Acuze grave la adresa Digi 24: A devenit un soi de «azil» pentru o parte a protejaților serviciilor secrete

 
Televiziunea Digi 24, aparținând trustului RCS&RDS a fost denumită de mulți UM 24, pentru că de multe ori s-a dovedit a fi un scut al serviciilor și o portavoce a DNA.


Dan Andronic a făcut o serie de afirmații extrem de grave legate de postul de știri. Directorul Evenimentului Zilei a spus că „proiectul Digi TV era descris de fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, celor apropiați ca fiind unul de suflet…” și a vorbit despre angajații de la acest post tv.

„Țin minte o expresie folosită de oamenii din sistem: Noi nu ne lăsăm oamenii în spate! O traducere a americănescului «No men left behind!», care masca mai ales modul în care-și exercita influența în presă.

Mai vreți un exemplu: uitați-vă la angajările din ultimul an de la Digi TV, treceți-le prin acest filtru și o să înțelegeți mai multe! Protecția pe care o primește din partea DNA acest trust de presă are legătură cu relațiile speciale pe care Zsoltan Teszari și Ioan Bendei le aveau cu șeful unui serviciu de informații, după care cu șefa DNA, direct sau prin serviciile făcute. Ce tip de servicii?

Digi 24 a devenit un soi de «azil» pentru o parte a protejaților serviciilor secrete.

Sunt curios cum vor reacționa (deontologic) toți cei angajați pe post de analiști când vor realiza că lucrează pentru o televiziune ai cărei șefi spală bani și dau mită…

Pun pariu că nu veți vedea nicio demisie pe motive de conștiință, veți vedea un Cristian Tudor Popescu tunând și fulgerând, uitând că este parte a unui angrenaj care a corupt.

Care-i diferența cu ceilalți? Doar faptul că proiectul Digi TV era descris de fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, celor apropiați, ca fiind unul de suflet…”

Afirmații lui Dan Andronic au fost făcute la audierile Comisiei Parlamentare care anchetează alegerile prezidențiale din 2009.

Citiți și:
Relația dintre Klaus Werner Iohannis și R.C.S. – R.D.S.
Presa şi serviciile secrete
SRI şi SIE nu sunt servicii de informaţii, ci asociaţii de interese care trebuie să fie desfiinţate!

yogaesoteric
3 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More