4 aprilie – Ziua iniţiativei

 

Persoanele născute pe 4 aprilie ştiu cum să se afirme şi să-şi scoată în evidenţă personalitatea aparte. Cei născuţi azi sunt fiinţe care au multe iniţiative minunate, pentru ei este important să îşi dezvolte perseverenţa – una din calităţile foarte importante pentru a-şi pune cu succes ideile în practică. Ei trebuie să înveţe să lupte pentru a-şi împlini idealurile. O cât mai bună autocunoaştere îi va ajuta foarte mult în stabilirea acestor idealuri: ca orice fiinţă umană, ei trebuie să îşi dea seama cine sunt şi ce anume caută.
 
Nativii acestei zile nu trebuie să se rezume doar la iniţierea unui proiect, ci trebuie să înveţe să-l ducă la bun sfârşit. Este necesar ca ei să-şi controleze tendinţa de a se implica în noi proiecte înainte de a le finaliza pe cele deja existente.
 
Persoanele născute pe 4 aprilie au capacitatea de a se corecta rapid atunci când îşi dau seama că greşesc. Sunt capabile să elaboreze un nou plan de acţiune şi să-şi continue drumul. Nativii acestei date pot fi extrem de încăpăţânaţi mai ales în ceea ce priveşte activitatea lor (nativii de tip superior vor manifesta însă o remarcabilă perseverenţă); pot intra în conflict cu cei care se opun ideilor lor fără să le înţeleagă în totalitate. Uneori este nevoie de răbdare din partea colegilor sau partenerilor pentru a putea duce ceva la bun sfârşit.
 
Cei născuţi pe 4 aprilie caută aprobarea celorlalţi precum şi atingerea unor performanţe deosebite în domeniul lor de activitate. Ei nu aspiră neapărat să deţină un post de conducere în cadrul activităţii pe care o desfăşoară, dar au o nevoie înnăscută de a inova. Nativii acestei zile pot fi excelenţi executanţi. Preferă să-şi exercite calităţile de conducători în cadrul familiei sau al altor grupuri din care fac parte şi nu la serviciu.
 
Este foarte solicitant să lucrezi pentru cei născuţi pe 4 aprilie, dar satisfacţiile sunt pe măsura efortului depus. Ei prezintă clar ceea ce aşteaptă de la ceilalţi şi în acelaşi timp evaluează corect lucrurile deja efectuate. Totuşi, uneori pot deveni nerăbdători: consideră extenuant faptul că trebuie să repete şi să insiste pentru a fi înţeleşi. De aceea, mulţi dintre cei născuţi pe 4 aprilie preferă să lucreze pe cont propriu ca întreprinzători independenţi.
 
SFATURI: Învaţaţi să preţuiţi visarea şi liniştea. Urmăriţi să deveniţi un coleg de echipă mai bun şi descoperiţi metode de a coopera şi comunica mai mult cu ceilalţi. Cultivaţi-vă trăirile şi preocupările profunde şi căutaţi să intuiţi misterul existenţei. Controlaţi-vă orice tendinţă instinctuală impulsivă sau violentă. 
 
PUNCTE FORTE:  Inovativ, activ, optimist

PUNCTE SLABE:  Impulsiv, instabil, rebel
 

Înapoi la 3 aprilie – Ziua „pivotului”

Continuare: 5 aprilie – ziua consecvenţei

 

yogaesoteric
aprilie 2007

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More