Tehnologie ATM care impune celui care îl accesează să fie vaccinat înainte de a i se permite accesul la depozitele sale bancare?

Un cuplu de la Universitatea din Virginia a filmat un nou bancomat al UVA Community Credit Union, despre care susțin că va solicita în curând utilizatorilor să prezinte dovada statutului lor de vaccinare pentru a putea fi utilizat.

Fabricat de conglomeratul industrial sud-coreean Hyosung, bancomatul arată ca majoritatea celorlalte, însă cuplul a identificat componente ale acestuia care, în opinia lor, indică viitoarea implementare a vaccinării ca o condiție prealabilă pentru accesarea serviciilor bancare.

Ok, așadar aici avem noile ATM-uri de la UVA Credit Union aici în Charlottesville”, spune bărbatul în videoclipul de mai jos, în timp ce prezintă ATM-ul.

Se pare că sunt fabricate de Hyosung, având o chestie care seamănă cu clădirile din Wuhan, China. Acesta are o bară pentru a scana, eventual, plăcuța de înmatriculare sau vehiculul dumneavoastră. Aici jos avem o scanare de identificare pentru, presupun – pentru cardurile de vaccinare…….”

În timp ce bărbatul explică faptul că el crede că scanerul de identificare și scanerul palmei sunt „pentru posibile microcipuri” care să fie asociate cardurilor de vaccinare, femeia este auzită în fundal subliniind că ea și bărbatul „urmăresc să avertizeze pe toată lumea”.

Este pe cale să apară sistemul bancar al fiarei apocaliptice?

Întregul videoclip are ca element descriptiv cuvintele „se pregătește sistemul bancar al fiarei”, ideea fiind că acest nou bancomat de la UVA este conceput pentru a găzdui eventuala lansare a unui sistem financiar complet nou.

Și ceea ce vor face este să impună vaccinarea obligatorie pentru toți americanii și pentru toți copiii voștri”, continuă bărbatul.

Și dacă nu vă conformați lor, atunci nu vă vor permite să aveți acces la banii voștri”, a adăugat el.

Vă vor lua copiii, nu veți avea niciun fel de beneficii, însă vă vor da opțiunea de a nu participa pentru a vă respecta liberul arbitru, astfel încât să faceți propria alegere.”

Același mod înfricoșător de a acționa se desfășoară deja în Australia, care se pare că va lansa un nou program de identificare digitală „voluntară” în luna decembrie a acestui an – care va ajunge în curând și în Statele Unite, conform speculațiilor.

De altfel, Hyosung este o companie sud-coreeană cunoscută în această țară pentru fabricarea de ATM-uri și construirea de apartamente de lux.

China sau SUA, cu greu mai pot face diferența”, a scris cineva pe X despre lansarea noului ATM.

Grupul Texans Take Action Defending Our Rights & Liberty (Texanii acționează pentru apărarea drepturilor și libertăților noastre) nu a fost atât de sigur că afirmațiile făcute în videoclipul de mai sus sunt exacte, deoarece nu se știe dacă scanerul cărții de identitate este într-adevăr pentru cardurile de vaccinare și dacă scanerul palmei este într-adevăr pentru un microcip.

Se pregătește terenul pentru ca unele profeții biblice legate de sfârșitul vremurilor să înceapă să se împlinească”, a spus un altul care crede contrariul.

Băncile își achiziționează propriile bancomate, iar guvernul nu le impune sau nu plătește pentru ele”, a scris un altul, adăugând că, chiar dacă aparatul are într-adevăr un verificator de carduri de vaccinare, acestea nu vor fi permise în multe state din țară care au interzis o astfel de practică.

Multe state au scos în afara legii pașapoartele de vaccinare.

Citiți și:
Nu mai e teoria conspirației! Regina Maxima a Olandei recunoaște la Davos că ID-ul digital biometric este bun pentru a urmări persoanele nevaccinate
Portofelul european de identitate digitală: nu poți avea un cont bancar, un loc de muncă, sau să locuiești cu chirie dacă nu ești verificat….…

 

yogaesoteric
22 septembrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More