Adormiții este necesar să se trezească!

Din când în când iese câte un „deontolog” pe uliță și strigă-n gura mare că nu-i frumos să postezi despre morțile subite. Că nu e nicio diferență între aplaudacii frenetici ai morților de „covid” și cei care numără decesele de după serul magic, în cor.

Nu, zău?!

Nu e frumos să le deschidem ochii, să le tulburăm somnicul?

Dar câți dintre credincioșii în știință au înțeles cu adevărat că au fost supuși unui experiment medical ilegal, inuman și incalificabil?

Nici măcar doi-trei dintr-o mie!

Aaa, că au așa, vag, sentimentul că au fost păcăliți, că nu e bine ce-au făcut, asta, da. Dar fiecare crede și speră că lui n-o să i se petreacă nimic… Aaa, că în campania de perforare a fost ceva putred în Danemarca, adevărat, dar pentru bani, nu din cauze mai absconse! Așa că trăiesc în continuare liniștiți, se poziționează politic, emit opinii, influențează sau educă noua generație, bifează cu grație în continuare toate porcăriile de pe agendele globaliste! Au uitat că purtau măscuțe, că s-au termoscanat la intrarea în magazine, că s-au zgârmat în nas de câte ori li s-a dat comanda. Habar n-au că din cauza lor s-au sufocat copiii la școală, că alți oameni au fost șantajați și terorizați cu pierderea locului de muncă, că au suferit inutil! Habar n-au că au hrănit și augmentat răul la sân, că au împins toată populația planetei către abatorul experimentelor genetice, al foametei, al distrugerii conștiinței, al controlului totalitar!

Și dacă tot nu știu de nici unele, mai bine să nu afle nici că se moare, să stea pe canapea la tembelizor și să roadă semințe! Iar dacă se petrece totuși nasoala, vine unul ca Ciuhodaru și-i mângâie pe căpoc, le spune că e normal să crape sportivii la 18 ani și gata, trec înapoi pe modul „somnic”!

Înțeleg că unora le convine ca lumea să doarmă dulce, inclusiv somnul de veci. Să nu fie frământări sociale, să nu iasă păcăliții să-și urle durerile, să nu pretindă nimeni compensații, să nu ceară nimeni socoteală celor vinovați!

Dar asta nu se poate, nu e normal. Pentru că strigă la noi morții ceilalți, din sacii negri de plastic, de care deontologii de ocazie se pare c-au uitat.

Nu e vorba nici de ură, nici de răzbunare, degeaba zgârmă unii unde nu este cazul, visându-se buni samariteni. Dimpotrivă, simțim durere, tristețe, amărăciune, compătimire, toamnă și gol. Iar dacă mai râdem, o facem ca la priveghi, cu înțelegere pentru toate ale vieții și ca să ieșim pe ușă cu conștiința întreagă. Un ochi plânge, unul râde, ăsta-i adevărul. Și dacă mai apare vreun comentator mai încrâncenat, este pentru că cineva l-a scos din rosturile lui, l-a dat de toți pereții pandemici, până i s-a pus omului pe inimă! Nu spun că-i bine și corect, dar i se mai iartă…….

Prin urmare?

Ne place, nu ne place, adormiții este urgent necesar să se trezească. Nu e alt drum, nu există alte soluții. Cu gluma, cu supărarea, cu apa-n ochi, cu bâldâbâcul la fund. Până nu înțelegem cu toții, înțepați, neînțepați, prieteni și neprieteni, ce-a fost rău, unde s-a greșit și care sunt vinovații, până atunci nu se va face dreptate, nu vom avea antidotul, nu se va încheia pandalia, nu se va opri tăvălugul planetar!

Autor: Alis Popa

Citiți și:
Falsificare și nebunia covid: Omenirea s-ar cuveni să se plece în fața „zeilor falși”?
Mortalitatea covid este doar 0,018 la nivelul lumii, cu toate decesele puse în mod fals pe seama plandemiei

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More