Ștafeta morții și conjurația broaștelor opărite

Au trecut trei ani de la începutul plandemiei. Și un an de la începutul războiului. Flagel după flagel. Pandemia trăgea să moară, când a apărut războiul. S-a dat la o parte să-i facă loc. Ștafeta Morții.

Am scris în câteva rânduri despre uimitoarele similitudini dintre război și pandemie. Atât de multe încât e greu de crezut că sunt întâmplătoare. Ar merita scrisă o carte pe această temă. Iată mai jos un posibil sumar.

Capitolul I – Identitate

Războiul este noua pandemie.

Putin este noul virus. Ca și SARS-CoV-2, liderul rus amenință omenirea. El se necesită să fie combătut cu toate forțele și cu orice preț.

Nu până la slăbirea ori restrângerea influenței: până la dispariția sa totală. Până la eradicare.

Capitolul II – Manipulare de laborator

După modelul SARS-CoV-2, și „virusul” Putin a fost pregătit atent în laborator înainte de a fi lansat. A suferit modificări de tipul „câștig de funcție”. Acestea au urmărit creșterea agresivității și periculozității, pe care Putin le avea oricum în mod natural.

Bețe băgate printre gratii pentru a zădărî Ursul.

Iată câteva dintre metodele „câștig de funcție” aplicate asupra lui Putin:

– „Revoluția Colorată” din 2013-14 de la Kiev, dirijată de Victoria Nuland.
– Nerespectarea cu bună știință (Știința e întotdeauna bună!) a acordurilor de la Minsk, în paralel cu înarmarea Kievului.
– Continuarea masacrului din Donbas asupra populației majoritar rusofone.
– Insistența declarațiilor occidentale privind aderarea Ucrainei la NATO. Ultima declarație a fost făcută de vicepreședinta SUA, Kamala Harris, la Conferința pentru Securitate de la München, pe 19 februarie 2022. Cu cinci zile înainte de invazia Rusiei.

Capitolul III – Vaccinul

La fel ca în pandemie, împotriva „virusului” Putin a apărut uimitor de rapid un „vaccin” care să îi țină piept: Zelenski.

Un erou mitologic. S-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat dintr-un comediant ridicol, cântăreț cu penisul la pian, într-un Făt-Frumos din basme care s-a prins în luptă cu Zmeul de la Kremlin.

Sau un supererou de Hollywood, singurul capabil să-l înfrângă pe Eroul Malefic ce amenință lumea. Mușchii și barba i-au crescut peste noapte. Vocea i s-a îngroșat. Statura micuță i s-a înălțat cu un toc. Privirea vițelină i-a devenit brusc semeață.

Zuperman, Sorro!

Capitolul IV – Efecte secundare

Ca în pandemie, „vaccinul” s-a dovedit mai devastator decât „virusul”.

Refuzul oricăror negocieri – inclusiv de a aplica măcar în ceasul al 12-lea Acordurile de la Minsk – a amplificat exponențial carnagiul.

Așa cum în pandemie au fost proscrise tratamentele ieftine, accesibile și eficiente (hidroxiclorochina, ivermectina, arbidolul etc.), și în Războiul din Ucraina a fost interzisă practic singura metodă sigură de a pune capăt dezastrului uman: negocierile de pace.

După 1945, acesta este singurul conflict armat în care comunitatea internațională nu face nici un efort diplomatic real pentru ca părțile să se așeze la masa tratativelor.

Războiul convine. La fel ca pandemia.

Capitolul V – Răspândirea

După modelul covid, de la un focar local, războiul s-a extins rapid, cuprinzând lumea întreagă. Pentru că, la fel ca pandemia, și noul război urmărește să schimbe ordinea mondială. Marea Resetare presupune distrugerea prealabilă a tuturor structurilor actualei ordini. Pentru a crea terenul viran pe care să se construiască Noua Ordine.

Așa cum indică deviza Build Back Better.

Or, nimic nu distruge mai eficient o ordine mondială decât un război mondial.

Ca și în cazul crizei sanitare, peste criza militară sunt suprapuse în mod artificial alte crize, care să grăbească distrugerea structurilor naționale și statale și să bătătorească drumul spre globalizare și Guvernul Unic.

Capitolul VI – Biserica

Combaterea covid a fost îmbrăcată de mașina de propagandă într-o aură mistică. La fel și combaterea lui Putin.

Rolul Mântuitorului, cu care fusese învestit vaccinul, i-a fost rezervat acum lui Zelenski. Mesianismul este evident: Z poruncește și lumea toată se prosternează și se execută.

Supereroul cu aură divină de la Kiev se bizuie pe o armată de „eroi din linia întâi”, cu puteri miraculoase: doboară avioane de vânătoare supersonice cu pușca de vânătoare și drone cu borcanul de murături.

Eroii din linia întâi” ai pandemiei erau și ei înzestrați cu puteri supranaturale și cu aure de sfinți.

În jurul vaccinului s-a creat o Biserică. La fel, în jurul lui Zelenski. Rolul Satanei, al Răului Absolut, i-a fost încredințat lui Putin.

Capitolul VII – Dogma

Orice Biserică se bazează pe un set de dogme. Dogmele nu pot fi contrazise. Nici măcar puse sub semnul întrebării. Ele reprezintă Adevărul absolut.

Cine o face, este eretic. „Antivaccinist” sau „putinist”, după caz. Și este necesar să fie proscris. Anatema.

Dogmele sunt apărate prin cenzură. Prin restrângerea drepturilor și libertăților. Prin „ascultare”. Prin „tăierea voii”. Prin dictatură. Fie ea sanitară sau militară.

Capitolul VIII – Teroarea

Un alt instrument de apărare a dogmelor și de control al enoriașilor este frica. Teroarea e ruptă din Rai.

Informațiile despre ororile războiului sunt prezentate de presa deja arvunită cu aceeași voluptate ca ororile covid.

Sirenele de Mărțișor ale lui Aragat au amintit flagrant de sirenele pandemiei.

Adepții lui Zelenski, la fel ca adepții vaccinării, sunt în majoritatea cazurilor fanatici și agresivi. Nu discută. Pun etichete și se exprimă prin lozinci. Versete oferite de-a gata de mașina de propagandă.

Frica mărește agresivitatea și fanatismul. Combinația dintre ele este esența procesului de reeducare.

Capitolul IX – Sacrificiul

Orice Biserică se bazează pe jertfă. Credincioșii covid își demonstrau fidelitatea stând în casă, purtând mască regulamentar sau făcând cozi la vaccinare. Și propovăduind ca niște apostoli Evanghelia sanitară.

Credincioșii războiului se sacrifică pe ei și pe semenii lor: stau în beznă, frig și foame fără să crâcnească. Sacrifică și țara, pe bucăți (vezi Delta) sau întreagă, împingând-o în conflict.

Capitolul X – Moartea se plătește bine

Preoții războiului, ca și preoții covid, suferă de simonie. Sunt corupți și ahtiați după bani. Asemenea pandemiei, războiul este acoperirea perfectă pentru afaceri colosale. De sute de milioane de dolari. De trilioane.

Livrările de arme sunt ca dozele de vaccin: fără limită. Booster după booster.

După Pfizer și Moderna cu liota lor de comisionari, a venit rândul Raytheon și Lockheed să își umfle gușile.

Moartea se plătește bine.

Reconstrucția Ucrainei se anunță o afacere cel puțin la fel de mare ca vaccinarea. De aceea, de ea se ocupă însăși Blackrock. Muma globalizării.

Zelenski a deschis deja licitația cu un trilion de dolari. Probabil că în final, cifra va fi de zece sau de douăzeci de ori mai mare.

Așa se explică de ce Franța și Germania mârâie împotriva războiului, dar nu pun arma-n cui. Câinele nu pleacă de la măcelărie nici bătut.

**********

Paralela dintre Pandemie și Război ar putea continua mult și bine. Totuși, ne oprim aici. Altminteri, riscăm să ne lungim mai mult ca VAERS.

O singură întrebare mai este necesar să fie pusă: Pandemia a durat doi ani, după care a început să se stingă. Războiul a împlinit deja un an și pare că abia acum începe să se dezlănțuie. Cât va mai dura?

La fel ca pandemia, războiul se va sfârși atunci când un număr suficient de mare de oameni – cât să formeze o masă critică – se va trezi. Când vor începe să gândească cu propriul cap, nu cu teleprompterul propagandei.

Atunci, vraja se va destrăma.

Atunci, regizorul primelor două episoade va pune în scenă un nou Sequel. Un nou Blockbuster. Care să ne țină încă un timp captivați și captivi, ca pe niște broaște în Oala Resetării ce fierbe deja pe aragaz.

Broaștele fierte nu se revoltă niciodată!

Citiți și:
Omenirea, între două crize iminente și un război hegemonic
Poligon de încercare pentru Marea Resetare: În Ucraina va fi creată o „machetă” a Noii Ordini Mondiale
Marea Resetare este nevoie să fie precedată de Marele Colaps

 

yogaesoteric
31 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More