Să nu uităm că am fost obligați timp de aproape trei ani să ne sufocăm sub o cârpă murdară!

Faptul că, timp de aproape trei ani, am fost obligați să ne sufocăm sub o cârpă murdară, să ne inhalăm propriul dioxid de carbon, la pachet cu o tonă de plastic, a fost unul dintre abuzurile „pandemice” incalificabile, pe care nu e cazul să le uităm!

Mai ales că erau supuși la chinuri și copiii, vedeai câte unul mititel pe stradă sau la grădiniță, astupat sub „măscuță”, de nu i se mai zăreau nici ochii, ca și cum o mână monstruoasă l-ar fi strâns cu sadism de gură și de nas. Ca să n-o îmbolnăvească pe „bunica”. Aia care umbla și ea cu două cârpe înnodate peste față, să nu intre cumva virușii prin găurile prin care, în mod natural, intră acum praful saharian.

Dar știți ce a fost cel mai trist?

Că oamenii, nu toți, dar destui, nu numai că se supuneau fără crâcnire, dar n-aveau nicio problemă cu abuzul!

Unora li se părea firesc să fim cu toții obligați, sufocați, amendați, umiliți, îngenuncheați în fața unei decizii care nu era pentru sănătate, ci ca să-și vândă niște șmecheri marfa, să ne țină în teroare, să ne îmbolnăvească, să ne închidă gurile, să ne trateze ca pe animale!

De ce?

Pentru că pe ei nu-i deranja! Ei erau de acord să poarte „măscuță”, se simțeau „protejați”, li se părea ceva util!

Atenție mare, că ăsta este mecanismul psiho-social prin care ni se impun toate aberațiile!

Pentru că pe unii nu-i deranjează!

Mulți nici măcar nu observă limitările, constrângerile, abuzurile care prind teren, cu pași mici la început, cu salturi magice pe urmă, care vor deveni toate obligații, la un moment dat!

De aceea oamenii care le deschid altora ochii sunt ridiculizați, terfeliți, cenzurați, amendați la proteste și așa mai departe.

De aceea există armate de jurnaliști și „influenceri” pregătite să adoarmă bănuielile și să arate doar părțile fardate ale evenimentelor și situațiilor.

Ca să nu vadă adevărul cei mulți!

Citiți și:
UE cere statelor membre legi noi pentru controlul populației la următoarea pandemie
Pregătiri halucinante pentru următoarea pandemie. Militarii, implicați în controlul populației

 

yogaesoteric
5 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More