O tânără care regretă tranziția de gen a dat în judecată Planned Parenthood pentru că i-a prescris testosteron după o vizită de 30 de minute. „Am fost spălată pe creier”

Când a luat decizia pentru tranziția de gen, Cristina Hineman era o tânără cu autism de 18 ani, care suferea în urma izolării impuse de blocaje în pandemie și a fost influențată de videoclipuri de YouTube să creadă că tranziția de gen ar putea fi soluția pentru ea.

Deși este cunoscută mai mult pentru avorturi, Planned Parenthood este, de asemenea, implicată puternic în afacerea „tranzițiilor de gen”. Tânăra autistă a intentat un proces împotriva organizației pentru că i-a prescris să ia testosteron, după doar o jumătate de oră de consultație, potrivit LifesiteNews.

Pe 7 august, The Free Press a publicat povestea Cristinei Hineman, care, la împlinirea a 18 ani în noiembrie 2021, a mers într-o clinică Planned Parenthood din New York pentru a obține terapia cu testosteron, pe care a decis să o urmeze fără acordul părinților ei.

Ea se confrunta cu mai multe probleme de sănătate psihică, printre care autovătămare, depresie, anxietate și autism, multe dintre acestea fiind intensificate de izolarea impusă de blocaje în pandemie și își amintește că videoclipuri pe YouTube au influențat-o să creadă că „genul greșit” ar fi sursa problemelor ei.

După ce a completat un formular de consimțământ, a răspuns la câteva întrebări și a citit despre „schimbările așteptate” cauzate de hormon ‒ un proces care a durat mai puțin de 30 de minute ‒, Hineman a primit o rețetă cu gel de testosteron. Însă, după un an de terapie hormonală, precum și după îndepărtarea sânilor ei sănătoși la vârsta de 19 ani, tânăra regretă acum tranziția.

Am fost spălată pe creier”, a spus ea. „Mulți spun că adulții ar fi firesc să poată face tot ce vor. Dar dacă ai o boală psihică care îți întunecă judecata sau ești extrem de prost informat despre ce înseamnă disforia de gen, atunci nu îți poți da consimțământul pentru astfel de tratamente invazive.”

Hineman dă în judecată Planned Parenthood Federation of America, angajații PP care au efectuat consultația și i-au dat rețeta, terapeuții care i-au încurajat tranziția și chirurgul care i-a efectuat dubla mastectomie, pentru neglijență și neobținerea consimțământului informat.

În rândul acestor reclamanți și avocați există convingerea că acesta este marele scandal medical al vremurilor noastre”, a declarat avocatul Jordan Campbell, care o reprezintă pe Hineman.

Un tratament fără o evaluare competentă nu ar fi cazul să fie impus, indiferent dacă ai 15 sau 30 de ani”, a adăugat avocatul Kevin Keller, care își dedică expertiza în alte procese similare din America. „Vulnerabilitatea este o problemă. Dacă nu există un screening complet înainte de o intervenție medicală care va avea efecte permanente, aceasta este o încălcare a atribuțiilor”, susține acesta.

Un număr semnificativ de dovezi arată că „afirmarea” confuziei de gen conduce la daune grave, mai ales atunci când la aceasta sunt expuși copii impresionabili, cărora le lipsește dezvoltarea conștiinței, maturitatea emoțională și experiența de viață pentru a lua putea în considerare implicațiile pe termen lung ale unor astfel de decizii. Ei nu au nici cunoștințe despre efectele pe termen lung ale procedurilor chirurgicale și chimice care determină modificări fizice severe și adesea ireversibile.

Studiile arată că peste 80% dintre copiii care se confruntă cu disforia de gen o depășesc singuri până la sfârșitul adolescenței și că intervenția chirurgicală nu rezolvă tendința crescută a persoanelor confuze cu privire la gen de a se angaja în comportamente de autovătămare și tentative de sinucidere ‒ dimpotrivă, o poate chiar exacerba, inclusiv prin amplificarea confuziei lor și neglijarea cauzelor fundamentale ale conflictelor lor lăuntrice.

Într-o expunere din 2022 despre Clinica pentru sănătatea transgenderilor din cadrul Centrului Medical al Universității Vanderbilt, dr. Shayne Sebold Taylor a afirmat în mod direct că „aceste intervenții chirurgicale aduc o mulțime de bani” celor implicați în această afacere.

Citiți și:
Dezvăluiri Project Veritas: Medicii din SUA prescriu medicamente blocante ale pubertății pentru „tranziția de gen” la copii de 8 ani
Transgenderismul, „fratele geamăn” al transumanismului – Cum ne sunt expuși copiii și tinerii „cultului tehnocratic al morții”

 

yogaesoteric
26 septembrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More