Scrisoare deschisă a unui grup de medici suedezi: Administrarea vaccinului pentru copiii de la 12 ani este împotriva științei și a experienței clinice

Un grup de 24 de medici suedezi au semnat o scrisoare deschisă despre inocularea copiilor, de la vârsta de 12 ani, cu vaccinul împotriva covid, scrisoare publicată în Revista Medicală Suedeză, pe 21 septembrie.

Cei 24 semnatari sunt:
Magnus Burling, specialist în medicină generală;
Hans Zingmark, specialist în medicină internă și pneumologie;
Sture Blomberg, specialist în anestezie și terapie intensivă, Profesor asociat;
Maria Papadopoulou, specialist în oftalmologie;
Ida Höglund, specialist în chirurgie;
Hans Sjögren, specialist în anestezie și terapie intensivă;
Carina Ljungfelt, specialist în medicină generală;
Ann-Cathrin Engwall, imunolog și virusolog, doctor în biologie celulară moleculară și imunologie;
Ragnar Hultborn, specialist în oncologie, profesor emerit;
Susanna Hartmann-Petersen, specialist în dermatologie, doctor în medicină;
Boris Klanger, specialist în medicină generală;
Christina Malm, specialist în medicină generală;
Bo Jonsson, specialist în psihiatrie generală, doctor în medicină;
Anette Stahel, masterat în biomedicină;
Ludwig Hellmundt, specialist în anestezie;
Nina Yderberg, specialist în psihiatrie pediatrică;
Anna Maria Wiedemann, specialist în medicină generală, doctor in medicină;
Gabriel Winsnes, student la medicină;
Kristian Holmberg, specialist în medicină generală;
Dinu Dușceac, specialist în cardiologie, doctor în medicină;
Margareta Andersson, specialist în medicină generală;
Lilian Weiss, specialist în chirurgie generală, Profesor asociat;
Mac Åberg, specialist în ORL,
Nils Littorin, doctor în microbiologie clinică.

Iată textul celor 24 medici:

Asociația suedeză de pediatrie, Asociația suedeză de medicină școlară și Asociația suedeză de epidemiologie susțin că sute de mii de copii sănătoși din Suedia de la vârsta de 12 ani în sus, ar trebui să fie vaccinați împotriva unei boli care la majoritatea are doar simptome ușoare sau este asimptomatică. Riscul de a muri de covid-19 la copii este practic inexistent. Agenția suedeză de sănătate publică a decis acum să recomande vaccinarea copiilor de la vârsta de 12 ani, ceea ce este de neînțeles.

Asociația suedeză de pediatrie folosește MIS-C (sindromul multiinflamator la copii) ca un argument pentru vaccinarea copiilor. Cauza MIS-C este necunoscută, iar definiția este de așa natură încât include multe condiții diferite, cum ar fi boala Kawasaki. Faptul că asociația medicilor pediatri recomandă vaccinarea tuturor copiilor sănătoși de peste 12 ani pentru a preveni afectarea câtorva dintre ei de către un sindrom a cărui cauză nu este cunoscută, este contrar științei și experienței clinice medicale.

În nicio circumstanță nu este cazul să repetăm tragediile care au fost legate de anumite vaccinuri în ultimele decenii. De exemplu: vaccinul Pandemrix împotriva gripei porcine a provocat narcolepsie la cel puțin 350 de copii suedezi; Dengvaxia, un vaccin împotriva febrei dengue, a fost introdus similar cu vaccinurile covid-19 înainte de finalizarea studiilor și 19 copii au murit din cauza a ceea ce a fost considerat ADE (Antibody-Dependent Enhancement) înainte ca vaccinările să fie oprite.

Trecerea prin boală oferă o imunitate semnificativ mai bună și care durează mai mult decât cea de după vaccinare

Este probabil că mulți copii au deja imunitate, iar copiilor cu risc de a face o formă severă de covid-19 (de ex. cei cu boli neuromusculare sau boli genetice de tipul sindromului Down) li se oferă deja vaccinul anticovid-19.

Până la 20 septembrie 2021, au fost raportate 76.295 de reacții adverse la vaccinurile anticovid-19, dintre care 6.017 au fost considerate până acum grave. De-a lungul anului 2020, au fost raportate în total 7.999 de reacții adverse referitoare la toate cele aproximativ 25.000 de medicamente/substanțe din Suedia, dintre care 3.270 au fost considerate grave.

Este îngrijorător în primul rând numărul de cazuri de miocardită și pericardită, dar și raportările de cazuri de boli autoimune precum și efectele potențial nefaste asupra fertilității și dezvoltării fetale intrauterine.

În Europa, toate vaccinurile anticovid-19 au o aprobare condiționată de folosire. Până la începutul anului 2022/2023, companiile farmaceutice este necesar să demonstreze că vaccinurile respectă specificările din prospect. Aceasta înseamnă că suntem într-un studiu de fază 3 al unor medicamente noi. În ceea ce privește datele de siguranță, avem doar o cantitate limitată de date pe termen scurt și nu avem date pe termen lung nici pentru adulți.

În plus, se utilizează o nouă tehnologie, vaccinul ARNm, care nu a fost niciodată aprobat pentru utilizare la om. Vaccinurile anticovid-19 utilizate acum pe scară largă poate nici măcar nu vor fi aprobate într-un final.

Există o mare deosebire între vaccinarea unui adult de 70 de ani și a unui copil de 12 ani, ale cărui sisteme imunologic și neurologic sunt încă în curs de dezvoltare.

Aceasta înseamnă că cei din categoria de vârstă 12-18 ani sunt potențial mai vulnerabili și susceptibili la reacții adverse decât adulții. Toate riscurile cunoscute și necunoscute este necesar a fi puse în balanță cu beneficiile vaccinării și pentru noi este de neînțeles că cineva s-ar fi putut gândi să vaccineze în masă împotriva covid-19 copiii sănătoși.

Dacă se decide să se introducă un tratament medical obligatoriu la sute de mii de copii, nu este cazul să existe nicio îndoială că beneficiile depășesc riscurile.

Citiți și:
Federația Pro Vita, semnal de alarmă față de vaccinarea copiilor: „Vaccinarea anticovid este cadoul otrăvit pregătit copiilor!”
Avertisment al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare împotriva covid-19
Raportul risc-beneficii NU justifică vaccinarea anticovid a copiilor. Moderna recunoaște că durata protecției e necunoscută, în schimb pot apărea tromboze, miocardite și pericardite

 

yogaesoteric
14 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More