Actorul Florin Zamfirescu, apel dramatic: Nu vaccinați copiii! Nu începeți cu nenorocirea asta!

Florin Zamfirescu, actor, regizor și profesor, a comentat în cadrul emisiunii „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu” de la Antena 3, campania de vaccinare a copiilor.

Actorul Florin Zamfirescu a lansat un apel vehement și dramatic către autorități să nu mai continue campania de vaccinare a copiilor, demers pe care l-a apreciat ca fiind „o nenorocire”.

Afirmația a venit în contextul în care atât Germania cât și Franța se pronunță împotriva vaccinării copiilor și tinerilor.

Ați pronunțat adineauri că nu mai sunt teorii ale conspirațiilor. Tot ceea ce era teoria conspirației până ieri acum este realitate!

Eu nici nu prea mai vorbesc de România. Este o țară care nu poate avea pretenții să conducă lumea, să fie luată prea în serios. Suntem și noi acolo, o părticică, dar la forurile superioare, la vârfuri, dacă mâine se dă o comandă de undeva ca să crească numărul de îmbolnăviri, crește.

Dacă poimâine avem alegeri, trebuie să mergem la alegeri orice ar fi. Acum toți trebuie să meargă într-o direcție: să ne vaccinăm, să ne «salvăm».

Singurul meu apel ar fi să nu vaccinăm copiii. Nu începeți cu nenorocirea asta!”, a spus actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.

Citiți și:
Florin Zamfirescu, despre pandemie: „Eu stau și meditez dacă o mână de oameni, prin tehnologie, pot stăpâni un popor. Cu arme speciale, cu psihoză în masă…”
ATENȚIE, PĂRINȚI: Vaccinarea copiilor împotriva covid este un joc de noroc periculos! O ruletă rusească!
Tragedie la Bacău: Un licean a făcut infarct după rapelul cu vaccinul Pfizer. Un student din Cluj a decedat tot după Pfizer. Cine răspunde?

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More