Mărturia lui Abby Johnson, fost director la Planned Parenthood

La Planned Parenthood, urmărim să facem din fiecare apel și din fiecare vizită a clientului un generator de venituri. Noi nu oferim îngrijire prenatală.

Nu luăm mită dacă o femeie alege adopția, așa că singura modalitate de a face bani de pe urma unei femei însărcinate este să îi vinzi un avort. Deci, practic, o facem pe femeie să vină și… urmărim să-i distrugem planul (de a avea un copil).

«Nu sunteți suficient de puternică pentru a face asta!», «Nu sunteți suficient de puternică pentru a fi o mamă singură», «Nu sunteți suficient de puternică pentru educație»……. așa că vom profita de vulnerabilitatea voastră și vă vom convinge să ne dați bani pentru a vă ucide copilul.

Aceasta nu le dă putere! Nu le oferă resurse!

Asta este opusul a ceea ce reprezintă feminismul!

Abby Johnson

Identificându-se ca fiind „extrem de pro-alegere”, Johnson a lucrat la clinica Planned Parenthood din Bryan, Texas, timp de opt ani, în cele din urmă ocupând postul de director al clinicii.

Abby Johnson, în descrierea demisiei sale de la Planned Parenthood, a declarat că în septembrie 2009 a fost chemată să asiste la un avort ghidat cu ultrasunete, la 13 săptămâni de sarcină.

Ea a declarat că a fost uimită de cât de mult semăna imaginea ecografică cu cea a propriei fiice și a spus că a văzut cum fătul se zbate și se răsucește pentru a evita tubul cu vacuum folosit pentru avort.

Johnson a continuat să lucreze la clinică timp de încă nouă zile, dar în scurt timp s-a întâlnit cu Shawn Carney, liderul grupului local anti-avort Coalition for Life, căruia i-a spus că nu mai poate continua să ajute femeile să facă avorturi. Ea a demisionat la 6 octombrie 2009.

La scurt timp după demisie, Johnson a început să lucreze ca voluntar în cadrul Coaliției pentru viață, care se ruga în mod regulat în fața fostei sale clinici.

Johnson este autorul a două cărți. Unplanned (Neplanificat), lansată în ianuarie 2011, unde detaliază munca sa la Planned Parenthood și convertirea sa la opoziția față de avort; cartea este baza unui film lansat în martie 2019.

The Walls Are Talking: Former Abortion Clinic Workers Tell Their Stories (Pereții vorbesc: Foști lucrători ai unei clinici de avorturi își spun poveștile), publicată în 2016, prezintă poveștile unor foști lucrători în domeniul avorturilor care i-au fost subalterni.

Johnson a dezvăluit în ianuarie 2011 că ea însăși a făcut două avorturi înainte de nașterea fiicei sale. Acum locuiește în Texas împreună cu soțul ei, Doug, și cei șapte copii.

Citiți și:
Uciderea Pruncilor: Franța interzice pedeapsa cu moartea, dar legalizează avortul cu câteva ore înainte de naștere
‘Turismul avortului’ susținut de ministrul Sănătății din Suedia, pentru femeile poloneze

 

yogaesoteric
5 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More