A înnebunit lupul: Streinu-Cercel a spus adevărul despre infectarea vaccinaților și certificatul verde care contribuie la răspândirea virusului de către vaccinați

În perioada discuțiilor din Parlament despre pașaportul de vaccinare brănduit digestibil drept certificat verde, cunoscutul vaccinist Adrian Streinu-Cercel, totodată senator PSD, s-a proțăpit la tribuna Senatului și a rostit adevărurile de care au fugit toți oficialii teleghidați ai țării.

Și anume: că vaccinații se pot infecta (ba chiar și muri) și, de asemenea, pot transmite virusul SARS-CoV-2 bine-mersi, dar în același timp ei puteau să intre cu certificatul verde oriunde.

Și-atunci, despre ce vorbim? Despre prostie sau plandemie? Filmarea, devenită virală, este preluată de pe pagina medicului Adrian Cacovean.

Filmarea o puteţi găsi la calitate bună pe site-ul Senatului în arhiva la „Ședința din data de 22 septembrie 2021 – ora 12:00” – derulaţi pe filmare la 14:20. Este interesant de văzut integral filmul: https://www.senat.ro/Live.aspx.

De asemenea, filmarea integrală a fost postată de Senat pe Facebook aici: https://www.facebook.com/601096316595944/videos/644162396988937 (sunt bine de menţionat aceste surse să nu se trezească vreunul să spună că filmarea a fost trucată).

Citiți și:
Dr. Adina Alberts îl întreabă pe Streinu-Cercel: Ce să credem despre toate decesele de după vaccin?
Pandemita și clanul halatelor albe
Te-ai întrebat de ce autoritățile medicale nu ne învață cum să amplificăm imunitatea naturală?

yogaesoteric
14 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More