A fost deja creată înghețata cu brand… SATANIC. Are mare succes printre naivii din SUA și Canada

 O înghețată… mult prea rece

Sweet Jesus este un lanț de magazine care comercializează înghețată. Acesta a devenit extrem de cunoscut în ultima perioadă în SUA, venind cu o strategie de marketing extrem de agresivă și defăimătoare, care pune numele lui Iisus, pe care îl folosesc în numele brandului, într-o lumină extrem de proastă și neveridică. Adepții bisericii creștin-ortodoxe susțin că magazinul se folosește de simbolistica satanică pentru a-și promova produsele.

 

Astfel, în reclamele sale apar copii în situații extrem de ciudate și discutabile. De exemplu, într-unul dintre afișele de promovare a produselor Sweet Jesus, apare un copil cu un ochi vânăt, trăgând dintr-o pipă și prezentând numeroase tatuaje pe mâni, exact ca un pirat.

Lanțul se bucură de o grămadă de acoperire media și, deoarece magazinele sale sunt personalizate pentru a fi „Instagrammable”, Sweet Jesus apare peste tot în social-media.

„Lanțul nu face doar să servească înghețată clienților: experiența implică o imagistică intensă și referințe biblice. Această particularitate a determinat chiar apariția unui articol lung pe Medium, care analizează «simbolismul creștin» al magazinului. Cu toate că articolul este profund și se folosește de tot felul de referințe, îi lipsește complet un singur punct: simbolismul nu este creștin, ci este satanic. Deoarece simbolismul satanic se bazează pe inversarea și coruperea simbolurilor creștine și a referințelor biblice”, scrie Ortodoxinfo.ro.


Citiți și:

Culmea decăderii: Iisus și Fecioara Maria pot fi folosiți în reclame

Justiția franceză «condamnă» Statuia Maicii Domnului: Trebuie scoasă din parcul public! Internauții se revoltă 
 

yogaesoteric
16 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More