5 medici au fost dați dispăruți sau uciși după ce au făcut publice descoperirile lor despre vaccinuri!

Disparițiile medicilor sus-menționați au avut loc chiar înainte de anunțarea rezultatelor cu privire la vaccinuri

Cu toate că lumea medicală dispune în prezent de tehnici de tratament extrem de avansate, multe dintre tratamentele existente nu dau rezultatele scontate sau promise. Ba mai mult, în mod bizar, unele dintre aceste tratamente acţionează precum un cal troian.

Recent a fost descoperită o conexiune şocantă între anumite vaccinuri şi apariţia cancerului, iar descoperirea medicală a avut urmări bizare şi s-a soldat cu consecinţe letale.

În anul 2015, o echipă de şase medici specializaţi în medicină holistică a demarat o cercetare amănunţită a efectelor adverse ale vaccinurilor. La scurt timp, medicii respectivi au dispărut pur şi simplu de pe faţa pământului. Dispariţia sau decesul medicilor implicaţi a avut loc la cel mult o lună de la descoperirea rezultatelor cercetării sus-menţionate şi la scurt timp înainte de anunţarea oficială a acestora.

Povestea a început pe 19 iunie 2015. Întâi dr. Bradstreet a fost găsit împuşcat mortal în piept. Potrivit datelor investigaţiei, ar fi fost vorba de o sinucidere. Familia victimei, însă, susţine că medicul nu ar fi afişat niciodată un comportament suicidar. La doar două zile după acest incident au mai apărut două victime. Au fost găsite trupurile neînsufleţite ale încă doi medici din echipă, şi anume dr. Holt şi dr. Hedendal. Circumstanţele morţii celor doi au fost, şi în acest caz, suspecte. Familiile victimelor nu au primit nici până în prezent rezultatele anchetei. 

În aceeaşi zi a mai dispărut unul dintre medici după ce a ieşit neînsoţit să facă o plimbare. Este vorba despre dr. Whiteside. În cele din urmă a fost dat dispărut şi dr. Fitzpatrick pe data de 3 iulie, în timpul călătoriei sale cu maşina spre Montana. Deşi maşina a fost găsită, medicul a dispărut fără urmă.

Cei cinci medici aveau în comun un singur aspect: descoperirile lor medicale deloc reconfortante (pentru industria farma). Echipa de cercetători descoperise că o serie de vaccinuri imunizante conţin o enzimă cancerigenă. Este vorba de enzima numită nagalază, care constituie un produs al celulelor canceroase. Aceasta cuplează vitamina D din organismul uman, vitamină esenţială pentru sistemul imunitar, şi nu o lasă să activeze celulele sistemului imun.

Dispariţiile medicilor sus-menţionaţi au avut loc chiar înainte de anunţarea rezultatelor cu privire la vaccinuri. Oportună sincronizare (pentru industria farma), nu-i aşa? Să fie oare o coincidenţă? Acesta este încă un semnal de alarmă, major, cu privire la vaccinuri. Cu toţii este necesar să realizăm, şi probabil mulţi sunt de acord, că vaccinurile ar fi bine să fie opţionale şi nicidecum impuse!

Descoperirile referitoare la proteina GcMAF şi nagalază

Grupul medicilor holistici a descoperit o enzimă care ajută la vindecarea cancerului – aceasta poartă denumirea GcMAF (globulin component macrophage activating factor). Această enzimă activează macrofagele care există în organism şi determină astfel organismul să omoare celulele tumorale. GcMAF este proteina Gc după ce se combină cu vitamina D în organism. Acest complex ar putea fi un remediul universal pentru cancer. Proteina Gc este o moleculă care se secretă în organism şi care este folosită de macrofage. Macrofagele sunt celulele care ucid celulele canceroase şi celulele infectate viral sau bacterian. Sunt ca nişte mici sanitari care curăţă organismul de celule care nu sunt sănătoase (fie au cancer, fie sunt infectate, fie deteriorate în diferite feluri). Atunci când proteina Gc nu poate fi convertită în GcMAF, întregul sistem imun devine ineficient. GcMAF este probabil cel mai eficient instrument al sistemului imun pentru uciderea celulelor tumorale sau infectate viral. 

Medicii care au fost omorâţi sau au dispărut considerau că nagalaza era introdusă intenţionat în organismul oamenilor, fie prin intermediul unor virusuri fie direct prin vaccinuri.

Redăm câteva fragmente din interviul luat de Doug Hagmann lui Ted Broer pentru Hagmann & Hagmann Report – 25 iulie, 2015. Ted Broer este singurul medic care a reuşit să facă publică descoperirea. „Nu am gânduri de sinucidereˮ, a spus acesta. Este normal ca şi acest cercetător să se teamă că ar putea avea soarta celorlalţi cinci colegi de breaslă care au încercat să dezvăluie adevărul înfricoşător al industriei medicale.

„Proteina Gc face ca vitamina D să se lege de ea şi astfel Gc devine GcMAF, cunoscută şi ca «factorul activator al macrogafelor care leagă vitamina D». Această proteină probabil este cea mai eficientă componentă a sistemului imun care determină uciderea celulelor canceroase; ceea ce se petrece este că sistemul imun este compromis de o substanţă numită nagalază. Este o enzimă proteică produsă de celule tumorale şi virusuri, care determină imunodeficienţe. (Prezenţa nagalazei în sânge – n.r.) a fost corelată cu autismul şi multe alte probleme. Acum, ceea ce se petrece este în felul următor: când proteina Gc nu poate fi convertită în GcMAF, întregul sistem imun este compromis. Ceea ce au descoperit aceşti doctori este următorul aspect: această enzimă numită nagalază se pare că a fost introdusă în organism fie printr-un virus sau direct prin imunizări (vaccinuri). Aceasta este enzima/proteina care distruge sistemul imun. Repet aceasta. Din moment ce aceşti doctori sunt morţi şi eu nu pot vorbi cu ei, vorbesc pentru ei – ei au descoperit că enzima nagalază care este produsă de celule canceroase şi virusuri, şi care determină o activitate deficitară a sistemului imun, este adusă în organism prin imunizări, fie prin virusuri (care există în vaccinuri – n.r.) sau prin vaccinul însuşi (printre substanţele care există în vaccin – n.r.).ˮ

„Aceasta este o informaţie şocant de uimitoare pentru întreaga profesie medicală şi pentru imunologi, iar cei care produc substanţele pentru imunizări (vaccinurile) se pare că nu prea îi doresc (i-au dorit – n.r.) pe-aproape pe aceşti mediciˮ, a declarat dr. Broer.

Nagalaza blochează proteina Gc de a se cupla cu vitamina D, astfel împiedicând sistemul imun în a funcţiona corect, şi cauzând cancer şi alte boli serioase. Fără un sistem imun activ, infecţiile virale se pot răspândi foarte uşor iar cancerul se poate dezvolta în voie. În mod remarcabil, există o cantitate semnificativă de rezultate ale cercetărilor asupra nagalazei şi a proteinei GcMAF. 

Citând din cartea dr. Tim Smith The GcMAF Book („Cartea proteinei GcMAFˮ), dr. Broer a zis: „Nagalaza este ca un bombardier invizibil, enzima sintetizată în sau eliberată din celulele tumorale sau din particule virale ţinteşte proteinele GcMAF de pe suprafaţa limfocitelor T şi B, şi pur şi simplu le elimină cu o precizie uimitoare. Cât de uimitoare? Nagalaza localizează şi atacă o legătură specifică de doi electroni care există la poziţia aminoacidului 420 într-o moleculă proteică foarte mare, una de zeci de mii de structuri proteice, fiecare conţinând milioane de electroni. Aceasta este ca şi cum în mod selectiv ai îndepărta o bancă dintr-un parc, care se află într-un oraş imens. Mai uimitor, dacă este posibil, este faptul că nagalaza niciodată nu ratează ţinta, astfel că nu există afectări colaterale.ˮ 

„Când blochezi producerea acestei proteine, Doug, nagalaza aduce toate aceste activităţi anticancer şi antivirusuri la un stop, permiţând cancerului şi infecţiilor să se răspândească. Aceşti medici se pare că au descoperit că nagalaza a fost introdusă prin imunizări, fie prin intermediul virusurilor (din vaccin) sau chiar nagalaza însăşi a fost pusă în vaccinuri care au fost injectate la copii, care apoi au dezvoltat autism, şi la care s-a găsit un titru foarte înalt de nagalază chiar la debutul autismului, imediat după imunizări. 

GcMAF pentru tratamentul cancerului – acesta este un alt aspect care face subiectului unui articol scris de David Noakes, numit «GcMAF pentru tratarea cancerului, autismului, inflamaţiei, bolilor virale şi bacteriene». În articol se precizează că proteina umană GcMAF, cunoscută şi sub numele de factorul activator al macrofagelor care leagă vitamina D, prezintă numeroase potenţialităţi pentru tratarea a diferite boli precum cancer, autism, oboseala cronică şi probabil Parkinson. Începând cu anii ʼ90 şi până în prezent, 59 de articole ştiinţifice au fost publicate referitor la GcMAF, 20 dintre acestea referindu-se la implicarea în terapia antitumorală. 46 din aceste articole pot fi accesate prin intermediul site-ului GcMAF

 

GcMAF este o moleculă vitală pentru sistemul nostru imun, care nu funcţionează fără ea, şi face parte din sânge. Când pui în sânge cealaltă enzimă, nagalaza, organismul nu mai produce GcMAF.ˮ

GcMAF împuterniceşte organismul să se vindece singur. Moleculele GcMAF într-o persoană sănătoasă au 11 acţiuni, două asupra celulelor, şase asupra tumorilor şi trei asupra creierului. La o persoană sănătoasă, GcMAF funcţionează ca un director al sistemului imun. Dar virusurile şi celulele maligne produc nagalaza care inhibă producerea GcMAF şi efectele sale benefice, reducând la tăcere sistemul imun. Astfel, bolile devin cronice, celulele tumorale cresc necontrolat şi infecţiile virale/bacteriene se răspândesc în întregul organism şi în exterior. 

Cercetările au arătat că la minute după primirea unei doze de GcMAF acţiunile stopate de nagalază ale GcMAF repornesc. În trei săptămâni, cu două doze de 0,25ml GcMAF pe săptămână, sistemul imun este complet refăcut. Pentru multe boli şi stadii timpurii de cancer ar fi necesare, după cum spun cercetătorii, două doze GcMAF pe săptămână timp de 24 de săptămâni. Pentru stadiul 4 de cancer dozele sunt mai mari. Astfel, organismul va putea să învingă boala fără să sufere reacţii secundare (obişnuite în urma multor medicamente şi protocoale terapeutice). 

GcMAF poate eradica inflamaţii cronice şi infecţii virale. Este mult mai eficientă ca antibioticele în multe situații, este utilă în autism, infecţia herpetică cronică, acneea cronică, ciroza cronică, boala cronică de rinichi, depresia cronică, colită, fibromialgie, hepatită, osteoporoză, boala periodontală, psoriazis şi multe tipuri de disfuncţii ale sistemului imun, incluzând alergiile. 

Citiţi şi:

L-au ucis pentru că nu era de acord cu vaccinul antigripal? Medicul Peter Cianfrani a fost găsit mort în pădure

ADEVĂRUL ȘOCANT DESPRE MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE ESTE DEZVĂLUIT DE UN INSIDERyogaesoteric

12 iunie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More