică se străduieşte prin toate mijloacele să perturbe cursul firesc, dar implacabil, al evenimentelor mai ales prin strecurarea unor informaţii false sau parţial false în fluxul general al mass-media, precum şi prin media alternativă. După cum se ştie, ea a aplicat de nenumărate ori această tactică până în prezent, având din nefericire destul succes în cazul marii majorităţi a oamenilor, care astfel a căzut în capcana întinsă cu perfidie de către „Iluminaţi”. Ţelul „Iluminaţilor” este acela ca, prin aceste acţiuni disperate să creeze impresia că ei deţin în continuare controlul la toate nivelele şi că ei sunt cei care dictează cursul evenimentelor. Un exemplu tipic este acţiunea concertată din ultimele două săptămâni asupra Ciprului şi sistemului său bancar, care pur şi simplu a fost „vandalizat” de presiunea incredibilă a oficialilor UE. De fapt, furtul „la vedere” a fost efectuat asupra conturilor cetăţenilor care şi-au depus banii în băncile din Cipru. Siguranţa conturilor bancare a devenit astfel un mit, deoarece cazul Ciprului a dovedit că elita malefică nu se dă în lături de la nimic pentru a jefui populaţia şi pentru a provoca panică în rândul ei. Ţinta este însă chiar mai largă, deoarece a apărut deja ideea că, dacă aşa ceva a fost posibil în Cipru, de ce nu s-ar putea produce de asemenea şi în SUA sau în alte ţări ale lumii? De altfel, încă din luna septembrie 2011 grupul american Boston Consulting Group a prezentat un raport despre restructurarea datoriei Americii, care implică confiscarea a până la 30% din depunerile fiecărui cetăţean american, precum şi din alte bunuri ale sale. O astfel de ştire a fost evitată cu obstinaţie în mass-media americană, pe de o parte pentru că aceasta este obedientă aproape în totalitate elitei malefice, pe care o serveşte şi de care depinde în întregime, iar pe de altă parte pentru că un astfel de anunţ ar fi prejudiciat prin efectele secundare produse interesele unei importante categorii din cei implicaţi în afacerile de stat sau în marile concernuri. 
 
Prin urmare, întrucât s-a dovedit că accesul la conturile bancare personale nu are nicio garanţie, este foarte posibil ca într-o dimineaţă cetăţenii din oricare țară occidentală să constate că accesul lor la propriul cont a fost blocat până ce guvernul sau alt organism internaţional retrage un anumit procent din suma depusă, exact ca la un veritabil furt în direct. Tocmai de aceea, îndemnul guvernului rus către cetăţenii Ciprului (şi mai ales pentru ruşii care trăiesc acolo şi au depuneri imense în băncile cipriote), de a retrage imediat banii din aceste bănci, este cât se poate de indicat, până când accesul nu va fi complet restricţionat sau până când conturile nu vor deveni nule într-o bună zi. 

Chiar dacă în domeniul bancar abuzurile sunt incredibile, lupta se desfăşoară pe fronturi multiple, iar oamenii par a ieşi din amorţeala şi abrutizarea manipulării în care au fost ţinuţi până acum de către elita malefică a „Iluminaţilor”. Progrese semnificative au fost obţinute de Neil Keenan în instrumentarea procesului internaţional ce se desfăşoară acum în Indonezia, asupra imenselor fonduri colaterale ce trebuie returnate omenirii; de asemenea, tot mai multe persoane care au activat la diferite nivele în programele secrete ale elitei malefice sau în agenţiile şi serviciile secrete au început să facă dezvăluiri fulminante asupra unor realităţi extraordinare despre tehnologii, dosare secrete, mărturii sau evenimente importante care au avut loc, dar care au fost tăinuite zeci de ani de către elita malefică. În unele cazuri, chiar instituţii guvernamentale de marcă, cum ar fi FBI sau NSA fac anunţuri sau prezintă informaţii care până acum nu au ieşit niciodată din arhivele lor secrete.
 

Un aspect foarte interesant, atât din punct de vedere faptic cât şi psihologic este acuzaţia şi apoi condamnarea fostului Papa Benedict al XVI-lea, a Reginei Angliei, Elisabeta a II-a şi a primului ministru canadian de către Tribunalul Internaţional pentru Crimele săvârşite de Biserică şi de Stat (www.itccs.org). Mulţi ar putea crede că aceasta este o glumă. Totuşi, situaţia este cât se poate de serioasă. Alături de acuzarea şi condamnarea celor trei pentru genocid există o listă cu alte 27 de personalităţi publice în aceeaşi situaţie. Desigur, lumea îşi imaginează că toate acestea sunt doar nişte tentative fără rost în această perioadă tulbure; se poate astfel argumenta că, la fel ca şi acuzarea Papei, a Reginei şi a primului ministru canadian, George W. Bush şi Dick Cheney au fost şi ei condamnaţi şi totuşi nu s-a petrecut nimic în acest sens, adică nu s-a trecut la executarea condamnării. Cu alte cuvinte, cineva trebuie să iasă în faţă şi să ia taurul de coarne, adică cineva cu putere oficială (de pildă, o instituţie puternică, prin membrii ei mandataţi) trebuie să acţioneze pentru a pune în aplicare sentinţa.
 
Aici avem de luptat în primul rând cu psihologia păguboasă a lumii actuale. Oamenii sunt timoraţi şi adeseori chiar proşti. Ei spun: „Cum poţi să arestezi asemenea persoane? Este o utopie. Nimeni nu se poate atinge de ele.” Iată totuşi că se poate. Minuni de acest gen au început să se petreacă chiar şi în propia noastră „curte” (România), prin arestarea şi trimiterea în închisoare a fostului prim ministru Adrian Năstase, ori a altor foşti miniştri (Remeș, Mureşan) sau a unor „mari” oameni de afaceri (Vântu etc). Cu atât mai mult sperăm să vedem aceste arestări în Occident, unde nivelul acţiunilor elitei malefice a Iluminaţilor este cu adevărat înfiorător.
 

Adevărul este însă că oamenii răspund cu frică unor astfel de realităţi. Ei sunt atât de supuşi unor condiţionări mentale care îi avertizează că trebuie să respecte anumite reguli – una dintre acestea fiind că astfel de „personalităţi” publice sunt intangibile în faţa legii -, încât ei evită să se implice. Singurul mod de a depăşi acest sentiment tenebros al fricii şi al instinctului de conservare, ce are o natură profund egotică şi limitată, este acela de a ne focaliza atenţia asupra sufletului nostru, spre inimă. Este normal ca frica faţă de propria viaţă să constituie un obstacol major în calea acestor acţiuni de arestare; elita malefică s-a bazat mereu pe efectul ameninţărilor cu moartea, al agresiunii fizice şi, desigur, al asasinatelor la comandă. Dar, dacă mergem în continuare pe acelaşi drum, de unde vom spera să ne vină salvarea? Cum vom ajunge la adevăr? Se ştie că Fortuna îi ajută pe cei curajoşi şi ceea ce avem de făcut este să dăm în primul rând dovadă de acest curaj şi de înţelepciunea necesară pentru a lua cele mai bune decizii în momentele decisive care se prefigurează în lume.
 

Un lucru este sigur: ei nu pot să ne învingă. Practic vorbind, „Iluminaţii” nu pot face nimic astfel încât să oprească revelarea adevărului, care va urma în curând; nu pot face aceasta nici măcar prin ameninţarea cu moartea. Tot ceea ce pot ei să facă (şi au făcut mereu până în prezent) este să ne mintă şi să ne înşele, bazându-se pe o clică de acoliţi care le-a urmat orbeşte ordinele şi mai ales pe prostia, ignoranţa şi de multe ori imbecilitatea oamenilor, care au luat de bun tot ceea ce li s-a servit. Atacurile elitei malefice probabil vor continua, mai ales în acţiuni de o natură disperată (aşa cum deja au fost cele care s-au petrecut în ultima vreme în SUA sau în cazul provocării unui nou război mondial), însă ele nu reprezintă decât un semn de slăbiciune şi foarte curând „Iluminaţii” vor fi copleşiţi sub povara dovezilor zdrobitoare care vor apare şi care le va deconspira acţiunile abominabile.
 

Faptele „personalităţilor” publice, atunci când sunt dovedite fără echivoc, ne apar ca fiind cu adevărat monstruoase. Chiar şi mass-media a prezentat unele dintre acestea, legate mai ales de pedofilie în cazul Bisericii Catolice sau a spălării de bani la Banca Vaticanului. Mulţi oameni dau dovadă de intuiţie şi de bun simţ atunci când simt că fețele bisericeşti ale Vaticanului sau din alte parohii occidentale nu au cu adevărat credinţă în Dumnezeu, pentru că dacă ele chiar ar crede în existenţa Raiului şi a Iadului despre care vorbesc în predicile lor, atunci pentru ce ar mai face acel rău abominabil sutelor şi miilor de copii abuzaţi sexual de-a lungul timpului? Pentru ce s-ar mai expune în acest fel unor chinuri cumplite prin aplicarea legii imuabile a plăţii şi răsplăţii? Prin urmare, aceşti bieţi prelaţi, aceste biete feţe bisericeşti – care deşi ocupă poziţii aşa-zis „înalte” şi de „mare influenţă” şi care aparent s-au bucurat, iar unele din ele încă se mai bucură de o anumită putere – în realitate nu cred absolut deloc în aceste adevăruri fundamentale ale Creaţiei, dând astfel dovadă nu doar de o groaznică prostie, dar şi de o ignoranță teribilă.
 
Cum au putut astfel de persoane să ajungă în aceste funcţii înalte? Explicaţia este simplă: pentru ele, totul nu înseamnă decât lupta pentru bani şi pentru putere; pentru ele, în cadrul funcţiei pe care o ocupă şi în contextul general al existenţei lor, nu există nimic legat de spiritualitate, de Dumnezeu sau de religie. La fel de bine ar fi putut să se ocupe şi de comerţul cu nasturi, dacă acesta le-ar fi oferit aceleaşi avantaje. De aici înţelegem că astfel de fiinţe umane, care ocupă aceste poziţii sociale foarte importante, nu au practic conştiinţă; mai bine zis, ele fac adeseori dovada unei conştiinţe subumane, prin acţiunile murdare la care se dedau. Din nefericire, exact astfel de fiinţe sunt căutate de către elita ocultă şi malefică a „Iluminaţilor”, pentru a fi puse în astfel de funcţii şi poziţii sociale, pentru a putea fi mânuite şi orientate ca nişte marionete în conformitate cu planurile lor odioase.
 

Iată totuşi că, în ciuda părerii că aceste „personalităţi” nu pot fi atinse de braţul legii, „cutremurul” generat de acţiunea civică şi plină de curaj a unui grup de oameni cu spirit de răspundere (printre care se remarcă reverendul canadian Kevin Annett) a dus nu doar la demisia unor feţe bisericeşti de vază ale Bisericii catolice, dar chiar şi la cea a Papei, deşi ea a fost mascată sub alte aşa-zise motivaţii. Nu s-a mai văzut de mai bine de 500 de ani o demisie a unui prelat din conclavul de cardinali ce trebuie să aleagă Papa (ne referim aici la cardinalul britanic O’Brien, acuzat de abuzuri sexuale asupra altor preoţi). De asemenea, nu s-a mai văzut o demisie a Papei de 700 de ani. În mod clar, suntem martori la o dezintegrare a acestei instituţii a papalităţii, chiar dacă noul Papă (Francisc I) caută să refacă într-o anumită măsură imaginea serios şifonată a Vaticanului. În realitate, la rândul lui el este acuzat şi condamnat cu dovezi uluitoare de acelaşi tribunal din Canada. De fapt, alături şi de alte acţiuni care au loc în prezent, cum ar fi recenta şi totodată neaşteptata (dar extraordinara) prezentare a BBC-ului despre adevărul în legătură cu „atentatele” de la 9/11, asistăm la o dezintegrare a sistemului general al societăţii actuale. Este vorba despre o resetare de amploare la care vom ajunge foarte curând. Este posibil ca acest început epocal al marii transformări a umanităţii şi a întregii planete să aibă loc chiar în această lună (aprilie) sau cel târziu până în luna iulie a acestui an.
 
Totuşi, aşa după cum am spus, nu trebuie să ne iluzionam că întreaga populaţie a globului va răspunde pozitiv la această mişcare de proporţii, ce înseamnă trecerea omenirii pe un cu totul alt nivel de vibraţie şi de acţiune. Va apare o segregare, va apare o împărţire în tabere: cei care vor dori să rămână ataşaţi de vechile lor obiceiuri şi de stilul trecut de viaţă şi cei care vor dori să avanseze şi să evolueze către o condiţie superioară a fiinţei la toate nivelele ei de manifestare. Prin urmare, fiecare dintre noi va trebui să facă o alegere. Nu există altă posibilitate, nu există stagnare. 
 

Se oferă deja toate dovezile ce arată crimele elitei malefice „care conduce lumea” (Vaticanul, monarhiile, guvernanţii corupţi şi mai ales bancherii şi marii industriaşi), dovezi care în niciun caz nu mai pot fi negate, care apar tot mai multe şi care sunt expuse tot mai des prin felurite mijloace mass-media, ori pe internet. Dacă vom alege să le ignorăm în continuare, acoperindu-le cu mantia groasă şi sufocantă a nepăsării, atunci se poate spune că într-adevăr avem o problemă. Este deci vremea să ne întrebăm ce vrem să facem în realitate şi cum avem de gând să acţionăm pentru a face faţă transformării inevitabile care urmează. Aici nu este vorba despre frică, nici despre ameninţări ori despre „profeţii”. Este pur şi simplu vorba despre o evidenţă, despre ceva aproape matematic ce va avea loc foarte curând, iar atunci când afirmăm aceasta nu ne referim neapărat la cataclisme sau la ororile unui război devastator. Există probabilitatea ca unele dintre aceste aspecte să se manifeste, dar ele nu vor afecta transformările la nivel mondial ce se prefigurează cu putere. Numai un orb sau un smintit ar putea să nege realitatea acestor elemente care împresoară din ce în ce mai mult concluzia inevitabilă: marea trecere, marea transformare este foarte aproape şi ea va avea loc negreşit, indiferent cât de mult se vor strădui unele sărmane fiinţe pentru a demonstra că acest lucru nu este adevărat şi că de fapt totul este ţinut sub un deplin control.
 
Ceea ce se va petrece va fi o atât de mare explozie a adevărurilor ce au fost ascunse până acum, încât toţi oamenii vor avea ocazia să realizeze – fiecare după posibilităţi – că toate minciunile ce le-au fost servite de-a lungul timpului şi pe care le-au crezut până atunci sunt dovedite şi expuse cunoaşterii publice, astfel încât nimeni, niciodată, să nu mai cadă pradă lor. Avem astfel posibilitatea să ne asumăm într-un mod foarte conştient drepturile şi năzuinţele noastre ca fiinţe umane ce sunt capabile să se organizeze singure şi să trăiască într-o deplină armonie. Aceasta implică în primul rând responsabilitate şi onestitate, atât faţă de noi înşine cât şi faţă de ceilalţi oameni.
Verdictul de condamnare ce a fost dat pentru Papă, Regina Angliei şi pentru primul ministru canadian ridică imediat o întrebare aparent incomodă: „Cum îi veţi aresta pe aceşti oameni? Cum îl veţi aresta, de pildă, pe Papă?” Aici, aspectul important este că se speră ca acest verdict să fie un catalizator pentru ca oamenii să îşi apere drepturile. Dar, în acest context ne putem întreba: au oamenii autoritatea să-l aresteze pe Papă sau pe Regină? Desigur că ei au această autoritate, mai ales că fiecare prelat din subordinea Vaticanului, încă din anul 1962 a trebuit să acopere toate afacerile, acţiunile şi ideile murdare ale Papalităţii, fără a avea voie să dezvăluie nimic, nimănui. Aceasta reprezintă o conspiraţie criminală şi, întrucât Poliţia  nu face nimic, atunci cetăţenii au dreptul deplin să intervină şi să acţioneze ei înşişi în sensul menţionat. Poliţia nu face nimic în astfel de cazuri pentru că ea este aservită intereselor elitei malefice mondiale a „Iluminaţilor”, care controlează de asemenea şi Vaticanul. După cum se ştie, Papalitatea reprezintă un vârf de lance al acţiunilor elitei oculte malefice în lume.
 

Prin urmare, există o solidă bază morală şi legală pentru a acţiona în acest sens. De ce să ne temem la nesfârşit şi de cine? Pentru ce să ne considerăm inferiori? Situaţia este oarecum asemănătoare cu episodul biblic din antichitate: niciunul dintre soldaţii armatei israeliţilor nu avea curajul să se opună lui Goliat, atunci când acesta, singur, îi provoca pe câmpul de bătălie din partea filistenilor. Atunci David s-a hotărât să facă el pasul decisiv şi l-a doborât pe Goliat cu o singură piatră. Iată că marea şi teribila ameninţare, care făcuse să tacă şi să se retragă o întreagă armată de oameni, a fost înfrântă brusc şi definitiv de o acţiune rapidă, curajoasă şi inteligentă. La fel este cazul şi în prezent, când este necesar mai mult ca oricând să dăm dovadă de curaj şi de determinare, dar mai ales de demnitate, apărându-ne drepturile noastre de fiinţe umane manipulate şi asuprite şi adeseori chinuite de incredibilele acţiuni infame ale acestei organizaţii satanice a elitei oculte mondiale. 
 
E adevărat că Poliţia nu a făcut nimic până în prezent pentru a aresta astfel de persoane publice, considerate de „mare importanţă”, în special pentru că a fost plătită de către marile corporaţii bancare să nu acţioneze în acest sens. Mita a fost dintotdeauna un stimulent de bază şi o metodă importantă de atingere a țelurilor mârşave ale „Iluminaţilor”. Totuşi, Poliţia din fiecare stat al lumii va începe în curând să acţioneze, pentru că oamenii (inclusiv poliţiştii) se trezesc la realitate şi refuză să mai accepte jocul impus cu perversitate de către elita malefică a „Iluminaţilor”.
 
Situaţia este cu atât mai extraordinară, cu cât niciodată până acum aceste „personalităţi” publice (Papa, Regina Elisabeta a II-a, primul ministru canadian) nu au mai fost acuzate şi cu atât mai puţin condamnate într-o manieră legală şi echilibrată. Sigur, ne-am putea întreba: cum putem acuza pe cineva atâta timp cât acea persoană nu s-a prezentat în faţa Curţii pentru a se apăra de acuzaţiile care i se aduc? Acuzaţii au avut însă la dispoziţie timpul necesar până la data de 4 martie anul curent, pentru a răspunde învinuirilor care li se aduc. Bineînţeles, niciuna dintre „personalităţi” nu a catadixit să se conformeze în acest sens. Se ştie însă că, dacă aceste persoane nu au răspuns în timpul acordat acuzaţiilor care le-au fost aduse, sfidând astfel cu aroganţă învinuirile respective, comportamentul lor va însemna că ele aprobă aceste acuzaţii şi că tăcerea lor reprezintă de fapt acordul lor cu ceea ce au fost acuzate. Aceasta este valabil pentru orice sistem actual de legi. 
 


 
Prin aceste acuzaţii se arată de fapt că avem nevoie de un nou sistem de legi care să pună sub acuzare astfel de „instituţii” care s-au crezut timp de zeci sau chiar sute de ani deasupra legii şi, ca atare, au comis cele mai înfiorătoare crime. Este însă adevărat că şi prostia celor mai mulţi oameni e la fel de înfiorătoare şi tocmai această prostie îi face pe aceştia să râdă zeflemitor şi să considere de la bun început că „partida este pierdută”, că „nu putem face nimic împotriva unor astfel de personalităţi” ori chiar că: „aceste persoane au făcut doar lucruri minunate; cum puteţi să le acuzaţi de aşa grozăvii?!” Ignoranţa este atât de adânc încrustată în minţile acestor bieţi oameni, încât ei nici măcar nu-şi mai dau seama că, la drept vorbind, îşi sapă singuri groapa ori îşi taie singuri craca de sub picioare. 
 

În aceste condiţii este foarte greu să „mişti munţii din loc”. Dar nu imposibil. Este chiar ceea ce au făcut deja canadienii şi Curtea din Bruxelles, acuzând în mod public aceste personalităţi de renume mondial. Tăcerea acestor fiinţe umane acuzate (ca şi în cazul lui George W. Bush sau Dick Cheney) reprezintă o aroganţă fără margini, vrând să comunice prin aceasta că asemenea „aberaţii” nu merită să fie luate în considerare. Chipurile, ele se adresează „oamenilor de bine” şi „celor civilizaţi” din lumea întreagă, care nu ar crede niciodată că astfel de acuzaţii ar putea fi adevărate. Şi totuşi, să privim la ceea ce se petrece chiar sub ochii noştri în aceste zile: arestări, procese, acuzaţii, controale, dovezi tot mai multe în capetele de acuzare aduse Vaticanului ori feluritelor „personalităţi” publice. Cum mai putem să afirmăm cu „nonşalanță” că de fapt nu se petrece nimic în lume ori că astfel de acuzaţii sunt „fără rost şi nefondate”?! Oare toţi oamenii au înnebunit şi singurii sănătoşi la cap sunt chiar cei acuzaţi şi clica ce îi susţine?
 

Prin aceste acţiuni în noua justiţie a lumii s-a creat un nou concept: crimă împotriva umanităţii. Vaticanul şi regalitatea britanică, precum şi toţi ceilalţi acuzaţi până acum se află de fapt în aceeaşi poziţie în care s-au aflat naziştii după cel de Al Doilea Război Mondial, atunci când au fost acuzaţi de crime împotriva umanităţii. De secole, autoritatea statală a asuprit populaţia, prefăcându-se pur şi simplu că aplică un sistem de legi de bun simţ. Biserica Catolică şi Statul au creat astfel un tandem odios întru asuprirea până la extenuare a omului de rând, care în credulitatea lui sărmană nu a avut până acum curajul împotrivirii sau al cererii drepturilor sale.
 
Aceste acuzaţii sunt mai ales în legătură cu intenţiile pe care le-au manifestat cei acuzaţi şi abia mai apoi cu actul fizic al crimelor pe care ei le-au comis direct sau indirect. În cele din urmă, toată această imensă fraudă ce durează de sute de ani în ceea ce priveşte sistemul de legi şi de acuzare este în legătură cu banii. Ea mai este de asemenea în legătură şi cu incredibila „adormire” a fiinţelor umane de pe întreg cuprinsul globului, care s-au lăsat astfel „cotropite” de sistemul manipulator şi asupritor la care au fost supuse.

2013. NOI PERSPECTIVE (V)

yogaesoteric

9 aprilie 2013 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More