Recomandări medicale „în baza legii”

Da, această idioțenie aparține Colegiului Medicilor Cluj

Atât i-a dus capul pe „eroii” de la cârma medicală a județului prosper, în disperarea de a susține cu orice preț abuzul DSPJ Cluj îndreptat nominal împotriva unui contribuabil făcut țintă de o altă prestigioasă instituție, una de învățământ de data aceasta. Din fericire, imbecilitatea s-a oprit în filtrul justiției după un an și jumătate, că nu erau destul de aglomerate instanțele, a mai fost nevoie să le asfixiem și cu tema lenjeriei intime faciale atât de dragi prietenilor noștri mai puțini la spirit.

Astfel, Colegiul Medicilor Cluj, în patru labe, cum îi șade bine, a iluminat în jur prin afirmația că o anume recomandare medicală s-a emis „în baza ordinului de ministru X” și nu „în baza ordinului de ministru Y”, care era în vigoare la data inspecției efectuate de către DSPJ Cluj. Așadar, diagnosticele și recomandările medicale se stabilesc după capul „eroilor” de la Cluj în conformitate cu articole de lege și devin caduce odată cu modificarea bazei legale, căci, după capul „eroilor” de la Cluj, afecțiunile medicale urmăresc Monitorul Oficial și astfel se activează, respectiv dezactivează după cum intră și ies din vigoare prevederile legale.

Aș zice că acești idioți cu parafă își fac de rușine colegii de breaslă, dar venim după 3 ani de prestație în genunchi a întregului corp medical, minus excepțiile pe care le-au terfelit activ sau pasiv.

Multă sănătate domnilor și doamnelor de la Colegiul Medicilor Cluj, dacă inteligență nu le-a dat genetica – despre demnitate nici nu are sens să deschidem discuția.

Autor: Anca Radu

Citiți și:
Dr. Geanina Hagimă: Adevăruri despre teste, măști și vaccinuri – dovezi medicale și non medicale (I)
Unde ești tu, Hipocrate? Medicina este mult prea politizată pentru a mai fi o știință…
Ștafeta morții și conjurația broaștelor opărite

 

yogaesoteric
9 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More