Această femeie a creat un remediu împotriva cancerului din două ingrediente simple! Dar guvernul i-a impus să tacă

 

Cancerul poate fi considerat ciuma modernă și doar simpla sa menționare ne înspăimântă. Statisticile recente arată că 1 din 2 bărbați și 1 din 3 femei vor dezvolta un tip de cancer pe parcursul vieții. În plus, numărul de pacienți cu cancer va crește rapid.

Johanna Budwig, un om de știință german extraordinar, a studiat această boală și a creat un remediu eficient împotriva cancerului. Dar, din păcate, metoda pe care a descoperit-o nu a fost folosită… deoarece nu ar aduce nimănui vreun beneficiu financiar.

În fiecare zi, dăm bani pentru a sponsoriza oamenii de știință pentru a găsi un tratament împotriva cancerului, fără să se fi ajuns la vreun rezultat notabil. S-ar părea că niciun medicament, preparat, băutură nu pot trata această maladie teribilă.

Totuși, Johanna Budwig a descoperit în anul 1951 un remediu care s-a arătat a fi eficient în lupta împotriva cancerului. Această femeie extraordinară a studiat fizica, psihologia și biochimia și a fost nominalizată la Premiul Nobel de 6 ori.

„Am o soluție la o asemenea problemă precum cancerul, dar medicii americani nu mă vor asculta. Ei vin aici și îmi studiază munca, care îi impresionează. Dar toți îmi fac oferte tentante pentru a le împărtăși această metodă, iar ei să poată câștiga apoi foarte mulți bani pe ea. Nu am făcut și nu voi face asta, așa că acum sunt interzisă în toate țările” – a mărturisit Johanna Budwig.

Pe lângă ajutorul oferit în lupta împotriva cancerului, preparatul descoperit de ea este totodată un medicament eficace pentru multe alte boli, cum ar fi artrita, diabetul, tulburările cardiovasculare și disfuncțiile hepatice.

Metoda ei de tratament constă în modificarea alimentației și a dietei. Dieta pe care o recomandă nu conține niciun fel de adaosuri sau produse de origine animală, cu excepția brânzei (cașcaval) sau a brânzei de vaci, în combinație cu uleiul de in. Această combinație de proteine și ulei furnizează nutrienții necesari la nivel molecular, iar celulele canceroase sunt eliminate și organismul va redeveni complet sănătos după 3 luni.

Brânza și uleiul de in reînnoiesc celulele

De îndată ce grupele sulfhidril prezente în brânză se unesc cu acizii grași nesaturați din uleiul de in, începe o reacție chimică care face uleiul de semințe de in să devină solubil în apă și să intre în celule pentru a produce energie. Celulele trupului nostru necesită energie electrică, precum bateriile, pentru a funcționa corect și a asigura toate funcțiile organismului. Combinația acestor două componente servește ca un carburant pentru celule.

Pentru a profita din plin de protocolul și dieta Budwig, cercetătoarea germană a stabilit mai multe reguli obligatorii:

– Este necesar să beneficiați de suficientă lumină solară pentru a stimula vindecarea trupului și a sufletului.
– Beți doar apă purificată.
– Eliminați din alimentația dumneavoastră carnea, zahărul și grăsimile animale.
– Mâncați alimentele imediat după preparare.
– Eliminați toate alimentele procesate din alimentație.
– Măcinați semințele de in și imediat apoi consumați-le, mestecându-le timp de 15 minute.
– Folosiți numai fructe și legume proaspete și naturale.
– Raportul brânză / ulei de in este indicat să fie de 2:1.
– Nu adăugați alte ingrediente până când nu veți obține colagen.
– Eliminați toate tipurile de medicamente și suplimente alimentare.
– În cazul cancerului, dr. Budwig recomandă să se consume zilnic câte 8 linguri de ulei de semințe de in. Pentru prevenirea cancerului, puteți consuma doar o lingură pe zi.

Mai jos sunt instrucțiuni despre cum să preparați amestecul terapeutic conceput de dr. Budwig:
– În primul rând, pentru a obține vindecarea este necesar să utilizați numai ingrediente de înaltă calitate.
– Se recomandă amestecarea unei linguri de ulei de semințe de in cu 2 linguri de brânză organică cu conținut scăzut de grăsimi pentru fiecare 50 kg de greutate trupească. Cu toate acestea, puteți regla dozajul în funcție de maladia pe care doriți să o tratați și gravitatea simptomelor.
– Într-un castron de sticlă, se pun o lingură de ulei de in presat la rece și două linguri de brânză organică, cu conținut scăzut de grăsimi (2% sau mai puțin), și se amestecă până la omogenizare. Cel mai bine este să le amestecați în blender timp de un minut.
Separat, câteva linguri de semințe de in brun sau auriu se macină într-o râșniță timp de un minut pentru a obține un amestec pufos. Se adaugă apoi la pasta de ulei și brânză și se amestecă bine cu o lingură.
Puteți adăuga nuci, fructe, condimente.

Citiți și:

Tratamentul pentru cancer a fost descoperit încă de acum 84 de ani!!!

Consumul de semințe de in poate reduce mortalitatea în cancerul de sân cu până la 70%

 

yogaesoteric
7 septembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More