9/11 la covid-911 – De la securitatea internă la biosecuritate

11 septembrie 2001, după cum ni s-a spus în mod repetat în zilele, săptămânile și lunile de după atacul de la World Trade Center, a fost ziua care a schimbat totul. După 19 ani de la acest eveniment, trăim cu toții „o poveste” care a aruncat lumea într-un „nou început”, ce urmează a fi încununat, după cum ne anunţă elitele globaliste, de „Marea Resetare”.

Separat însă, într-o viziune și realitate palpabilă pe care o vedem și o simțim la fiecare pas, acest „eveniment pandemic” ne-a aruncat într-un mare haos din care mult prea puțini oameni reușesc să înțeleagă noile legi ale supraviețuirii.

Altfel spus, perioada post 9/11 a introdus în America, Europa, Orientul Mijlociu – prin atentatele produse pe teritoriul unor țări atent alese – în conceptul de securitate internă, măsuri care, până la un punct, puteau fi acceptate. „Povestea” însă nu mai avea credibilitate și era nevoie să fie găsit un nou generator de frică. Așa a apărut… covid-19.

Astăzi, la nivel global conceptul este schimbat total. Dacă la începutul lunii ianuarie 2020 percepția cu privire la covid-19 era una de tip „fără panică”, în prezent aceasta s-a modificat într-un concept cu totul nou, abstract, ce a prins deja la public: biosecuritate globală.

Aceasta este povestea stării de securitate covid-911.

Citiţi şi:
De la biosecuritate la totalitarism
Paralele frapante între atentatele din 11 septembrie 2001 și criza Covid-19
De la „războiul împotriva terorismului” la „războiul împotriva covid”, sau folosirea programată a fricii de moarte

 

yogaesoteric
20 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More