Minciuni urâte despre covid

După acești ani de tiranie guvernamentală fără precedent în numele luptei cu un virus, primii instigatori ai acestei infamii sunt liberi, scriu cărți și se prefac deschis că nu au spus niciodată cuvintele pe care le-au spus clar de nenumărate ori.

Deborah Birx

S-o luăm ca exemplu pe Deborah Birx, coordonatoarea de răspuns la covid de la Casa Albă. Ea a fost, după cum subliniază Jeffrey Tucker de la Brownstone Institute într-un articol recent, principalul arhitect al politicii dezastruoase de „blocare” care a distrus mai multe vieți decât covid însuși.

Birx știa că blocarea unei țări ca răspuns la un virus era o mișcare radicală care nu va fi aprobată niciodată. Așa că, după cum recunoaște ea în noua sa carte, a mințit despre asta.

Ea i-a vândut Casei Albe stratagema „cincisprezece zile pentru a încetini răspândirea”, în timp ce știa că nu există nicio dovadă că măsura de lockdown ar face așa ceva. Așa cum a scris în noua sa carte, Invazia tăcută (Silent Invasion), „Nu aveam încă numerele în fața mea pentru a justifica prelungirea acesteia, dar aveam la dispoziție două săptămâni pentru a le obține”.

Ea s-a jucat cu timpul fără nicio dovadă. După cum se pare, ea a distrus, de asemenea, viețile a milioane de americani. Isteria pe care a creat-o a dus la distrugerea a nenumărate afaceri, nenumărate sinucideri, depresii majore, dependențe de droguri și alcool. A dus la nenumărate decese din cauza întârzierii tratamentului pentru alte boli. S-ar putea să se dovedească a fi cea mai mortală greșeală din istoria medicinei.

După cum a dezvăluit în cartea sa, ea a vrut de fapt să izoleze fiecare persoană din Statele Unite! Scriind despre câte persoane li s-ar permite să se adune, ea a spus: „Dacă aș fi insistat pentru zero (ceea ce era de fapt ceea ce îmi doream și ceea ce era necesar), acest aspect ar fi fost interpretat ca o «blocare»: percepția pe care cu toții ne străduiam atât de mult să o evităm.”

Ea a vrut să împiedice chiar și ca două persoane să se întâlnească. Cum este posibil ca cineva ca o astfel de persoană să ajungă să obțină atât de multă putere asupra vieților noastre? Un virus și devenim dintr-o dată China comunistă?

Recent, într-un interviu pentru Fox News, ea a dezvăluit din nou amploarea trădării sale. După luni de zile în care a cerut neîncetat ca toți americanii să facă vaccinurile îmoptriva covid, ea a dezvăluit că „vaccinurile” nu erau deloc vaccinuri!

Știam că aceste vaccinuri nu vor proteja împotriva infecțiilor”, a spus ea pentru Fox. „Și cred că am exagerat cu vaccinurile. Și i-a făcut pe oameni să se îngrijoreze apoi că acestea nu îi vor proteja împotriva formelor de boală severe și a spitalizării.”

Deci, când a știut ea asta? Oare știa când a declarat pentru ABC la sfârșitul anului 2020 că „acesta este unul dintre cele mai eficiente vaccinuri pe care le avem în arsenalul nostru de boli infecțioase. Și de aceea sunt foarte entuziasmată de vaccin”?

Dacă a știut tot timpul că „vaccinurile” nu sunt vaccinuri, de ce nu ne-a spus? Pentru că, așa cum recunoaște în cartea ei, crede că este bine să mintă oamenii pentru a-i determina să facă ceea ce vrea ea.

Ea recunoaște că a folosit „subterfugii” împotriva șefului ei – președintele Donald Trump – pentru a implementa politicile împotriva covid-19, cărora el se opunea. Așa că nu este surprinzător faptul că ea a mințit poporul american cu privire la eficacitatea vaccinurilor împotriva covid.

Marea întrebare care se pune acum, după ceea ce pare a fi un tsunami de leziuni legate de vaccinuri, este dacă cineva va fi obligat să plătească pentru minciuni și subterfugii? Va fi cineva tras la răspundere pentru viețile pierdute din cauza aroganței tuturor Birx-șilor și a Fauci-lor din întreaga lume?

Citiți și:
Concluzii dure. Dr Sucharit Bhakdi avertizează că isteria covid se bazează pe minciuni și că serurile experimentale pot provoca o catastrofă globală prin decimarea populației
Fost expert OMS în pandemie, Astrid Stuckelberger: „O pandemie de minciuni. În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale…”

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More