Omraam Mikhael Aivanhov – O scrisoare de la Dumnezeu

Luaţi un fruct, pe moment fără a ne preocupa gustul, parfumul, culoarea; să ne concentrăm pe ideea că e o scrisoare scrisă de Creator cu raze de soare şi că viaţa noastră depinde de felul în care citim această scrisoare. Dacă nu ştim să o citim, nu vom trage multe beneficii din ea; ce păcat!

O fată sau un băiat care primeşte o scrisoare de la ființa iubită, o citeşte şi o reciteşte, cu câtă grijă o mânuiește, cât de preţioasă este ea pentru el. Noi aruncăm scrisoarea de la El în coşul de gunoi… nu merită să fie citită?

Omul este singura creatură care nu face niciun efort pentru a descifra această scrisoare, chiar şi animalele sunt mai interesate, da, vitele de exemplu, ele ştiu când nu au citit-o corect şi o recitesc.

Fructul este o scrisoare de dragoste de la Dumnezeu, care este necesar să fie descifrată. Este cea mai elocventă, cea mai mişcătoare scrisoare de dragoste, deoarece ea zice „Eşti iubit! Cineva ţine la tine aşa de mult încât vrea ca tu să ai viaţă şi îţi trimite mijlocul de a trăi!”.

Oamenii preferă să înghită în grabă şi nu fac nicio încercare de a citi ce zice El: „Copilul meu, vreau ca tu să devii ca acest fruct, gustos şi dulce şi perfect. Acum tu eşti tare şi acru, încă necopt şi astfel este necesar ca tu să înveţi. Acest fruct s-a copt prin expunere la Soare: fii ca el, expune-te la Soare, Soarele spiritual, şi el te va transforma din ceva acid şi indigest într-o fiinţă cu culori cereşti.”

Asta a pus Dumnezeu în mâncare pentru noi, ca noi să auzim şi să acţionăm, se poate ca voi să nu-L auziţi, dar eu Îl aud.

Dacă ştim cum să ascultăm, mâncarea ne vorbeşte. Ea este lumină şi sunet condensate, dar dacă gândurile vă sunt ocupate în altă parte, nu puteţi auzi „vocea” luminii.

Lumina şi sunetul nu sunt lucruri separate, lumina cântă, ea este muzică. Ar fi binevenit să ascultaţi muzica luminii; este Cuvântul sacru.

S-ar putea, de asemenea, zice că mâncarea este un fel de „radiestezie”. Fiecare fiinţă, obiect îşi are propria sa radiaţie, iar un radiestezist este cel care prinde aceste radiaţii şi le interpretează. 

Mâncarea pe care o mâncăm a primit radiaţii de pretutindeni, din cosmos, Soare, stele, cele patru elemente şi toate aceste radiaţii au lăsat urme care sunt invizibile, dar totuşi reale, de forma forţelor şi particulelor de energie.

S-au înregistrat urme ale tuturor fiinţelor care au umblat şi au muncit pe câmpul unde a crescut şi vă va spune povestea cum Dumnezeu, Soarele, îngerii şi oamenii au muncit zi şi noapte, umplându-l de proprietăţi care sunt de folos oamenilor, copiii lui Dumnezeu.

Deşi Natura vede cât de ignoranţi şi somnolenţi sunt oamenii, ea este aşa de generoasă încât zice: „Ce contează. Le voi umple mâncarea cu forţele care îi ţin în viaţă, fie că sunt conştienţi sau nu!”.

Când omul este tot aşa de inconştient când mănâncă ca şi animalele, mâncarea îl ajută să crească fizic, îl ţine în viaţă, dar nu îl va ajuta spiritual. Pentru a primi cele mai subtile particule din mâncare, este necesar să fii pe deplin conştient, bine trezit, plin de dragoste.

Dacă întregul sistem este gata să primească hrana în acest mod perfect, atunci hrana este determinată să se reverse în bogăţiile-i ascunse. Ca cineva pe care îl primeşti cu dragoste, se deschide şi îţi dă tot ce are; dacă eşti rău, rămâne închis.

Expuneţi o floare la căldură şi lumină, se va deschide şi vă va oferi parfumul ei, dar dacă o lăsaţi la întuneric, afară în frig, nu se va deschide.

Hrana rămâne şi ea deschisă sau închisă, depinzând de atitudinea celui care o ia; când ea se deschide, vă dă tot ce are inclus în ea, oferindu-vă totodată energii pure, dumnezeiești.

Citiți și:

Alimentaţia ce prezintă o frecvență de vibrație înaltă şi starea de conştiinţă

Dr. Nicolae Paulescu: «Fără Dumnezeu, viaţa nu poate fi explicată»

yogaesoteric

12 iunie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More