92% dintre decedații de covid sunt „complet vaccinați”, potrivit unui studiu guvernamental

Un nou raport bombă a fost publicat în liniște de guvernul Regatului Unit, dezvăluind că 92% dintre decesele cauzate de covid anul trecut au survenit la persoane „complet vaccinate”, ceea ce reprezintă un procent șocant.

Cifrele oficiale arată că cei clasificați ca fiind ,,complet”, ,,triplu” sau ,,cvadruplu” vaccinați au reprezentat nouă din zece decese covid-19 în Anglia în ultimii doi ani.

Pentru întregul an 2022, cei complet vaccinați au reprezentat 92% din decesele cauzate de covid.

Datele oficiale ale guvernului au fost dezvăluite într-un nou raport al publicației The Exposé, cu sediul în Marea Britanie.

Pe 21 februarie 2023, Oficiul Național de Statistică (ONS), agenție guvernamentală din Marea Britanie, a publicat date privind decesele în funcție de statutul de vaccinare până la 31 decembrie 2022.

Raportul a arătat că, pentru luna octombrie, au existat doar 125 de decese covid în rândul celor nevaccinați. În aceeași perioadă, au existat 24 decese dintre cei care au primit cel puțin prima doză și 100 dintre cei care au primit a doua doză cu cel puțin șase luni în urmă. Cu toate acestea, au existat peste 2.100 de decese în rândul celor care au primit a treia doză sau injecția de ,,rapel”.

Aproape 2.300 de decese au fost înregistrate în rândul persoanelor care au fost „vaccinate vreodată” sau care au primit o doză de vaccin la un moment dat.

Aceasta nu este o anomalie”, se arată în raport.

Am luat cifrele furnizate de ONS și am realizat un grafic care arată numărul de decese covid-19 pe lună în funcție de statutul de vaccinare în Anglia, între 1 aprilie 2021 și 31 decembrie 2022, o perioadă de 21 de luni.

Luna mai 2021 a înregistrat cel mai mic număr de decese covid-19, cu 205 în rândul populației vaccinate și doar 84 în rândul populației nevaccinate.

Dar, avansând rapid cu un an, constatăm că decesele covid-19 au crescut cu 450%, înregistrându-se 1.494 în rândul populației vaccinate și doar 96 în rândul populației nevaccinate”, explică raportul.

,,Cu siguranță, dacă injecțiile anti-covid-19 ar fi fost eficiente, ne-am fi așteptat să vedem că decesele ar fi scăzut de la an la an, nu ar fi crescut.”

Decesele cauzate de covid-19 în rândul populației nevaccinate au devenit aproape neglijabile”, se mai arată în raport.

Citiți și:
Canada: Guvernul provinciei Alberta a publicat din greșeală statistici covid care arată că peste jumătate din decesele persoanelor infectate post-vaccinare au fost consemnate ca fiind ale unor nevaccinați
Statisticile guvernamentale dezvăluie adevărul înfiorător: Dacă iei vaccinul anticovid, nu mai poți dobândi niciodată imunitate completă

 

yogaesoteric
19 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More