Ziaristele vacciniste Alexandra Păcuraru și Sorina Matei, ridiculizate pentru prostie respectiv oportunism și exces de zel

Jurnalistul Mădălin Pribu observă: „Triplu vaccinată, Alexandra Păcuraru este panicată să nu ajungă la ATI infectată de un nevaccinat” (eventual neprotejat). Prompterista preferată a lui Vasile Bănescu, vaccinatul de la Patriarhie, a emis noi perle pe „sticla” unde se întinde seară de seară.

Alexandra Păcuraru

Alexandra Păcuraru cea vaccinată de 3x:

Nu îl înțeleg pe Arafat, nici pe Rafila; în loc să înăsprească restricțiile pe modelul Europei civilizate, ei relaxează! Incredibil!

Îmi este frică să mai intru în magazine și restaurante ca să nu dau peste un nevaccinat sau un fals testat!

O să merg cu teamă pe stradă să nu mă infectez și să ajung la ATI. Nu îmi mai trimit copiii la școală, e inadmisibil!

Eu mă așteptam să se impună vaccinarea obligatorie și să se introducă noi restricții pentru nevaccinați, să le fie interzis accesul și în magazine, dar uite ce face Guvernul… mi-e rușine că sunt româncă, suntem rușinea Europei!” ‒ este citată prezentatoarea TV de la Realitatea Plus, televiziunea de buzunar a infractorului Maricel Păcuraru, neîntâmplător tatăl ei.

Alexandra Beatrice Păcuraru s-a mai remarcat și în trecut prin „inteligența” sa debordantă exhibată pe micul ecran. De exemplu, ea a găsit anul trecut soluția pentru traficul din capitală: „Nici nu avem educație. Avem foarte multe mașini în trafic cu o singură persoană, doar cu șoferul. Eu, de exemplu, am început să merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea tocmai din acest motiv. Cred că toți putem lua măsuri.

Sorina Matei

Totodată, Sorina Matei face o piruetă nu prea armonioasă pentru corporalitatea ei deontologică. Dacă în urmă cu câteva luni condamna vaccinarea obligatorie (captură mai jos), azi se dă în stambă înjurând 60-70% dintre români laolaltă cu savanți de talia lui Sucharit Bhakdi sau Luc Montagnier, premiat Nobel pentru medicină, stele palide pe lângă farul călăuzitor Raed Arafat și organele lui sunătoare.

Sorina Matei, în iulie 2021 și, mai jos, în decembrie 2021:

Sorina Matei, șarje de sărbători:

5 decembrie 2021:

6 decembrie 2021:

7 decembrie 2021:

Adriana Vitan Balint comentează: „Uitați mostră de comportament schizoid, că tot vorbeam.

Acum nici 5 luni, tăntița asta ne spunea că se încalcă drepturile omului cu vaccinarea obligatorie cu un vaccin ineficient și acum face apologia vaccinului.

Ce s-a petrecut din iulie până acum? E simplu! A fost scoasă din foame, la propriu, de Sîrbu și angajată la Aleph, televiziunea aia care pune subtitrări de la filmele porno la știri, în timp ce citește o căpățână de pe prompter.”

Sorina Matei, azi, ca penibilă Eurocomunicatoare: „Mulți antivaxxeri nu sunt în stare să citească un rând până la capăt. De gândit, nici atât. Unii nici nu știu să scrie. Sunt conspiraționiști, plini de fakeuri și încuiați. Nu verifică nimic, nu știu unde să caute informația validă. Pentru că în general nu cunosc nicio limbă străină, nu au proprietatea cuvintelor, orice legătură cu realitățile internaționale îi disperă, sunt violenți, știința îi urcă pe pereți, trăiesc din auzite și din rețele informale, biserica Marelui Alb îi ține captivi în peștera rudimentarului. Se uită doar în gurile unor nebuni care-i manipulează grosier și nu scot decât înjurături. Și alea nearticulate sau scrise cu greșeli. Pun vieți în pericol prin inconștiența lor. Rețeaua Șoșoacă e un fel de rețea a deceselor. No wonder, analfabetismul funcțional din România depășește 50%.

Articol publicat pentru prima dată în urmă cu un an

Citiți și:
Medic american care făcea glume pe seama antivacciniştilor s-a dus să râdă pe lumea cealaltă la scurtă vreme după ce s-a vaccinat cu a doua doză a serului experimental produs de Moderna
Orașul antivacciniștilor

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More