Statisticile guvernamentale dezvăluie adevărul înfiorător: Dacă iei vaccinul anticovid, nu mai poți dobândi niciodată imunitate completă

Guvernul britanic a dezvăluit faptul că, odată ce te-ai „vaccinat” împotriva coronavirusului Wuhan (covid-19), nu vei mai putea dobândi niciodată o imunitate naturală completă.

În Raportul de supraveghere a vaccinului covid-19 din luna octombrie, Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie a recunoscut, la pagina 23, că „nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care dobândesc infecția după două doze de vaccinare”. Aceasta continuă să explice că această scădere a anticorpilor este practic permanentă.

Ce înseamnă asta? Mai multe aspecte, toate rele”, scrie Alex Berenson.

Știm că vaccinurile nu opresc infecția sau transmiterea virusului (de fapt, raportul arată în altă parte că adulții vaccinați sunt acum infectați la rate mult mai mari decât cei nevaccinați).

Ceea ce spun britanicii este că acum descoperă că vaccinul interferează cu capacitatea înnăscută a organismului tău, după infecție, de a produce anticorpi împotriva nu doar a proteinei spike, ci și a altor părți ale virusului. Mai exact, persoanele vaccinate nu par să producă anticorpi împotriva proteinei nucleocapsidei, învelișul virusului, care sunt o parte crucială a răspunsului la persoanele nevaccinate.

Pe termen lung, persoanele care se vaccinează vor fi mult mai vulnerabile la orice mutații ale proteinei spike care ar putea apărea, chiar dacă au fost deja infectate și s-au vindecat o dată sau de mai multe ori.

Cei nevaccinați, între timp, vor dobândi o imunitate de durată, dacă nu permanentă, la toate presupusele tulpini ale virusului după ce vor fi infectați cu acesta în mod natural, chiar și o singură dată.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că virusul probabil va selecta mutații care merg exact în această direcție, deoarece acestea îi vor oferi, în esență, o populație vulnerabilă enormă pe care să o infecteze”, mai avertizează Berenson. „Și, probabil, este încă o dovadă în plus că vaccinurile pot interfera cu dezvoltarea unei imunități robuste pe termen lung după infectare.

Aveți încredere în Dumnezeu, nu în Big Pharma

Asupra acestui fapt au avertizat oameni de știință de top, doar pentru a se confrunta cu ridicolul din partea mass-mediei principale și a surselor guvernamentale care acum susțin că imunitatea naturală nici măcar nu există.

Așadar, pe de-o parte sunt oamenii nevaccinați care au încredere în mecanismele de apărare pe care Dumnezeu le-a lăsat în trupurile lor pentru a dobândi imunitate, iar pe de altă parte sunt cei „complet vaccinați” care se încred în „știință”, în guvern și în mass-media pentru a le oferi imunitatea prin intermediul unui ac.

Doar unii au dreptate și, în consecință, nu vor fi nevoiți să meargă pe calea largă spre daune imunitare permanente prin vaccinare. Singurii oameni care vor avea un sistem imunitar funcțional când totul va fi spus și făcut cu acest vaccin sunt cei care au luat decizia de a-și lăsa trupul în pace.

Pur și simplu nu este nevoie să faci o injecție împotriva unui virus care, pentru majoritatea oamenilor, nu prezintă niciun simptom.

Aceasta este cea mai mare înșelătorie din istoria omenirii”, a scris un comentator de pe blogul lui Berenson despre acest coșmar al injecțiilor anticovid.

Elitele globale au avut acest proiect în lucru încă din 1991-92”, a scris un altul. „Ați auzit de Agenda 21? A fost înlocuită în 2015 cu Agenda 2030 a ONU, sau ceea ce se numește acum «marea resetare»”.

Un altul a subliniat că, timp de ani de zile, chiar și a vorbi despre Agenda 21 a fost considerat o „teorie a conspirației”. Acum, această teorie a conspirației a devenit o realitate a conspirației.

Am trecut de la o societate care urmărește să ajute la transmiterea păcii și prosperității, la a lăsa gunoaiele să ne infecteze cu arme biologice pentru a-i elimina pe toți cei care sunt considerați inconsecvenți, irelevanți și de unică folosință”, a scris altcineva.

Citiți și:
81 de studii de cercetare confirmă că imunitatea naturală la covid este egală sau superioară celei oferite de vaccinuri
Prof. dr. Virgil Păunescu: Vaccinul anticovid schimbă imunitatea și creează dependență

 

yogaesoteric
27 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More