A doua ruletă rusească

Din prima zi de viață, chiar înainte de ea, participăm fiecare la o „ruletă rusească” proprie! Uneori apăsăm singuri pe trăgaci, alteori o fac alții pentru noi! Pe țeavă însă este tot timpul un glonț, doar că nu de fiecare dată suntem uciși! Uneori suntem bolnavi, mai mult sau mai putin timp, mai grav sau mai puțin grav, uneori ne vindecăm, alteori nu! Gloanțele se numesc virusuri, bacterii, ciuperci, radiații, otrăvuri, medicamente, accidente, ură, iubire…

Deznodământul fiecărei împușcături este ales de Dumnezeu! La fel și tipul „glonțului” este tras doar cu îngăduința Lui (nu de El!) Așa se face că o boală banală, pe unul îl ucide și pe altul nu-l afectează deloc, deși e aceeași boală și cei doi afectați ar putea fi chiar… gemeni!

Cum putem trăi știind tot timpul pistolul la tâmplă? Nu ne gândim la el! Ne vedem de viața noastră, ne facem planuri de viitor, trăim!

Și e foarte bine că nu știm când și ce fel de glonț o să ne lovească curând și mai ales care este cel mortal! Unde mai pui că; „ce nu ne ucide, ne întărește” și nu-i vorba doar de imunitatea câștigată!

De câteva luni, niște indivizi care se cred „dumnezei” au hotărât să ne pună să jucăm încă o „ruletă rusească”!

O gripă cauzată de un virus fabricat în laborator a devenit un „glonț mortal” și ei au „grijă” să ne reamintească treaba asta, încontinuu. Faptul că tot Dumnezeu alege pentru cine și dacă chiar este mortal sau periculos contează mai puțin pentru noi, pentru că suntem setați deja să fim îngroziți de această gripă! Ni s-a pus o mască pe față care, desigur, nu poate reține virusurile, aspect recunoscut de toată lumea, dar care este foarte importantă prin faptul că nu ne lasă să uităm de al doilea pistol de la tâmplă! Viața a devenit insuportabilă, mai ales că ne-au fost interzise și mai toate activităţile plăcute, care ne-ar putea ajuta să uităm cât de cât!

Și ca presiunea să fie și mai mare, au inventat „glonțul vaccin”! Foarte des mortal, cu efecte mai mult sau mai puțin întârziate și mai ales necunoscute! Cei care refuză această ruletă sunt împinși deocamdată la marginea societății și probabil vor fi eliminați, ca unii care strică distracția „dumnezeilor”!

Ce este de făcut?

Tot ceea ce facem în privința primei rulete rusești și aceasta înseamnă să nu mai ascultăm ce ni se spune, să nu mai facem ce ni se cere, să îi ignorăm pe toți acești „dumnezei” de muclava! Dacă putem să-L uităm pe Dumnezeu adevărat, nu cred că e așa de greu să-i uităm pe cei falși! Sau, altfel spus: dacă ne aducem aminte de Dumnezeu, îi uităm pe cei ce și-ar dori să fie și tot ce ține de ei!

Citiţi şi:
Hriscu Ionuț Silviu spune: „Dacă ți-ai dorit vreodată să joci ruleta ruseasca dar totuşi ți-a fost frică, ai ocazia s-o faci acum cu vaccinul anti-covid”
Ce conține vaccinul? Inclusiv Moartea!

 

yogaesoteric
26 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More