666 este deja în sistem

 

Prin sistem se înţelege angrenajul: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – card bancar – dispariţia banilor cash.

Acest sistem nu le este de niciun folos păpușarilor dacă nu funcționează perfect fiecare componentă a sa și nici dacă acestea nu sunt strâns legate între ele. Căci, de exemplu, n-au ce face cu cipul din documente fără internet. Sau se alege praful de toată șandramaua lor dacă încă mai există cash pe piață.

De 666 dăm deja în sigle, reclame, muzică etc. Ca să se obișnuiască gloatele cu el și să spună că e „coolˮ. Dar dăm de el și în calculatoare, pe internet sau la cumpărături. Adică dăm deja de el în componente ale sistemului. Și evident că nu este nici acolo pus întâmplător.

– Ce înseamnă LUCIFER cipher?
– De ce s-a ales www (666)?
– De ce există 666 în codurile de bare?
– De ce iniţiatorii acestor tehnologii au fost evrei?

Prima întrebare, mai exact la ce foloseşte LUCIFER cipher, este pentru specialişti sau cei ce se pricep la IT. Din articole de pe internet aflăm că Horst Feistel, creatorul acestui cod, s-a născut în Germania, de unde a plecat în SUA în 1934. A lucrat la IBM unde cercetările sale au dus la dezvoltarea Lucifer şi a Data Encryption Standard. De numele său se leagă şi teoria block ciphers. La căutarea pe internet a Lucifer (cipher) aflăm că Lucifer a fost denumirea câtorva dintre primele block ciphers dezvoltate de Horst Feistel, fiind precursorul Data Encryption Standard şi fiind folosit în electronic banking.

Horst Feistel şi Herman Hollerith, cel care a pus bazele IBM provin din familii din Germania. Despre IBM şi preşedintele său mason Thomas J. Watson găsiţi detalii importante în articolul: „IBM împlineşte 100 de ani. Companie cu rol decisiv în eGuvernare, cipuri, internetul obiectelor. Ce nu prea aflăm în mass-media despre ei?ˮ 

Mai ştim că 666 există în codurile de bare EAN-13 si UPC. Dar şi că inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer de la IBM…

Să ne mai amintim şi de faptul că bazele CERN au fost puse de o parte dintre evreii care au creat bomba atomică. (Vezi articolul „Bomba atomică, o afacere a elitei evreieşti?ˮ)

Iar la CERN a fost creat www (World Wide Web). Reamintim că www înseamnă 666 în ebraică. Cum interpretăm? Care este legătura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?

Sfântul Paisie Aghioritul explică de ce evreii folosesc numărul 666 pentru semnul fiarei şi nu-l înlocuiesc cu un alt număr – o fac pe față, ba îl mai și promovează. „Cu 2000 de ani în urmă s-a scris în Apocalipsă că oamenii vor fi pecetluiţi cu numărul 666. «Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase» (Apoc. 13:18). Pentru evrei numărul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arată în Vechiul Testament, au pus un impozit concret neamurilor pe care le-au supus în diferite războaie. Impozitul anual era de 666 talanţi de aur (3 Regi 10:14 şi 2 Par. 9:13). Acum, ca să supună toată lumea, pun iarăşi acest număr de impozit, care se leagă de trecutul lor slăvit. De aceea nu vor să-l înlocuiască cu alt număr. Adică 666 este simbolul lui Mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu ştiau aceasta ce o spune Sfântul Ioan în Apocalipsă – dar nu încetează să fie Mamona. Evanghelia spune: «sau Hristos sau Mamona». «Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona» (Mt.6:24).ˮ (Sf. Paisie Aghioritul).

Iată şi ce spunea Arhimandritul Sarántis Sarántos în urmă cu câţiva ani:
„Cipul de tip R.F.I.D. este un cip care poate fi reprogramat. Oricând doreşte, guvernul poate da ordin ofiţerilor Direcţiei Naţionale de Securitate care sunt utilizatorii şi totodată cei care supraveghează datele noastre personale – atât cât este posibil aceasta – să adauge sau să elimine numărul 666 din sistem, pentru a-i induce în eroare pe credincioşi. Suntem siguri că statul elen ţine neapărat să introducă numărul 666 în noile acte de identitate, eventual în formă criptată. Există multe profeţii în trecut potrivit cărora numărul 666 (numărul fiarei din Apocalipsă) se va regăsi în actele de identitate electronice sau în alte acte asemănătoare. În continuare prezentăm două pagini din articole publicate de noi în trecut despre Actul de Identitate. Conţine câteva nume ale politicienilor şi jurnaliştilor care insistă că numai numărul 666 poate fi folosit drept cod de acces în sistemul central de informaţii. Sunt de menţionat şi declaraţiile celor responsabili că există numărul 666 înscris în actele de identitate electronice pentru a putea fi recunoscute şi citite de către toate computerele aflate în dotarea diferitelor servicii guvernamentale. Publicaţia Mărturie Ortodoxă, nr. 7, publică câteva astfel de declaraţii ale politicienilor şi jurnaliştilor de la noi:

– Lukas Papadimas (Ministru Secretar de Stat în Ministerul de Externe): A recunoscut deschis că numărul incriminat (666) este folosit din motive tehnice care ţin de informatizare. [postul de televiziune Antena, emisiunea «Ora adevărului», moderată de dl. Pretenderis (cu intervenţia Mitropolitului de Alexandroupolis, Preasfinţitul Anthimos) martie, 1977].

– Theodoros Pangalos (Ministru de Externe), la întrebarea ziaristului N. Hatzinikolaou, de ce nu schimbă nr. 666, de vreme ce protestează atât Biserica, cât şi clerul, a răspuns: «Nu putem să-l înlocuim, fiindcă e vai de noi dacă vom ajunge să ne luăm după o mână de oameni ciudaţi». [postul de televiziune Mega, emisiunea «Faţă în faţă», imediat după semnarea convenţiei Schengen].

– Pavlos Sarlis (Europarlamentar, Néa Dimokratia, susţinător al Convenţiei Schengen): «666 va fi inclus în actele electronice de identitate… Este la îndemâna oricărui guvern să schimbe sistemul electronic existent şi să folosească alt sistem care să nu conţină numărul 666, de vreme ce acest număr a iscat atâtea împotriviri, în general» [cotidianul Apoghefmatini, 15-6-97, p. 24].

– Ilias Papadopoulos (raportor al Convenţiei Schengen din partea P.A.S.O.K) a răspuns afirmaţiei arhiepiscopoului Hristodoulos care vorbise despre existenţa numărului 666 în noile acte de identitate electronice: «Ţin să observ că Înaltpreasfinţitul Hristodoulos este foarte clar în discursul său, a redat foarte corect semnificaţia numărului 666…, suntem însă în epoca tehnologiei informaţionale, iar stat puternic este acela care deţine cele mai multe informaţii, mai mult decât acela care are mai multă tehnologie militară. Suntem obligaţi, deci, de a intra în acest sistem, fiindcă este necesar să vedem şi ce s-ar fi petrecut dacă nu am fi intrat» [Televiziunea SKAY, Ştiri 10-06-1997].

– Ioannis Loverdos (jurnalist): «Numărul 666 se va regăsi în noile acte de identitate din nevoia de automatizare aşa cum se găseşte stipulat în documentul de ratificare a Convenţiei Schengen» [ziarul Investitorul, sâmbătă 14-06-1997].

– Iorgos Paschalidis (ministru). Dorind să liniştească membrii comisiei arhiereilor care l-au vizitat, a declarat: «666 nu este ceva rău. Pur şi simplu este un număr înainte de 667 şi care urmează după 665!»… [cotidianul Presa Liberă, 11-06-1997].

– Hristos Nikolaidis (jurnalist): «…cercetători specialişti din domeniul programării IT observă că apariţia acestui număr în sistemul de operare nu este pur şi simplu aleatorie. Mai exact, se precizează că acest număr se regăseşte pe eticheta fiecărui bun de consum, în codul de bare, nu unitar (666), ci sub forma celor trei elemente de 6 care îl constituie. Forma care dă denumirea de «şase» (6) este constituită din două linii, una îngustă şi una mai lată, şi se repetă la început, la mijloc şi la sfârşitul codului de bare…» [cotidianul Vestitorul, marţi 17-07-1997].

– Ilias Papadopoulos (raportor al Convenţiei Schengen). «Este păcat că o societate în carele legile funcţionează, aşa cum se petrece în ţara noastră, unde se fac auzite toate doleanţele cetăţenilor, se lasă influenţată de o minoritate care vrea să impună un număr (este vorba de înlocuirea numărului 666 cu 777)» [televiziunea de stat ET3, emisiunea «Investigaţii»].”

De ce oare atâta insistenţă pentru un anumit număr – controversat din punctul nostru de vedere – din partea celor mai mult sau mai puţin importanţi, care construiesc aşa-zisa „Lume Nouă”? Dacă toate computerele au nevoie de un număr format din trei cifre pentru a comunica între ele în reţeaua internaţională (interguvernamental), creştinii, dacă ar fi fost de acord cu celelalte detalii ale actelor electronice, ar fi propus o multitudine de alte numere ce ar fi putut să fie folosite. Aşadar, cine are idei fixe în această privinţă? Creştinii, care nu sunt de acord cu un anumit număr (666) sau „stăpânitorii lumii acesteia” care insistă doar cu acest 666 satanic şi nu acceptă orice alt număr???

Citiţi şi:

666 – Numărul Fiarei

Legătura dintre 5G, cip-uri, nanoparticule și actele biometrice (I) 

yogaesoteric
3 noiembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More