Războiul împotriva oilor în lumina Sfintei Scripturi

Un duh smintit cutreieră cugetul și viața popoarelor Europei. Duhul războiului cu animalele domestice.

Acesta este semnul care confirmă instaurarea unui regim planetar agresiv cu natura, cu țăranii și împotrivitor Voii lui Dumnezeu.

În toate se întrevede rebeliunea duhului unui altfel de potop care vine asupra omenirii, neaprobat de Dumnezeu, dar îngăduit o vreme ca timp al încercării.

Însă urgia acestei stihii nu vine de la Dumnezeu. Ne spune Sfânta Scriptură. După marele potop care a scufundat pământul, Dumnezeu a făcut legământ cu Noe și cu fiii săi, spunându-le: „Fac un legământ cu voi, cu urmașii voștri și cu toate viețuitoarele care au fost cu voi – păsările, vitele și toate animalele sălbatice care au fost cu voi, toate cele care au ieșit din arcă – cu toate viețuitoarele de pe pământ. Închei un legământ cu voi: niciodată nu vor mai fi distruse toate creaturile de apele vreunui potop și niciodată nu va mai fi vreun potop care să distrugă pământul.

Potopul lui Noe n-a fost unul contra vieții, ci unul de ocrotire a vieții de avalanșa spurcăciunii care ar fi distrus iremediabil chipul dumnezeiesc al omului. Marele diluviu biblic a avut o funcție purificatoare, curățând pământul de spurcăciunea acelei omeniri căzute.

Acest altfel de duh al distrugerii, stârnit de o vreme asupra vieții, nu vine de la Dumnezeu, căci, contrar Voii Sale, țintește confuzia semințiilor omenirii și stârpirea animalelor domestice după stirpea lor.

Potopul adus de Dumnezeu a înecat pământul cu viețuitoarele de pe el, în afară de cele din arca lui Noe, care au fost cruțate atunci de Dumnezeu, după rasele lor, și aceasta este distincția față de duhul rebeliunii care-a stârnit acest masacru placentar, țintind semințiile omenești și toate rasele de animale domestice.

Ceea ce s-a abătut peste omenire în vremurile acestea este un altfel de duh, un duh al nimicirii, al urii demonice contra vieții în toate cele trei sfere ale ei: oamenii, animalele și plantele. Elitele prin care vine peste omenire comanda acestui război au inventat și mașina războiului și filosofia lui:

a) postumanismul,
b) epizootiile selective, accelerate, pe clase (rase) de animale,
c) modificarea genetică a tuturor plantelor.

Războiul cu plantele și cu oamenii este unul tăcut, războiul împotriva animalelor nu se poate derula în tăcere fiindcă șansa dușmanului faunei scade spre zero dacă primejdia nu este strigată prin înfricoșătoarea „rețea MOBS”, adică prin rețeaua întrunită a tuturor canalelor de comunicare.

Acest război contra animalelor domestice este punctul de inflexiune al unei răsturnări eonice. Istoria relației omenirii cu animalele se împarte în două mari ere: era întâietoare, a apropierii animalului de om, a dumnezeieștii armonii dintre om și animal, prezentată în științele vieții ca fiind era domesticirii animalelor.

Aceasta a fost una dintre minunile dumnezeiești, o taină în care citim iubirea milostivă a lui Dumnezeu pentru omul care căzuse din armonia desăvârșită a raiului când a optat pentru cunoașterea morții și, ca efect al acelei alegeri, a căzut și-n păcatul trufiei. Cu acesta, de fapt, a pierdut iertarea lui Dumnezeu.

După era domesticirii care a adus pe pământ frumusețea unei umanități împăcată cu animalele, într-o viețuire umbrită de raiul primordial, urmează, iată, odată cu modernitatea, era în care s-a cuibărit duhul dușmăniei omului cu natura, al războiului cu placenta vieții pe planetă, al necredinței ruinătoare.

Perioada masacrului animalelor domestice a început cu instaurarea comunismului când s-a dat comanda peste jumătate din continentul Europei, de la Elba la Vladivostok să fie exterminați caii. A fost atunci un carnagiu cabalin, s-a petrecut cumplitul masacru al cailor sub ideea, vicleană în duhul ei, că noul regim aduce în omenire raiul tractorului, al mașinismului.

Atunci s-a instaurat „religia maimuțărită” a acestei urâte idolatrii care anunța tractorul ca pe un nou dumnezeu, ne spune Mircea Eliade.

Recensămintele animalelor erau întâmpinate cu spaimă de gospodăriile țărănești pentru că anunțau cote de sacrificare a animalelor domestice peste pragul critic al fertilității descrescânde. Se scotea mai mult decât se putea recupera și astfel gospodăria era împinsă în valul extincției.

Ținta era slăbirea gospodăriei țărănești, distrugerea bazei sale de susținere pentru a o forța astfel să primească siluirea colectivistă, predicată azi din amvonul Forumului de la Davos, biserica celei de-a doua ediții a „religiei maimuțărite”, a idolatriei mașinismului digital (care substituie cerului cloud-ul digital ca să rupă omul de cer livrându-l, fără de apărare, duhurilor căzute ale văzduhului).

Ceea ce se petrece începând cu anul 2000 întrece orice profeție laică, adeverind-o pe cea biblică.

Omenirea a intrat în era marelui război împotriva semințiilor și al raselor.

După războiul cu păsările domestice, cu porcii din umila ogradă a familiei celei mai nevoiașe, cu vacile Angliei, urmează, iată, războiul împotriva oilor, a celor mai blânde creaturi din tabloul animalelor domestice.

Aici se poate citi adevărul despre acest nou război, care în substratul său malefic este, de fapt, stârnirea urii contra iubirii, a cruzimii contra blândeții, a nesimțirii împietrite contra duhului mângâierii.

E un război în care omenirea este deja somată să intre purtând cu ea toată stirpea domesticită spre demonicul abator cât raza planetei, și sorții sunt numai la Dumnezeu. Doar împreună cu puterea lucrătoare și luptătoare a Duhului lui Dumnezeu putem răzbi asupra acestei stihii.

Am denumit această stârnire a stihiei ruinătoare război fiindcă la baza lui se citește o întunecată intenționalitate malefică pe care Edward Griffin a prevestit-o când a vorbit despre Agenda 21 (interpretarea lui a fost socotită una de tip conspiraționist, dar faptele sunt fapte și par să-l confirme, indiferent de slova pomenitei agende):

Agenda 21 este un fel de nume de cod pentru un plan general, emanat de la Națiunile Unite, de a schimba sistemul politic și economic al lumii într-unul de colectivism total. Și pentru a face asta, oamenilor nu trebuie să li se permită să aibă independență. Ei trebuie să fie dependenți de stat pentru tot……. Fă-i dependenți de stat pentru hrana lor, adăpostul lor, energia electrică, apa lor, totul. Acesta este secretul murdar din spatele Agendei 21.

Citiți și:
Petrișor Peiu: Nu exclud o rețea de tip mafiot între distribuitori și lanţurile marilor retaileri împotriva fermierilor români!
Protestele fermierilor și Marea Resetare

 

yogaesoteric
25 septembrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More