27 octombrie 2004: Şcoala de Yoga MISA oferă flori şi şi portocale justiţiei bolnave, împreună cu urările de însănătoşire grabnică

MISCAREA DE INTEGRARE SPIRITUALA ÎN ABSOLUT M.I.S.A.
Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – Bucureşti
Centrul de Comunicare MISA, tel/fax 211 72 55


Şcoala de Yoga MISA oferă flori şi şi portocale justiţiei bolnave, împreună cu urările de însănătoşire grabnică


Joi, 28 octombrie, ora 11 – un nou protest în faţa Parchetului General       


  
Bucureşti, 27 octombrie 2004. Şcoala de Yoga MISA organizează un nou protest în faţa sediului Parchetului General din Bd. Libertăţii, nr. 11-13, protest care se va desfăşura joi, 28 octombrie, între orele 11-13. 


Protestul vizează acţiunile abuzive ale procurorilor Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Bucureşti împotriva practicanţilor yoga, tergiversarea soluţionării cererilor de restituire a bunurilor reţinute abuziv în cursul percheziţiilor şi plimbarea acestor cereri între diferite secţii ale Parchetului General.


Cursanţii yoga din cadrul şcolii de yoga MISA vor aduce justiţiei bolnave flori şi portocole, împreună cu urările de însănătoşire grabnică. Ei îşi exprimă astfel speranţa că „doctorii” vor găsi soluţiile cele mai bune pentru „însănătoşirea dreptăţii”. De asemenea, fiindcă se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, vor fi cîntate colinde şi vor fi recitate poezii, care să ajute la creare unei punţi de comunicare cu „doctorii” şi cu „pacienţii” acestora.


Din puţinele lucruri nereţinute la Parchet, şcoala de yoga şi cursanţii săi vor oferi premii pentru activitatea desfăşurată de procurori în cazul MISA şi reuşitele acestora în cea mai importantă acţiune din ultimii 14 ani.


Şcoala de yoga MISA denunţă astfel atitudinea neconformă cu legea şi complet lipsită de profesionalism şi onestitate a procurorilor din Corpul de Control al Parchetului General de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie, prin care sînt favorizaţi infractorii din cadrul Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Bucureşti.


Considerăm că această atitudine nu este altceva decît o manieră de a împiedica buna desfăşurare a cercetărilor ce au ca obiect plîngerile depuse de persoanele vătămate în urma descinderilor, precum şi abuzurile care au urmat, constituindu-se în infracţiune de obstrucţionare a justiţiei.


 Pentru informatii suplimentare:
Biroul de presa M.I.S.A.
Telefon: 021-211.72.62, fax: 021-211.72.55
E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More