Aerul poluat este la fel de periculos precum coronavirusul, susține arhitectul lockdown-ului britanic

Populația britanică este necesar să își modifice comportamentul pentru a reduce poluarea aerului, deoarece aceasta este la fel de periculoasă precum coronavirusul”, a declarat omologul din Anglia al lui Fauci.

Dr. Chris Whitty, care a condus răspunsul guvernului în timpul crizei coronavirusului chinezesc, în mod similar cu Anthony Fauci în America, a avertizat că poluarea aerului reprezintă un risc la fel de mare pentru sănătatea publică precum coronavirusul, relatează Daily Mail.

Chris Whitty

Nu aveți de ales în ceea ce privește aerul pe care îl respirați, când ieșiți afară, când mergeți pe stradă, când intrați în clădiri publice sau când ieșiți înapoi, așa că este destul de important ca guvernul să ia acest aspect în serios și deja a făcut-o”, a declarat medicul-șef al Angliei în raportul său anual.

Whitty a părut dornic să mobilizeze din nou membrii publicului pentru a-i face de rușine pe cei care refuză să se conformeze agendei guvernului, îndemnând oamenii să îi confrunte pe cei care își lasă mașinile să meargă la ralanti sau folosesc sobe cu lemne.

Cred că este necesar să le arătăm foarte clar oamenilor care sunt dezavantajele acestui comportament, că de fapt cauzează probleme semnificative, care pot afecta persoanele vulnerabile și cred că aproape fiecare părinte ar considera că o persoană care lasă mașina la ralanti în fața școlii copilului său este o persoană foarte antisocială”, a spus Whitty.

Cred că, în acest caz, este necesar ca oamenii să aibă curajul de a spune, uite, vă rog să nu faceți asta”, a adăugat Whitty.

Breitbart London: „Oamenii este necesar să își «modifice comportamentul» pentru a opri «șantajul» energetic rusesc”, a declarat șeful Trezoreriei britanice·la data de 24 nov. 2022.

Cu toate că un raport arată că aerul s-a îmbunătățit în mod semnificativ calitativ față de anii ’80, raportul susține că poluarea aerului a provocat între 26.000 și 38.000 de decese pe an, deși nu a precizat cât de mult au fost scurtate aceste vieți.

Raportul a afirmat că, pentru a reduce acest impact, va fi nevoie de modificări vaste din partea publicului în ceea ce privește obiceiurile lor obișnuite în materie de energie.

Modificarea comportamentală va fi importantă pentru a obține progrese mai mari în ceea ce privește poluarea aerului, iar valorile pe care le respectă guvernul și întreprinderile vor influența deciziile, acțiunile și modul în care performanța de mediu este luată în considerare în măsurile lor de succes. În cele din urmă, acești factori sociali pot fi cei mai importanți factori de modificare și pot determina cât de multe progrese pot fi realizate”, se arată în raport.

Se pare că activitatea de modelare a conștiinței oamenilor pentru ca aceștia să adopte linia guvernului a început deja, echipa guvernamentală Behavioural Insights Team (BIT) – denumită neoficial Nudge Unit (Unitatea „Nudge”, de la teoria „nudge”, sau „teoria ghionturilor”) – fiind însărcinată să dezvolte mijloace psihologice de convingere a publicului să se alinieze la agenda ecologică.

Unele dintre schimbările sugerate de Whitty au inclus reducerea numărului de sobe cu lemne, trecerea la utilizarea mașinilor electrice și obligarea fermierilor să injecteze în sol o suspensie pentru a preveni răspândirea amoniacului în aer.

Extinderea atribuțiilor profesorului Whitty în calitate de medic-șef pentru a include probleme de mediu se încadrează în linia principalului său partener în timpul crizei coronavirusului chinezesc, Sir Patrick Vallance, consilierul științific principal al guvernului, care a cerut oamenilor să reducă călătoriile și consumul de carne pentru a salva planeta.

Într-un interviu pentru Breitbart London, baroneasa Claire Fox din Camera Lorzilor a prezis anul trecut: „cred că vă puteți aștepta să vedeți o întreagă gamă de probleme care vor fi prezentate ca fiind probleme de sănătate publică, și am observat chiar că schimbările climatice au fost prezentate ca un risc pentru sănătatea publică, mai degrabă decât ca o ideologie verde”.

Dacă un guvern își dă seama că atunci când sănătatea publică este folosită ca un spectru pentru a speria oamenii, atunci, de fapt, poate acumula multă putere pentru sine, fără prea multă opoziție.”

Breitbart News: „Oamenii ar fi indicat să mănânce mai puțină carne și să călătorească mai puțin pentru a salva planeta de o presupusă criză climatică, a declarat consilierul științific principal al Marii Britanii.·27 apr. 2022

Citiți și:
Cine vrea apă caldă, lumină și căldură e dușmanul statului
Verzii din Germania vor să pună taxă pe carne: „Avem o alimentație greșită iar acest fapt ar fi necesar să fie corectat!”

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More