A fost reactivată Unitatea H. Direcție specială secretă pentru homosexuali!

 

Informaţii de ultimă oră arată că misterioasa Unitate „H”, care a fost considerată drept „perla” spionajului românesc pe vremea când DIE penetra masiv mai ales serviciile secrete occidentale, dar şi pe cele „prietene” s-ar fi reactivat prin centralele clandestine de la Paris şi Bruxelles. Şi, practic, acţionează ca o structură de sine stătătoare, una paralelă cu serviciile secrete ale statului român!

Desigur că existenţa unor grupări precum „Bobeica” sau cele specializate în lobby la nivelul Comisiei Europene, pe canalele specifice influenţei comunităţi de care s-a ocupat pe timpuri Unitatea „H” este binecunoscută direcţiilor de contrainformaţii, numai că, ţinând cont de specificul mediului în care acţionează agenţii „defectaţi”, situaţia este mai mult decât sensibilă. Oricum, activitatea paralelă a „rămăşiţelor” Unităţii „H” este atent monitorizată, mai ales datorită faptului că nu este vorba doar de „legendarea” unor foşti agenţi de la Paris sau din ţările Benelux, ci de ascensiunea spectaculoasă a celor recrutaţi în trecut de aceştia şi ajunşi între timp importanţi lideri politici sau demnitari ai statului român, relatează Naţional.

Accept pentru relaţii sexuale

Iar pentru a înţelege mai bine specificul Unităţii „H” şi fişa postului „acoperiţilor” din această fostă direcţie cu totul aparte, cei care monitorizează activitatea paralelă actuală nu au cum să nu se aplece şi asupra modului cum a apărut această. Astfel, după cum susţin anumite surse, „nebunia H” ar fi început odată cu o surprinzătoare telegramă trimisă de către acum deja celebrul spion Mihai Caraman către fosta conducere a Centralei de care aparţinea din cadrul DIE. Este vorba despre o telegramă cifrată trimisă în Centrală, adresată către generalul maior Neagu Cosma, fost şef al Direcţiei de Contraspionaj, şi prin care agentul Caraman informa că „am intrat în contact şi sunt pe punctul de a mă împrieteni cu pictorul, astfel că vă rog să-mi aprobaţi inclusiv întreţinerea de relaţii sexuale cu sursa Joaquin Florence, acesta dându-mi de înţeles că astfel mă poate prezenta apoi cercurilor influente ale Comisariatelor de la Bruxelles”. Şi chiar dacă şefii contrainformaţiilor au fost la început şocaţi de acest mod de lucru, schimbarea de cadre a făcut ca penetrarea acestor cercuri să fie considerată una dintre cele mai reuşite misiuni ale Direcţiei de Informaţii Externe din cadrul fostei Securităţi. Şi a fost fructificată la maxim de către conducerea regimului ceauşist, care a încurajat înfiinţarea fantomaticei Unităţi „H”, care între timp a devenit practic o structură de sine stătătoare.

De la Paris la Bruxelles

Şi dacă „implozia” serviciilor de după Revoluţie s-a resimţit cam la nivelul tuturor structurilor informative româneşti, se pare că singura care a înflorit a fost tocmai unitatea „H”! Chiar dacă aceasta nu a mai primit acceptul legal de a desfăşura astfel de misiuni sensibile din partea noilor autorităţi de la Bucureşti. Iar odată cu trecerea anilor, interdicţia a devenit una totală, mai ales pe teritoriile noilor parteneri occidentali.

Numai că unii dintre cei care au acţionat ca agenţi recrutatori la nivelul acestei unităţi nu doar că au nesocotit ordinele primite, dar au dezvoltat propria structură, după modelul unei loje masonice. Iar printre „ucenicii” ofiţerilor acoperiţi care activaseră în cadrul unităţii „H” au început să apară, pe lângă „trofeele” externe cu care deja se lăudau membrii grupării de la Paris, şi tineri cu o perspectivă a carierei demnă de invidiat. Iar mulţi dintre aceştia, într-adevăr, după ce ar fi fost racolaţi la Paris, au fost propulsaţi până la vârful piramidei politice sau a statului român.

Apoi, între timp, pe lângă centrul de recrutare de la Paris, a „explodat” pur şi simplu şi structura paralelă „H” de la Bruxelles. Unde, după ce fuseseră puse bazele unei celule încă din anii ’70, structura „H” a fost considerată apoi prioritară, odată cu mutarea aici a instituțiilor europene. La acest nivel, comunitatea homosexuală are o puternică influenţă, mai ales atunci când este vorba despre promovarea unui membru asumat sau nu şi oficial.

Curăţaţi din Servicii

Culmea este că deşi unitatea „H” a excelat întotdeauna în misiunile externe, perioada sa de glorie a fost, totuşi, pe plan intern! Şi asta într-o perioadă în care cei aflaţi mai mult sau mai puţin în umbră la „butoanele” unităţii „H” au ştiut să profite din plin de deschiderea dovedită de către personaje extrem de influente de la conducerea statului român. Şi cu toate că „fişa postului” prevedea strict racolarea şi prelucrarea informativă a unor cetăţeni străini sau români care îşi desfăşurau activitatea în afara ţării, agenţii „H” acoperiţi au fost implementaţi pe tot felul de funcţii importante în structurile statului român. Nu doar în politică, dar chiar şi în serviciile secrete, situaţia devenind atât de alarmantă încât, după schimbarea Puterii, contrainformaţiile ar fi cerut la rândul lor inclusiv sprijin extern nu atât pentru identificarea, cât direct pentru extragerea din sistem a celor propulsaţi pe filiera „H”. Iar după ce noua gardă pro-americană a preluat conducerea importantelor servicii secrete, în urmă cu peste un deceniu, toţi cei monitorizaţi ca fiind prelucraţi de capii reţelei „H” au fost pur şi simplu „curăţaţi” din sistem, fără prea multe explicaţii…

Se agită apele…

Culmea este că deşi totul poate părea o poveste de mult uitată, apele par să se agite din nou. Iar cum parte din capii reţelei „H” continuă să rămână bine conectaţi la influentele cercuri de la Bruxelles, aceştia transmit în ţară mesaje tot mai făţişe despre ceea ce se petrece la nivelul Uniunii Europene. Atenţionând că deja s-a spart gheaţa prin prezența oficială la un summit NATO, printre „primele doamne” ale liderilor lumii, a soţului premierului luxemburghez Xavier Bettel.

Soţul premierului luxemburghez, în grupul Primelor Doamne de la summit-ul NATO

Apoi, după doar câteva zile, în Irlanda, cunoscută drept o ţară ultra-catolică, a fost numit un premier homosexual, în persoana lui Leo Varadkar. Asta în timp ce până şi la graniţele României, naţionalista şi ultra-ortodoxa Serbie s-a trezit cu un prim-ministru ca Ana Brnabic, care şi-a asumat oficial orientarea sexuală lesbiană. Iar „informările” venite pe filiera „H” par mai degrabă avertismente care să pregătească o lovitură asemănătoare şi în România, chiar dacă până acum „securitatea naţională” a rezistat pe baricade, dejucând în ultima clipă ultimele tentative. Aşa că, în ultima vreme, s-a trecut la reactualizarea listelor cu politicienii şi demnitarii cunoscuţi ca „prelucraţi” de unitatea „H”, pentru a se putea stabili care au rămas „în adormire” şi care au fost reactivaţi în ultimele luni, când deja Europa are trei premieri homosexuali.


Citiți și:

Bizara impunere în forţă a homosexualilor. Dictatura gay s-a instituit deja în Uniunea Europeană

Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili 
Delir total în Franța: Un homosexual s-a căsătorit POSTUM cu partenerul său ucis în aprilie. Fostul președinte Hollande a asistat la ceremonie
 

 

yogaesoteric
18 iulie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More