„Intrăm într-un fel de dictatură a vaccinurilor”, avertizează Virologul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel

Profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru medicină pentru descoperirea virusului HIV, care provoacă SIDA, a declarat recent că epidemiologii ştiu, dar „tac” despre fenomenul cunoscut sub numele de „îmbunătăţirea dependentă de anticorpi” (ADE), informează The Epoch Times.

Cunoscând faptul că virusurile se modifică genetic, generând noi tulpini, virologul francez susţine că „vaccinarea creează tulpinile”.

Montagnier a făcut aceste comentarii explozive într-un interviu mai amplu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media, la începutul lunii mai.

Montagnier a fost printre primii oameni de știință care s-au exprimat în favoarea teoriei conform căreia virusul a fost creat în laborator, variantă care devine mainstream.

Prof. Montagnier s-a referit la programul de vaccinare împotriva virusului spunând că este o „greşeală inacceptabilă”. Vaccinările în masă sunt o „eroare ştiinţifică, precum şi o eroare medicală”, a spus el. „Este o greşeală inacceptabilă. Cărţile de istorie vor arăta aceasta, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele”, a continuat prof. Luc Montagnier.

Proeminentul virolog a explicat că „există anticorpi creaţi de vaccin”, forţând virusul să „găsească o altă soluţie” sau să moară. Aşa se creează variantele. Tulpinile sunt „produsul şi rezultatul vaccinării”.

Îmbunătățirea dependentă de anticorpi

Prof. Montagnier a spus că epidemiologii ştiu, dar „tac” cu privire la acest fenomen, cunoscut sub numele de „îmbunătățirea dependentă de anticorpi” (ADE). În articolele care menționează ADE, preocupările exprimate de prof. Montagnier sunt respinse. „Oamenii de ştiinţă spun că ADE nu este o problemă la vaccinurile covid-19”, a raportat un articol din Medpage Today, în martie, dar nu a explicat de ce.

Prof. Montagnier a explicat că tendinţa se observă în „fiecare ţară” unde „curba vaccinării este urmată de curba deceselor”.

Afirmaţiile laureatului Nobel sunt validate de informațiile dezvăluite într-o scrisoare deschisă semnată de o lungă listă de medici adresată Agenției Europene pentru Medicamente.

Scrisoarea indică, parțial, că „au existat numeroase rapoarte mass-media din întreaga lume despre centre de îngrijire care au fost lovite de focare de covid-19 la câteva zile după vaccinarea rezidenților”.

La începutul lunii mai, RAIR a raportat o declarație a virologului francez Christine Rouzioux: „… creșterea numărului de cazuri noi are loc la pacienții vaccinați în centre de îngrijire medicală din Montpellier, Sarte, Rheims, Moselle…

Prof. Luc Montagnier a continuat interviul, spunând că face propriile cercetări asupra celor care se infectează cu virusul Wuhan după ce au primit vaccinul. „Vă voi arăta că se creează variante rezistente la vaccin”, a spus el.

Vă prezentăm mai jos un fragment din interviul acordat de dr. Luc Montagnier.

Reporter: Dacă ne uităm la curba OMS, de când au început vaccinările în ianuarie, curba care arată noile infecţii (contaminarea) a explodat, alături de decese… În special în rândul tinerilor.

Montagnier: Da, cu tromboze etc.

Rep.: Ce părere aveți despre programul de vaccinare în masă? Vaccinarea în masă în comparație cu tratamentele care funcționează şi nu sunt scumpe.

Montagnier: Este o greșeală enormă, nu-i aşa? O eroare științifică, precum şi o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor arăta aceasta, deoarece vaccinarea creează variantele.

Rep.: Pentru virusul chinezesc, există anticorpi creați de vaccin. Ce face virusul? Moare sau găsește alte metode?

Montagnier: Noile variante sunt un produs şi un rezultat al vaccinării. Îl vedeți în fiecare ţară, este identic: curba vaccinării este replicată de curba deceselor.
Urmăresc acest aspect îndeaproape şi fac experimente la Institut cu pacienți care s-au îmbolnăvit de covid după ce au fost vaccinaţi. Voi arăta că vaccinul creează variante rezistente.

Rep.: Ar fi necesar să ne vaccinăm în timpul unei pandemii?

Montagnier: Este de neimaginat. (…) Tac … mulţi oameni ştiu asta, epidemiologii ştiu asta. (…) Anticorpii produşi de virus sunt cei care permit unei infecţii să devină mai puternică. (…) Este clar că noile variante sunt create prin selecţie mediată de anticorpi, datorită vaccinării. O.K.?

***
Reproducem și punctul de vedere al profesorului Vasile Astărăstoae

Profesorii Luc Montaigner & Henri Joyeux despre legea vaccinării obligatorii

De câte ori am scris despre vaccinuri, s-au găsit tot felul de persoane să mă urechească, spunând că nu sunt specialist în vaccinologie sau în sănătate publică și că problema vaccinării nu este o problemă etică (cel puțin acolo nu mi-au contestat expertiza), ci este o problemă strict tehnico-științifică. M-am consolat în momentul în care am văzut reacțiile la opiniile exprimate de Luc Montaigner și Henri Joyeux.

În Europa, în America, la fel ca la noi, atunci când punem întrebări privind siguranța vaccinului sau efectele secundare ale acestuia, suntem considerați „alarmiști” sau anti-vacciniști. Mai mult, se spune că nu trebuie să le fie permis părinților să facă propriile alegeri pentru copilul lor.

Contestatarilor mei le-au răspuns Luc Montaigner și Henri Joyeux, a căror competență în domeniu nu poate fi pusă la îndoială. Ei au organizat o conferință de presă împotriva vaccinării obligatorii într-un teatru parizian, pe 7 noiembrie 2017.

Profesorul Luc Montaigner este un virolog, Premiul Nobel pentru Medicină, membru al Academiei de Științe și al Academiei de Medicină Franceze. A lucrat la încercarea de realizare a unui vaccin anti-HIV.

Henri Joyeux a fost profesor de oncologie, specializat în chirurgia digestivă, și, de asemenea, laureat al premiului Antoine Lacassagne pentru oncologie acordat de Liga Națională împotriva Cancerului din Franța.

Riscăm cu vaccinuri să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va succeda, copiii și copiii copiilor noștri”, a spus Luc Montagnier. „Intrăm într-un fel de dictatură a vaccinurilor…” a declarat Henry Joyeux.

Vă prezint rezumatul conferinței de presă a profesorilor Luc Montagnier și Henri Joyeux, cum a fost el redactat de către autori.

„- Nu suntem împotriva vaccinărilor, contrar celor transmise de mass-media și chiar și de unii dintre medici, sub influența directă sau indirectă a laboratoarelor de producție. Vaccinul este complex, iar mediul nostru s-a modificat foarte mult în secolul trecut, făcând imunizările în masă mai dificile ca înainte.

– Ne opunem din trei motive esențiale la obligația de vaccinare a celor 11 vaccinuri propuse, începând cu a șasea săptămână de viață a copilului, a cărui apărare imună se află în construcție:

• Suma vaccinurilor propuse duce la injectarea copilului cu cantități excesive de aluminiu, un adjuvant bio-persistent, care s-a dovedit a fi dăunător local la locul injectării și penetrează în creier și alte zone ale trupului (oase, rinichi), așa cum s-a demonstrat la muncitorii care respiră praful în timpul extracției bauxite. În plus, aluminiul găsit în vaccinurile veterinare s-a dovedit a fi toxic pentru animale, responsabil în mod direct sau indirect de sarcoame (cancerele cu prognostic scăzut) în zona de vaccinare în decurs de 3 ani după vaccinare, iar 5 ani mai târziu pot determina: osteosarcom, fibrosarcom, condrosarcom. S-ar îngriji mai bine pisicile noastre decât copiii noștri, deoarece aluminiul a fost îndepărtat de la vaccinurile veterinare de către o filială a „Sanofi”?

• Excesul de vaccinuri poate fi responsabil pentru moartea subită a sugarului în primele zile sau la câteva luni după vaccinare: 250 până la 300 de cazuri sunt enumerate în Franța, 25% din cazuri nu au o cauză specifică. Conform unui studiu științific efectuat în Statele Unite, hipervaccinarea ar declanșa formarea bruscă de citokine, molecule inflamatorii toxice unui organism fragil.

• Vaccinarea împotriva hepatitei B pentru un copil în vârstă de 6 săptămâni nu prezintă niciun interes pentru sănătate și poate fi dăunătoare în viitor, în special în ceea ce priveşte fenomenele alergice, bolile autoimune, inclusiv bolile neurodegenerative, scleroza în plăci, la copii sau adolescenți.

– Legea actuală care impune vaccinarea împotriva difteriei-tetanos-poliomielitei înaintea celor 18 luni ale copilului este rezonabilă și nu este necesar să fie modificată, ceea ce presupune refacerea vaccinului trivalent fără aluminiu, așa cum a existat și care a fost impusă prin decizia Consiliului de Stat la 8 februarie 2017. Reamintim, de asemenea, că Institutul Pasteur a utilizat fosfat de calciu ca adjuvant sigur și că acţionarul său majoritar a ales să îl înlocuiască cu un compus cu aluminiu din motive pur economice.

– Alăptarea (recomandată de O.M.S.), pe o perioadă de 6 luni până la un an, dimineața și seara, înainte și la întoarcerea de la locul de muncă, este ideală pentru sănătatea copilului și a mamei sale atunci când au o stare sănătate bună. Asigură protecția imună a copilului și evită vaccinările anticipate, care pot fi planificate dincolo de al doilea an de viaţa al copilului.

– Principiul precauției este nevoie să fie aplicat vaccinurilor, care este necesar să fie supuse acelorași controale ca medicamentele înainte de a fi introduse pe piață, iar vaccinarea este firesc să fie liberă, așa cum este aplicată în Suedia, Germania și alte țări din întreaga lume.

– Atragem atenția legiuitorului asupra vaccinului MMR (rujeolă, oreion și rubeolă), care injectează virusuri atenuate, care nu sunt sigure pentru sugari fragili și impune o vaccinare de la caz la caz.

– Îndemnăm parlamentarii să nu voteze această lege, care contravine interesului sănătății copiilor și impune medicilor și familiilor un dictat industrial și administrativ.

Practicanții generaliști sau pediatrii nu este cazul să fie deposedați de competența lor și de capacitatea lor de a judeca științific interesul acelei vaccinări într-o relație de încredere cu familia, care își păstrează integral dreptul de a dispune și responsabilitatea.

Profesorul Luc Montagnier & Profesorul Henri Joyeux

P.S. Numeroși cercetători, dar și presa, au criticat cu vehemență (dar fără să răspundă cu argumente) opiniile celor doi. Paradoxal, cei care au criticat aveau contracte de cercetare cu firmele producătoare de vaccinuri, iar presa avea contracte de publicitate cu aceleași firme. O simplă coincidență, nu e așa?

Citiţi şi:
Interviu cu profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel, despre medicină, pandemie, coronavirusuri, vaccin anti-covid-19
Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie «Vaccinarea are apoi efecte nefaste chiar si asupra unui sistem imunitar sănătos»

yogaesoteric
29 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More