8 motive să alegi să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie cu un caracter complex

 

Atunci când oamenii își aleg ființa iubită alături de care vor să fie toată viața, în primul rând aleg o persoană fără defecte sau, cel puțin, cu un număr mic de defecte… Însă principalul aspect în alegerea femeii cu care să ai o relație de cuplu durabilă nu este lipsa de defecte, ci existența unui caracter complex. Dacă vrei să te dezvolți în mod constant, fără oprire, este necesar să ai o relație de cuplu durabilă cu o astfel de femeie. Și există motive întemeiate pentru aceasta, cred cercetătorii!

Dacă cineva își dorește o relație care să nu îi pună prea multe „probleme”, atunci se aseamănă cu un șomer care va alege întotdeauna prima opțiune. Nu vrea să facă nimic greu, mai ales în relație. O asemenea persoană nu dorește să fie contestată în niciun aspect sau să găsească pe cineva cu un punct de vedere opus. Însă o astfel de relație nu poate fi numită lipsită de probleme, cei doi doar continuă să trăiască împreună „din obișnuință”, „de dragul copiilor” sau „din cauza ratei”.

Femeia complexă este tipul de femeie cu care vrei să ai o relație de cuplu durabilă

La început, este posibil să crezi că o femeie simplă este chiar ceea ce ai nevoie, dar de fapt ea nu te va satisface niciodată. Va fi dulce, dar nu te va inspira și niciodată nu vei simți că poți ceva mai mult. În schimb, femeia complexă te va provoca în mod benefic, creator, până când ajungi să îți atingi idealurile, și îți va spune ori de câte ori vede că îți dorești mai puțin decât ai putea realiza.

Dacă vrei să devii mai bun, extinde-ți orizonturile gândirii și abilitățile de cuceritor, căci este recomandat să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie complexă, din 8 motive!

Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie care rareori îți spune ce vrei să auzi, dar cel mai adesea se dovedește a avea dreptate.

Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie care îți cere să o respecți. 


Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie care are punctul ei de vedere despre politică, chiar dacă acesta nu coincide cu al tău.

Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie ai cărei ochi strălucesc chiar și atunci când vorbești despre toate nebuniile lumii.

Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie care nu te va lăsa să-ți pierzi talentul.

Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie care te face să fii mai bun în fiecare zi.

Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie cu care este necesar să te confrunți uneori.

Alege să ai o relație de cuplu durabilă cu o femeie ale cărei abilități și talente sunt egale cu ale tale sau chiar le depășesc.

Citiți și:

Dacă alegi să iubești o femeie trezită…

Angajament şi iubire conştientă într-un cuplu spiritual

Câteva sfaturi inspiratoare şi pline de bun-simţ pentru femeile care aspiră să aibă parte de cât mai multă iubire… (I)


 

yogaesoteric
14 octombrie 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More