Adevărurile profesorului Luc Montagnier, stins din viață la 89 de ani. Cum s-au confirmat toate afirmațiile sale grave din 2020

Un vaccin nu este normal să aibă efecte secundare până într-acolo încât să omoare oamenii. Acest virus a fost în parte fabricat

Proeminentul savant și militant pentru principiul lui Hipocrate primum non nocere, laureatul Nobel pentru Medicină Luc Montagnier, s-a săvârșit la vârsta de 89 de ani (18 august 1932 ‒ 8 februarie 2022). Profesorul Luc Montagnier s-a stins din viață la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine. Dr. Gérard Guillaume, unul dintre cei mai fideli colaboratori ai săi, ne spune că a plecat în pace, înconjurat de copiii săi, informează France Soir.

Luc Montagnier a fost un biolog și virusolog, dar mai ales un om de o inteligență remarcabilă, care a trăit pentru știință. Pe lângă faptul că a primit Premiul Nobel pentru Medicină în 2008 pentru descoperirea virusului SIDA, a colaborat cu cele mai importante institute științifice din lume de-a lungul vieții sale.

Publicăm mai jos un interviu de referință acordat de venerabilul specialist înainte de declanșarea vaccinării covid, pentru a vedea cum s-au confirmat toate aserțiunile sale. Să acordăm atenție afirmațiilor cu privire la originea virusului și cum sunt controlați medicii, fapt cu totul confirmat prin recentele dezvăluiri din surse militare publicate de Project Veritas.

Video și transcriere:

„Cred că vacciniștii uită acest principiu al lui Hipocrate: În primul rând să nu faci rău. Medicii sunt cei care vaccinează. Prin urmare, este răspunderea lor să pună barierele etice”

Interviu cu profesor doctor Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, august 2020

Pierre Barnérias: Bună ziua Luc Montagnier! Ce crede un laureat al premiului Nobel pentru medicină, așa cum sunteți dvs, când vede starea planetei noastre de astăzi care este acoperită de o mască?

Prof. Luc Montagnier: Există două puncte de vedere posibile, unul optimist, și unul pesimist. Cel pesimist este acela că ne îndreptăm spre o catastrofă, spre sfârșitul civilizației, în câteva generații. Și sper că nu vom ajunge acolo.

P.B.: De ce și cum să ajungem la sfârșitul civilizației?

Prof. L.M.: Deoarece civilizația actuală și însăși viața și-a pierdut sistemul de valori, ea este dominată de bani, afaceri, nu-i așa? Tinerii se întreabă ce caută în această mocirlă, nebunie (iad în fr. fam.). Este o nebunie uluitoare! Iată deci partea proastă.

Partea bună este că nu am fost niciodată așa de sus în ceea ce privește evoluția. O singură specie care domină lumea și aceea suntem noi.

Prin urmare s-a petrecut ceva: jumătate din populația lumii locuiește acum în orașe, în betoane, este o nebunie (pentru un tânăr, cred, este înnebunitor, nu mai vede verdeața, nu mai vede animalele, nu mai vede nimic). Se întreabă de ce exist eu? Ca și dumneavoastră, sunt uimit că trăiesc într-o lume de nebuni! O lume de nebuni!

Uitați-vă la ministrul Sănătății francez: interzice un medicament (se referă la hidroxiclorochină ‒ n.n.) care pare să acționeze asupra acestui faimos virus de care am vorbit adineauri (SARS Cov 2 ‒ n.n). Este absolut uimitor, absurd! Și bine că articolele, cele științifice, sunt retrase, iar decizia lui nu a fost retrasă, a mers mai departe (Este vorba de un articol științific care a apărut in revista Lancet în mai 2020 și care susținea că hidroxiclorochina folosită cu sau fără azitromicină pentru efectele lor antiinflamatorii și imunomodulatoare la pacienții cu covid spitalizați nu numai că nu este eficientă dar că le-ar putea fi nefastă producând aritmii cardiace grave care ar putea duce la deces. În urma protestelor din lumea medicală care contestau rezultatele, revista Lancet a retras articolul afirmând că sunt probleme de integritate științifică a datelor, dar în ciuda acestei retractări, ministrul Sănătății francez care interzisese oficial folosirea acestui medicament la pacienții cu covid nu și-a retras decizia – n.n.).

Știința ne dă adevăruri ‒ noi nu mai credem în aceste adevăruri, schimbăm adevărul după nevoile economiei. Deci, cine sunt cei care ne guvernează? Vedeți, este o lume de nebuni. Ceva ce ar putea să facă bine acelor oameni care sunt în pragul morții, ceva care poate preveni decesul, noi îl blocăm, nu îl prescriem în Franța, medicii nu au dreptul să-l prescrie.

P.B.: Acest virus renumit, avem impresia că nimeni nu vrea să știe mai mult despre el. Ați spus într-o emisiune de televiziune că virusul acesta a fost, totuși, un pic cam fabricat de mâna omului.

Prof. L.M.: În primul rând, este un virus pe care îl putem foarte bine cunoaște, toate mijloacele actuale moleculare ne permit să aflăm multe despre genele sale și așa mai departe. Deci, eu am fost virusolog și sunt în continuare virusolog, și am lucrat în special pe ARN-virusuri. Ca material genetic, acest ARN este foarte apropiat de ADN, dar nu este ADN. Iar virusul corona se află undeva la mijloc.

Ei au ordin să nu spună nimic. Deoarece este asociat cu un sindrom respirator în China, este foarte bine studiat de către chinezi. Acest virus ar fi special prin faptul că ar fi primit ceea ce noi numim niște inserții, mici bucăți de ARN provenite de la un alt virus sau chiar dintr-o sinteză chimică. Prin urmare, începem să aflăm despre asta, dar adevărul are probleme în a se răspândi deoarece autorii înșiși nu vor să spună nimic.

P.B.: Ordine de la cine?

Prof. L.M.: Ei bine, de la guvernul chinez. Este necesar să spunem lucrurilor pe nume, nu-i așa? Eu cred că este o greșeală a guvernului chinez că a vrut să ascundă adevărul pentru că pe măsură ce ne ascunzi mai mult, cu atât mai mulți oamenii vor gândi că ai ceva rău de ascuns. Ar fi mai bine să recunoască că acest virus a fost în parte fabricat și că a scăpat dintr-un laborator de înaltă securitate. Și da, este vorba de o eroare umană, dar nu sunt ei vinovații principali, dacă vreți, putem spune că toată lumea este responsabilă de acest monstru care a fost creat.

P.B.: De ce nu vorbim de acest virus ca fiind unul creat, de ce refuzăm să înțelegem asta, acest mesaj?

Prof. L.M.: Pentru că avem de a face cu ceea ce în engleză se numește „cover up” (mușamalizare) la toate nivelele. Este uluitor! Până și cercetătorii sunt „cumpărați”, atât cercetătorii americani, francezi, englezi, aproape toți au același discurs: „este un virus produs de natură”. Este fals! Și ei o știu foarte bine! Iată că avem de a face cu o mare minciună și este necesar să ne întrebăm de ce (această minciună ‒ n.n.)

Deci ne întrebăm de ce, care sunt motivele? În primul rând avem motivul banilor. Ei, cu siguranță, sunt plătiți să spună ceea ce spun. Și dacă nu o vor spune își vor pierde, probabil, poziția. Există, deci, frica de a-și rata cariera dacă vor recunoaște adevărul. (Acesta) este un aspect deosebit de grav pentru știință. Eu cred că există, de asemenea, o întreagă presiune mediatică, dacă vreți. Este un sistem complicat în prezent dar care poate fi demontat. Adică avem adevărurile științifice pe care nu le admitem, le ascundem, pentru că guvernul chinez refuză acest adevăr. El a făcut tot pentru a ascunde, pentru a distruge dovezile care sunt disponibile. În fapt, noi vom ști adevărul adevărat numai dacă oamenii din echipa chineză de cercetare îl vor recunoaște. Asta s-ar putea petrece într-o zi, dar va dura, iar între timp vom continua să credem în ceva ce nu există.

P.B.: După dumneavoastră, credeți cu tărie că în câteva săptămâni, chiar câteva luni, ne vor propune un vaccin și că acest vaccin va fi obligatoriu? Care este părerea dumneavoastră despre acest subiect? (n.n. interviul a fost luat în august 2020 iar primul vaccin a fost lansat în decembrie 2020)

Prof. L.M.: În primul rând, eu nu sunt anti-vaccinist, dar nici nu sunt anti-medicamente. Cred că industria farmaceutică a avut realizări foarte bune.

P.B.: Suntem de acord cu asta.

Prof. L.M.: Dar de ce această focalizare pe vaccin? Deoarece și aici este vorba despre profit, rentabilitate. Vor exista unele firme care vor vinde la preț de cost (așa vor zice ele) și altele care vor avea beneficii. Dar eu mă gândesc că latura economică a acestei afaceri este foarte importantă.

Problema este că vaccinurile uneori sunt nocive.

Este necesar să punctăm aceste aspecte și eu o zic aici, verde în față, cu tărie că dacă aveți pe cineva care s-a îmbolnăvit de covid-19, dacă îl vaccinați împotriva gripei riscați să-l omorâți în zilele sau săptămânile care urmează.

Dacă aveți pe cineva care are o schemă de chimioterapie bine echilibrată contra unui cancer, pe care îl vaccinați împotriva gripei, l-ați omorât de asemenea foarte rapid.

Este necesar să evidențiem aceasta ‒ că interferențele vaccinale sunt foarte nocive. Prin urmare, acest fapt este bine să fie reținut. (Interferența virală se produce atunci când mai multe virusuri sau fragmente de virusuri se întâlnesc în interiorul aceluiași organism și apare un fenomen de amplificare a răspunsului imunitar care poate fi dăunător pentru sănătate. De aceea orice vaccinare se face în stare de sănătate perfectă si tot de aceea este important ca după o vaccinare să nu faci vreo infecție virală. ‒ n.n.).

În al doilea rând, un vaccin, repet, poate fi bun, poate fi rău, dar acest aspect este necesar să fie demonstrat. Iar aceasta necesită timp.

Există exemple în nordul Italiei unde s-a vaccinat întreaga populație și acolo am văzut crescând mortalitatea în mod semnificativ (în octombrie 2019 în nordul Italiei s-au administrat 185 mii de doze de vaccin contra gripei, au vaccinat în număr mare populația din Italia cu vârste de peste 65 de ani, iar în ianuarie 2020 au vaccinat împotriva meningitei meningococice, iar din octombrie 2019 deja apăruseră cazuri de covid în acea zonă, populația fiind într-un context ideal de interferență virală ‒ n.n.).

Eu cred că un vaccin, ca și medicamentele, prin definiție nu este cazul să te omoare, nu este normal să aibă efecte secundare până într-acolo încât să omoare oamenii. Și cred că vacciniștii uită acest principiu al lui Hipocrate: (în primul rând) să nu faci rău.

Medicii sunt cei care vaccinează. Prin urmare, este răspunderea lor să pună barierele etice!

Citiți și:
„Intrăm într-un fel de dictatură a vaccinurilor”, avertizează Virologul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel
Interviu cu profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel, despre medicină, pandemie, coronavirusuri, vaccin anti-covid-19

 

yogaesoteric
24 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More